Verhuisbedrijf Delft

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit Delft? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Verhuizen in, naar of vanuit Delft

Heeft Delft uw hart al veroverd? Dan zou het zomaar kunnen dat u binnenkort in, naar of vanuit Delft gaat verhuizen. En wat is er dan prettiger dan een zorgeloze, tot in de puntjes verzorgde verhuizing? Laat uw verhuizing verzorgen door een betrouwbaar, professioneel en betaalbaar verhuisbedrijf! Verhuizen is al meer dan een eeuw de passie van Mondial Verhuisbedrijf Zoetermeer: wij verzorgen al sinds 1870 verhuizingen in, van en naar Delft, waarmee we één van de oudste en meest ervaren verhuisbedrijven zijn! Die ervaring gebruiken onze verhuizers graag om het verschil te maken: wij denken met graag met u mee, hebben overal een oplossing voor en blijven altijd netjes en beleefd.

Delft

Creating History. Zo luidt de slogan van de stad Delft. Wie wel eens door Delft heeft gewandeld, weet dat dat geen loze kreet is: in de prachtige oude binnenstad van Delft snuif je de historie bijna letterlijk op. Wie aan Delft denkt, denkt naast Delfts blauw ook à la minute aan het koninklijk huis. In de grafkelder van de Nieuwe Kerk in Delft worden de Oranjes bijgezet en vanaf 1572 resideerde prins Willem van Oranje in Delft, tot hij er in 1584 in het Prinsenhof werd vermoord. Geen wonder dat Delft ook wel Prinsenstad wordt genoemd. Daarnaast profileert de stad Delft, die ingesloten ligt tussen de snelwegen A4 en A13 en de steden Den Haag en Rotterdam, zich ook als Kennisstad. Aan dat imago dragen vooral de Technische Universiteit (TU) Delft en onderzoeksinstituut TNO bij.

Verhuizen naar Delft? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Internationale verhuizing naar of vanuit Delft

Verhuisbedrijf-DelftOverweegt u om internationaal te verhuizen naar of vanuit Delft? Mondial Verhuisbedrijf Henneken is expert in internationale verhuizingen vanuit Delft naar het Verenigd Koninkrijk en vice versa, vanuit EngelandSchotlandWales en Ierland naar Delft. Ook internationale verhuizingen naar of vanuit ieder ander land zijn bij Henneken in goede handen. Of het nu om een grote inboedel gaat of om een boekenkast of eettafel: de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken zijn u graag van dienst bij grote én kleine internationale verhuizingen.

Goedkoop verhuizen dankzij groupage ritten

Een professionele verhuizing hoeft helemaal niet duur te zijn. Maak bijvoorbeeld handig gebruik van de groupage ritten die Mondial Verhuisbedrijf Henneken dagelijks uitvoert. Met groupage ritten wordt uw inboedel samen met de inboedel van andere klanten vervoerd, zodat onze verhuizers niet speciaal voor iedere klant apart hoeven te rijden. Zo besparen wij het milieu en betaalt u een scherpe prijs!

Ervaring & expertise

Sinds onze oprichting in 1870 hebben we ons ontwikkeld tot een van de meest vertrouwde en ervaren verhuisbedrijven in de branche. Onze lange geschiedenis getuigt van onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid in elke verhuizing. Door de jaren heen hebben we een schat aan kennis opgedaan, waardoor we elk verhuisproces soepel en efficiënt kunnen laten verlopen.
Onze expertise strekt zich uit tot zowel nationale als internationale verhuizingen. We begrijpen dat verhuizen meer is dan het transporteren van spullen van de ene naar de andere plek; het gaat om het zorgvuldig beheren van uw waardevolle bezittingen en het waarborgen van een stressvrije ervaring. Ons team van professionals gebruikt een persoonlijke aanpak om verhuisstress weg te nemen, door nauw met u samen te werken en elk aspect van uw verhuizing te overzien. Van zorgvuldige planning tot uitvoering, onze expertise zorgt ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt, ongeacht de bestemming.

Zeer tevreden klanten

“De verhuizing is uitstekend verlopen. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam! Echt een leuk team. Nogmaals zeer bedankt voor de goede service. Met vriendelijke groet, Aneta & Adam Lee”
Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten met de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken? Alle referenties van de klanten van Mondial Verhuisbedrijf Henneken leest u op onze website!

Facilitaire diensten

Bij uw verhuizing in, naar of vanuit Delft komt van alles kijken. Bij Mondial Verhuisbedrijf Henneken begrijpen we dat en daarom bieden we u een aantal handige facilitaire diensten aan, waarmee u een hoop stress bespaart. Een speciale verhuisconsulent assisteert u bij zaken als adreswijzigingen en woningschoonmaak en de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken helpen u graag met het in- en uitpakken van verhuisdozen en / of het (de)monteren van uw meubels. Desgewenst kan onze handyman de schilderijen, lampen, gordijnen en gordijnrails voor u ophangen.

Tijdelijke opslag voor uw inboedel

Zoekt u tijdelijke opslag voor uw inboedel tijdens uw verhuizing? Henneken beschikt over een moderne loods in Zoetermeer (op slechts een kwartiertje rijden vanuit Delft), waar wij uitgebreide ruimte hebben voor inboedelopslag, archiefopslag en opslag van uw zakelijke inventaris.

Bedrijfsverhuizing Delft

Wist u dat Mondial Verhuisbedrijf  Zoetermeer(Henneken) niet alleen particuliere verhuizingen verzorgt? Ook uw bedrijfsverhuizing in, naar of vanuit Delft is bij Verhuisbedrijf Henneken in goede handen. Bij zakelijk verhuizen zijn een goede planning en organisatie cruciaal: alleen met een goede organisatie en een goede planning loopt uw bedrijfsverhuizing op rolletjes. De verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken zijn gescreend door de KLPD en hebben de opleiding tot ‘Art Handler’ (voor het verhuizen van kunst) succesvol doorlopen.

Verhuistips voor uw verhuizing in, naar of vanuit Delft

Gaat u binnenkort privé of zakelijk verhuizen in, naar of vanuit Delft? Henneken heeft een handige lijst met praktische verhuistips voor u. Vraag deze verhuistips gratis aan!

Video afspraak met het team van Henneken

Klik op onderstaande knop voor het formulier om een video taxatie afspraak in te plannen. Gebruik uw smartphone om een gratis offerte voor uw verhuizing te ontvangen, door ons uw inboedel te tonen via een video opname met uw smartphone.

Belafspraak maken zodat wij u terug kunnen bellen?

Klik op onderstaande knop om een een afspraak in te plannen zodat wij u bellen voor het maken van een afspraak voor een bezoek.

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.