Verhuizen naar Den Haag?

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit Den Haag? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Internationaal verhuisbedrijf Den Haag

U gaat binnenkort internationaal verhuizen vanuit Den Haag? Dan is het belangrijk dat u het juiste internationale verhuisbedrijf kiest. Elk land heeft zo zijn eigen regels en wetgeving. Het is dus van groot belang dat uw internationale verhuizer hiervan op de hoogte is. Mondial Verhuisbedrijf Henneken BV helpt u bij graag bij uw internationale verhuizing vanuit Den Haag naar de rest van de wereld!

Variërende kosten. Wanneer gaat u internationaal verhuizen?

Wanneer u internationaal gaat verhuizen is het belangrijk dat u zich afvraagt welke spullen u allemaal laat verhuizen. U kunt natuurlijk alles laten transporteren door het internationale verhuisbedrijf. Gemakkelijker maar ook duurder. Maar u kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om uw verhuizing te combineren, dat kan u heel wat kosten schelen.

Verhuizen naar Den Haag? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Erkend internationaal verhuisbedrijf

Mondial Verhuisbedrijf Henneken BV is gespecialiseerd in internationale verhuizingen over de hele wereld en in het bijzonder in verhuizingen naar Engeland. Mondial Verhuisbedrijf Henneken BV is aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Wij voldoen aan de kwaliteitseisen en zijn op de hoogte van de wetten en regels in Engeland en veel meer landen binnen- en buiten Europa. Dit uit zich onder andere door ons uitgebreid advies omtrent verhuizingen, bijvoorbeeld over de schoolkeuze van uw kind na emigratie.

Henneken is partner tijdens én voor uw verhuizing

U heeft niet alleen tijdens de daadwerkelijke verhuizing te maken met het internationale verhuisbedrijf. Ook tijdens de voorbereidingen staan wij voor u klaar om tips en advies te geven. Een specifieke vraag over uw internationale verhuizing of over de bestemming? Wij staan u graag te woord. Zo verhuist Mondial Verhuisbedrijf Zoetermeer(Henneken) u op een ontspannen manier naar bijvoorbeeld Engeland.

Wat kost uw internationale verhuizing?

Neem direct contact met ons op! Vraag offerte aan of laat ons u terug bellen!

Groupage ritten & Deelladingen

WeekLandStadVerhuizer
Week 49 (4 - 8 Dec)United KingdomGreater London Area / Devon
Week 49 (4 - 8 Dec)IrelandDublin / Co. Waterford
Week 50 (11 - 15 Dec)United KingdomLondon / Bristol / Birmingham
Week 51 (18-22 Dec)United KingdomGlasgow / Durham / Greater London area
Week 1 (2-5 Jan)United KingdomNorwich / London
Week 2 (8-12 Jan)United KingdomSwansea / Devon
Week 3 (15-19 Jan)United KingdomGreater London Area
Week 4 (22-26 Jan)United KingdomGlasgow / Fort William
Week 5 (29 Jan - 2 Feb)United KingdomPortsmouth / London
Week 6 (5-9 Feb)United KingdomGreater London Area

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

img02

Contact opnemen