Henneken verhuist de Eerste Kamer

Datum: , geschreven door Lauwrens De Jong. Laatst bijgewerkt op

Afgelopen week begon Verhuisbedrijf Henneken met een bijzondere verhuisklus: het verhuizen van de Eerste Kamer naar een tijdelijk onderkomen. Vanwege de grootschalige renovatie van het Binnenhof verblijven de gebruikers de komende jaren op een ander adres in Den Haag. Een team van 22 verhuizers voerde in drie dagen tijd dit eervolle project uit.

Onze verhuismedewerkers waren in aanloop van de verhuizing verantwoordelijk voor het inpakken en verhuizen van onder andere het archief en de bibliotheek. In totaal werd er in drie dagen tijd zo’n 450m3 verhuisd naar de tijdelijke locatie en werden er zes kleine verhuiswagens ingezet. Reguliere verhuiswagens waren immers te groot om onder de toegangspoorten van het Binnenhof te kunnen.

Henneken-verhuist-eerste-kamer

Het verhuisteam heeft na afloop van de verhuizing op de tijdelijke werkplekken alle pc’s neergezet en de bekabeling bij de bureaus netjes weggewerkt. Verhuisadviseur Patrick Barends kijkt met een goed gevoel terug op het project: “De Eerste Kamer is een unieke organisatie, gevestigd op een unieke plek. Het was voor ons dan ook een bijzondere verhuizing om uit te voeren.”

Lees hier het hele artikel: https://mondial-movers.nl/verhuizing-eerste-kamer/