Verhuisbedrijf Henneken

Wilt u graag comfortabel, ontspannen en zorgeloos verhuizen? Kies dan voor verhuisbedrijf Henneken!

Verhuisbedrijf

Verhuizen is één van de meest stressvolle activiteiten uit een mensenleven. Aan wie kunt u uw verhuizing nu beter overlaten dan aan een verhuisbedrijf dat al sinds 1870 verhuizingen verzorgt?! Bij Henneken weten we precies hoe we uw verhuizing tot in de puntjes kunnen verzorgen. Wilt u ook graag comfortabel, ontspannen en zorgeloos verhuizen? Kies dan voor verhuisbedrijf Henneken!

Verhuizen in Nederland én in het buitenland

In Zoetermeer – onze vestigingsplaats – is ons verhuisbedrijf uitgegroeid tot een begrip, maar ook ver daarbuiten verzorgt ons verhuisbedrijf de nodige verhuizingen. Ons werkgebied gaat zelfs over de grens: naast verhuizingen binnen heel Nederland kunt u de verhuizers van ons verhuisbedrijf ook in het buitenland tegenkomen. Ons verhuisbedrijf is gespecialiseerd in verhuizingen naar het Verenigd Koninkrijk (EngelandSchotlandWales en Noord-Ierland) en Ierland, maar ook in andere landen heeft ons verhuisbedrijf al vele verhuizingen mogen verzorgen, en dat naar volle tevredenheid!

Deskundig, gediplomeerd en gecertificeerd personeel

SONY DSC

Eén van de vele voordelen van ons verhuisbedrijf is ons personeel. Omdat wij vinden dat uw verhuizing zo soepel mogelijk moet verlopen, werken wij uitsluitend met deskundige verhuizers die gediplomeerd en gecertificeerd zijn. Bij hen is uw verhuizing in vertrouwde handen: zij weten immers als geen ander hoe zij uw verhuizing op rolletjes kunnen laten lopen. Vanzelfsprekend gaan de verhuizers van ons verhuisbedrijf bovendien met de grootst mogelijke zorg met uw spullen om.

Ervaring & expertise

Sinds onze oprichting in 1870 hebben we ons ontwikkeld tot een van de meest vertrouwde en ervaren verhuisbedrijven in de branche. Onze lange geschiedenis getuigt van onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid in elke verhuizing. Door de jaren heen hebben we een schat aan kennis opgedaan, waardoor we elk verhuisproces soepel en efficiënt kunnen laten verlopen.
Onze expertise strekt zich uit tot zowel nationale als internationale verhuizingen. We begrijpen dat verhuizen meer is dan het transporteren van spullen van de ene naar de andere plek; het gaat om het zorgvuldig beheren van uw waardevolle bezittingen en het waarborgen van een stressvrije ervaring. Ons team van professionals gebruikt een persoonlijke aanpak om verhuisstress weg te nemen, door nauw met u samen te werken en elk aspect van uw verhuizing te overzien. Van zorgvuldige planning tot uitvoering, onze expertise zorgt ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt, ongeacht de bestemming.

Ons verhuisbedrijf verzorgt grote en kleine verhuizingen

Wilt u uw complete inboedel door ons verhuisbedrijf naar uw nieuwe bestemming laten verhuizen of wilt u alleen uw antieke boekenkast of piano verhuizen? Zowel voor grote als voor kleine verhuizingen bent u bij ons verhuisbedrijf aan het goede adres. Bij kleine ladingen kunt u bovendien gebruik maken van onze groupage ritten. Hierbij worden kleine ladingen van meerdere klanten – waar mogelijk – gelijktijdig vervoerd. Dat is niet alleen erg milieuvriendelijk, maar helpt u bovendien om kosten te besparen op uw verhuizing. Zo helpt ons verhuisbedrijf u om professioneel en ontspannen te verhuizen tegen een verrassend betaalbaar tarief!

Gaat u verhuizen? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ook voor bedrijfsverhuizingen kiest u ons verhuisbedrijf

Ons verhuisbedrijf verzorgt niet alleen particuliere verhuizingen. Ook bedrijfsverhuizingen zijn bij ons verhuisbedrijf in goede handen. Dankzij onze ruime ervaring denken we graag met u mee over de planning van uw bedrijfsverhuizing. Zo zorgt ons verhuisbedrijf ervoor dat u uw klanten zo snel mogelijk weer van dienst kunt zijn en dat zij zo min mogelijk hinder van uw verhuizing ondervinden. Ook daarom kiest u voor Henneken. Het verhuisbedrijf in Zoetermeer en omgeving.

Service van A tot Z bij ons verhuisbedrijf

Er zijn verhuisbedrijven waarbij de lage prijs ten koste gaat van de service. Ons verhuisbedrijf kan uw verhuizing ook voor een verrassend scherpe prijs verzorgen, maar dan zonder compromis als het om kwaliteit en service gaat. Naast het verhuizen van uw inboedel kunt u bij ons verhuisbedrijf bijvoorbeeld ook terecht voor opslag. Bovendien kunnen wij u een aantal handige facilitaire diensten aanbieden, die u – evenals onze handymen – een hoop werk uit handen nemen. Last, but not least is er nog onze verhuischecklist: een handig overzicht met praktische tips, zodat u niets vergeet tijdens uw verhuizing.

Benieuwd wat ons verhuisbedrijf voor u kan betekenen?

Neem gerust contact op met ons verhuisbedrijf of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan! Wij nemen uw verhuizing graag uit handen, zodat u fris en ontspannen op uw nieuwe bestemming kunt beginnen.

Contactgegevens

Verhuisbedrijf Henneken
Goudstraat 51
2718 RD Zoetermeer

Tel. 079 – 361 13 68
Fax 079 – 361 08 65
info@henneken.nl