Henneken werkt samen met Stork Interieurspecialist

Datum: , geschreven door Lauwrens De Jong. Laatst bijgewerkt op

Tijdelijke opslag is een oplossing voor mensen die hun huis verkocht hebben en nog geen nieuwe woning hebben. Maar ook voor mensen die het interieur van hun huis vernieuwen, kan deze dienst een uitkomst zijn. Om de opslagservice meer onder de aandacht van deze groep te brengen, zocht verhuisbedrijf Henneken samenwerking met Stork Interieurspecialist uit Zoetermeer.

Inboedelopslag Zoetermeer

Erkende verhuisbedrijven bieden bijna allemaal tijdelijke opslag aan. Maar niet iedereen beschikt over een eigen loods die voldoet aan alle moderne eisen. Mondial Verhuisbedrijf Zoetermeer(Henneken) heeft die voorziening wel. “Ons bedrijf beschikt over een temperatuurgecontroleerde opslagloods in Zoetermeer, die is beveiligd tegen brand en inbraak,” zegt directeur-eigenaar Lauwrens de Jong. “De inboedel wordt opgeslagen in één of meer afgesloten opslagcontainers, die exclusief bestemd zijn voor de spullen van één en dezelfde eigenaar. Heel veilig dus.”

Wederzijds vertrouwen

Maar ook als er niet verhuisd wordt, kan het soms nodig zijn dat de inboedel even verplaatst wordt naar een andere plek. Denk bijvoorbeeld aan kleine verbouwingen en interieuraanpassingen als het leggen van een nieuwe vloer of het behangen en schilderen van muren en plafonds. Om opslag met dit doel meer bekendheid te geven, is Henneken een samenwerking aangegaan met Stork Interieurspecialist uit Zoetermeer. De Jong: “Stork attendeert klanten die hun spullen tijdens een interieurfacelift even ergens kwijt moeten op onze tijdelijke opslagservice. En andersom bevelen wij Stork aan bij klanten die hulp nodig hebben bij de inrichting van hun nieuwe huis.”

De samenwerking tussen de twee bedrijven verloopt heel plezierig en soepel. “Onze bedrijfsfilosofie en werkwijze sluiten goed op elkaar aan,” zegt Monique Wondergem-Stork, eigenaar van Stork Interieurspecialist. “Kwaliteit, service en garantie staan bij ons allebei hoog in het vaandel en dat schept over en weer vertrouwen.”

Zorg en aandacht

Daarnaast is Stork, net als Henneken, een gerenommeerd Zoetermeers familiebedrijf met een trouwe klantenkring. Al meer dan vijftig jaar kunnen mensen er terecht voor vloerbedekking, raamdecoraties, behang, woonaccessoires en binnenzonwering. Daarbij kunnen zij rekenen op een deskundig interieuradvies van eigenaar en interieurstylist Monique Wondergem-Stork: “Ik help klanten kiezen voor de juiste stijl, kleuren en materialen. Desgewenst maak ik een inrichtingsplan op basis van de plattegrond van een ruimte.” Echtgenoot en mede-eigenaar Leon Wondergem zorgt vervolgens voor een perfecte uitvoering. Om ruimte te maken voor de werkzaamheden, moeten dure en dierbare spullen geheel of gedeeltelijk worden weggehaald en later weer teruggeplaatst. “Van het vriendelijke personeel van Henneken weten we zeker dat dit met zorg en aandacht gebeurt. Wij leggen de verbinding en zij nemen het verder over.”

Tekst: Emy Vesseur