Verhuisbedrijf Henneken verhuist Sinterklaas

Datum: , geschreven door Lauwrens De Jong. Laatst bijgewerkt op

Sinterklaas begon de dag sportief met een ritje op een grote meerpersoonsfiets naar basisschool Annie MG Schmidt in Buytenwegh. De Sint werd hartelijk welkom geheten door directeur Inge Douwes en had voor ieder kind pepernoten bij zich. In de oudere groepen bewonderde de sint de zelfgemaakte surprises en gedichten waar heel wat werk in was gaan zitten! Daarna begaf Sinterklaas zich naar de onderbouw waar hij alle kinderen bezocht.

Verhuisbedrijf Henneken verhuist SinterklaasDe kinderen van Stella Nova stonden al heel lang op het schoolplein te wachten op de komst van Sinterklaas, toen de Pieten per koets aankwamen. Voortgetrokken door een prachtig zwart paardje van Stal Hanemaaijer arriveerden de Pieten op het schoolplein, maar de Sint was nog nergens te bekennen!

De school is net verhuisd naar de nieuwe locatie aan het Willem Alexanderplantsoen 2, misschien stond Sinterklaas nog op de oude locatie van de Beatrixschool? Gelukkig bood verhuisbedrijf Henneken uit Zoetermeer uitkomst, zij moesten toch nog enkele dozen verhuizen naar de nieuwe locatie van de school en namen meteen Sinterklaas en de kadootjes voor de kinderen mee!

Tekst: Emy Vesseur