Ludieke actie: award voor ‘belangrijkste sponsor van verhuizend Nederland’

Datum: , geschreven door Lauwrens De Jong. Laatst bijgewerkt op
Burgemeester Aptroot neemt award in ontvangst

Mondial Verhuisbedrijf Henneken overhandigde donderdag een speciale award aan burgemeester Aptroot van Zoetermeer: een certificaat voor de ‘belangrijkste sponsor van verhuizend Nederland’. De ludieke actie volgt op de jaarvergadering van Mondial Movers in Zoetermeer, waar de burgemeester van degene was die een award uitreikte aan Mondial. Tijdens zijn toespraak vertelde hij gekscherend dat hij wel hoofdsponsor van verhuizend Nederland zou kunnen zijn, vanwege de vele verhuizingen van het gezin Aptroot.

Mondial Verhuisbedrijf Henneken in Zoetermeer maakt onderdeel uit van de landelijke verhuisorganisatie Mondial Movers. Jaarlijks komen alle vestigingen bijeen voor een vergadering, waar diverse awards worden uitgereikt, zoals de prijs voor ‘beste verhuisbedrijf van het jaar’. Voormalig winnaar Henneken (2016) was dit jaar de voorzitter van de vergadering en koos voor het Bouwhuis in Zoetermeer als decor van de bijeenkomst. Burgemeester Aptroot was uitgenodigd om de prijs voor Mondials ‘Beste verhuisbedrijf van het jaar’ bekend te maken. In zijn toespraak vertelde hij kort over zijn eigen verhuisperikelen: de familie Aptroot is de afgelopen decennia al vaak verhuisd. Gekscherend merkte de burgervader van Zoetermeer op dat hij wel hoofdsponsor van verhuizend Nederland moest zijn.

Mondial Verhuisbedrijf Henneken besloot hier een ludiek vervolg aan te geven. Zodoende kwam directeur Lauwrens de Jong van het verhuisbedrijf afgelopen donderdag langs op het stadhuis om de burgemeester te verrassen met een award om de familie Aptroot te bedanken als ‘belangrijkste sponsor van verhuizend Nederland’. Met een grote glimlach nam de burgemeester het certificaat en de bijbehorende miniatuurverhuiswagen in ontvangst. Er volgde een opsomming van de vele adressen waar het gezin heeft gewoond. Kortom: deze award is dan ook meer dan verdiend!

Award voor burgemeester Aptrootaward "belangrijkste sponsor van verhuizend Nederland" uitgedeeld