Verhuisbedrijf Bodegraven

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit Bodegraven? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Verhuizen in, naar of vanuit Bodegraven

Hebt u altijd al graag midden in het Groene Hart willen wonen en gaat u binnenkort verhuizen naar Bodegraven, of gaat u juist verhuizen vanuit Bodegraven? Laat uw verhuizing dan verzorgen door een professioneel, betrouwbaar en betaalbaar verhuisbedrijf! Mondial Verhuisbedrijf Zoetermeer verzorgt al sinds 1870 verhuizingen in, van en naar Bodegraven en is daarmee één van de meest ervaren verhuisbedrijven van Nederland. Met hun jarenlange ervaring zorgen onze gediplomeerde verhuizers voor een ontspannen, zorgeloze en perfect geregelde verhuizing.

Bodegraven

Midden in het Groene Hart, op zo’n 30 kilometer van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht, ligt Bodegraven. Bodegraven behoort tot de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Het zijn de kaashandel en de voormalige Andrélon-shampoofabriek die Bodegraven op de economische kaart hebben gezet. Bodegraven ligt ingesloten tussen de Nieuwkoopse plassen en de Reeuwijkse plassen, rondom Bodegraven lopen diverse fiets- en wandelroutes en natuurlijk is er nog de Oude Rijn, die dwars door Bodegraven loopt. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is Bodegraven uitstekend bereikbaar: de A12 tussen Utrecht en Den Haag loopt strak onder Bodegraven langs én de plaats heeft een eigen treinstation, waar ook de Intercity tussen Utrecht en Leiden stopt.

Verhuizen naar Bodegraven? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Internationale verhuizing naar of vanuit Bodegraven

Verhuisbedrijf-BodegravenGaat u internationaal verhuizen naar Bodegraven of verhuist u juist vanuit Bodegraven naar het buitenland? Mondial Verhuisbedrijf Henneken is specialist in internationale verhuizingen vanuit Bodegraven naar het EngelandSchotlandWales en Ierland en vice versa, vanuit het Verenigd Koninkrijk naar Bodegraven. Ook uw internationale verhuizing naar of vanuit ieder ander land is bij de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken in goede handen. Wilt u uw complete inboedel verhuizen of slechts uw eethoek of driezitsbank? Bij grote én kleine internationale verhuizingen helpen de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken u met genoegen.

Goedkoop verhuizen dankzij groupage ritten

Wist u dat een professionele verhuizing verrassend in, naar of vanuit Bodegraven verrassend betaalbaar kan zijn? Zo voert Mondial Verhuisbedrijf Henneken bijvoorbeeld dagelijks groupage ritten uit. Groupage ritten zijn verhuizingen waarbij kleine deelladingen van meerdere klanten gelijktijdig worden vervoerd. Daardoor hoeven onze verhuizers niet voor iedere klant apart te rijden en kunnen de kosten verdeeld worden. Dat is niet alleen minder belastend voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

Ervaring & expertise

Sinds onze oprichting in 1870 hebben we ons ontwikkeld tot een van de meest vertrouwde en ervaren verhuisbedrijven in de branche. Onze lange geschiedenis getuigt van onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid in elke verhuizing. Door de jaren heen hebben we een schat aan kennis opgedaan, waardoor we elk verhuisproces soepel en efficiënt kunnen laten verlopen.
Onze expertise strekt zich uit tot zowel nationale als internationale verhuizingen. We begrijpen dat verhuizen meer is dan het transporteren van spullen van de ene naar de andere plek; het gaat om het zorgvuldig beheren van uw waardevolle bezittingen en het waarborgen van een stressvrije ervaring. Ons team van professionals gebruikt een persoonlijke aanpak om verhuisstress weg te nemen, door nauw met u samen te werken en elk aspect van uw verhuizing te overzien. Van zorgvuldige planning tot uitvoering, onze expertise zorgt ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt, ongeacht de bestemming.

Zeer tevreden klanten

I thank you very much for the professional service your company provided, I’ll definitely recommend Henneken to others. Francesco Pratolongo
Benieuwd naar de overige ervaringen van onze klanten met onze verhuizers? Lees alle klantervaringen van onze klanten met de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken!

Facilitaire diensten

Als u al eens verhuisd bent, weet u dat een verhuizing een stressvolle activiteit kan zijn. Ook als u gaat verhuizen in, naar of vanuit Bodegraven moet er van alles worden geregeld. Bij Mondial Verhuisbedrijf Henneken begrijpen we dat als geen ander. Daarom bieden we u bij Verhuisbedrijf Henneken een aantal handige facilitaire diensten aan, die u veel stress kunnen besparen. Wat denkt u bijvoorbeeld van onze ervaren verhuisconsulent, die u helpt om zaken als adreswijzigingen en woningschoonmaak vlot en goed in orde te maken? Verder ontzorgen de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken u ook graag door uw verhuisdozen in en uit te pakken en / of uw meubels te (de)monteren. Het bevestigen van uw verlichting, schilderijen, gordijnrails en gordijnen neemt onze handyman met plezier voor zijn rekening.

Tijdelijke opslag voor uw inboedel

Bent u voor uw verhuizing in, naar of vanuit Bodegraven op zoek naar tijdelijke opslag? Ook dan zit u goed bij Verhuisbedrijf Henneken. Onze moderne loods in Zoetermeer (op een goed kwartier rijden vanuit Bodegraven) biedt uitgebreide ruimte voor archiefopslag, inboedelopslag en opslag van uw zakelijke inventaris.

Bedrijfsverhuizing Bodegraven

Naast particuliere verhuizingen verzorgt Mondial Verhuisbedrijf Henneken ook bedrijfsverhuizingen. Staat u aan de vooravond van uw bedrijfsverhuizing in, naar of vanuit Bodegraven? De verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken beschikken over veel ervaring en kunnen ook uw zakelijke verhuizing vlot en soepel verzorgen. Goed om te weten: de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken zijn door de KLPD gescreend en hebben met succes de opleiding tot ‘Art Handler’ (voor het verhuizen van kunst) gevolgd.

Verhuistips voor uw verhuizing in, naar of vanuit Bodegraven

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Bodegraven? Henneken helpt u graag met een handige lijst met praktische verhuistips. Vraag deze verhuistips gratis aan!

Het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken in Bodegraven

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Bodegraven? Maak alvast kennis met het verhuisteam van Mondial Verhuisbedrijf Henneken voor Bodegraven!

Video afspraak met het team van Henneken

Klik op onderstaande knop voor het formulier om een video taxatie afspraak in te plannen. Gebruik uw smartphone om een gratis offerte voor uw verhuizing te ontvangen, door ons uw inboedel te tonen via een video opname met uw smartphone.

Belafspraak maken zodat wij u terug kunnen bellen?

Klik op onderstaande knop om een een afspraak in te plannen zodat wij u bellen voor het maken van een afspraak voor een bezoek.

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

Verhuisbedrijf Bodegraven

Contact opnemen