Verhuisbedrijf Hazerswoude

Zoekt u een verhuisbedrijf van, naar of binnen Hazerswoude? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Verhuizen in, naar of binnen Hazerswoude

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en betaalbaar verhuisbedrijf van, naar of binnen Hazerswoude? Dan is Verhuisbedrijf Henneken dé kandidaat die u zoekt. Henneken zorgt al sinds 1870 voor zorgeloze verhuizingen. Daarmee zijn wij één van de oudste verhuisbedrijven in de regio. Henneken staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze medewerkers maken dit keer op keer waar.

Voordelen om naar Hazerswoude te verhuizen

Het kleine dorpje Hazerswoude, gelegen in de gemeente Alphen aan den Rijn, ligt in het Groene Hart. Het dorpje ligt in het veenweidegebied, hierdoor wordt u omringd door landbouw, natuur en de recreatie die dit met zich meebrengt. Hazerswoude bevindt zich midden tussen de plaatsen Leiden, Alphen aan den Rijn, Boskoop en Benthuizen. Hierdoor zijn alle voorzieningen op gunstige afstand. Redenen genoeg dus om te verhuizen naar Hazerswoude. Henneken verhuist ook de omliggende regio’s. Dus ook voor bijvoorbeeld een verhuisbedrijf van, naar of binnen Alphen aan den Rijn bent u bij Henneken aan het goede adres.

Verhuizen naar Hazerswoude? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Zorgeloos verhuizen naar Hazerswoude

Helemaal overtuigd om te verhuizen van, naar of binnen Hazerswoude? Dan is een zorgeloze en soepele verhuizing wel zo fijn! Verhuisbedrijf Henneken zorgt hiervoor. Henneken biedt naast een zorgeloze verhuizing een mogelijkheid tot opslag. Door uw spullen op te slaan bij Henneken heeft u er tijdens verhuizing geen omkijken naar. Onze tijdelijke opslag is perfect voor wanneer u uw huis verkocht hebt, maar nog geen nieuwe hebt gekocht.

Wat kost een verhuizing naar Hazerswoude?

Een verhuizing van, naar of binnen Hazerswoude is bij iedereen verschillend. De kosten dus ook. De kosten voor uw verhuizing naar Hazerswoude zijn afhankelijk van een aantal factoren. Bijvoorbeeld de grootte van uw inboedel en de afstand tussen uw oude en nieuwe woning. Om een zo accuraat mogelijke schatting te maken kunt u het best een vrijblijvende offerte aanvragen of contact opnemen met Verhuisbedrijf Henneken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Handige verhuisdiensten van Henneken

Met Verhuisbedrijf Henneken verhuist u dus geheel zorgeloos van, naar of binnen Hazerswoude. Naast onze mogelijkheid tot opslag is er onze verhuischecklist en onze Handymen service. De Handymen van Mondial Verhuisbedrijf Henneken zijn er om allerhande werkzaamheden uit te voeren rondom de verhuizing en/of rondom een werkomgeving. De voornaamste werkzaamheden bestaan uit het ophangen van schilderijen, whiteboards, gordijnen & gordijnrails en het afstellen van meubelen.

 

Facilitaire diensten

Als u gaat verhuizen binnen, naar of vanuit Hazerswoude moet er van alles geregeld worden. Daarom biedt Mondial Verhuisbedrijf Henneken een aantal handige facilitaire diensten aan die u een hoop stress bespaart. Wat dacht u van een speciale verhuisconsulent die u assisteert bij zaken als adreswijzigingen en woning schoonmaak? Daarnaast helpen de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken u ook graag met het in- en uitpakken van verhuisdozen en / of het (de)monteren van meubels.

Vragen of meer informatie nodig?

Heeft u vragen over uw verhuizing van, naar of binnen Hazerswoude? Neem dan vrijblijvend contact op met Verhuisbedrijf Henneken. Wij voorzien u graag van advies op maat. Een verhuizing is gedoe genoeg, maar Verhuisbedrijf Henneken ontzorgt u op alle vlakken. Uit Hazerswoude verhuizen? Verhuisbedrijf Henneken zorgt voor verhuizingen binnen Nederland.

Bedrijfsverhuizing Hazerswoude

Naast particuliere verhuizingen verzorgt Mondial Verhuisbedrijf Henneken ook bedrijfsverhuizingen. Staat u aan de vooravond van uw bedrijfsverhuizing in, naar of vanuit Hazerswoude? De verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken beschikken over veel ervaring en kunnen ook uw zakelijke verhuizing vlot en soepel verzorgen. Goed om te weten: de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken zijn door de KLPD gescreend en hebben met succes de opleiding tot ‘Art Handler’ (voor het verhuizen van kunst) gevolgd.

Volume calculator

Bent u benieuwd wat het volume is van uw inboedel? De volume calculator van Verhuisbedrijf Henneken berekent dit eenvoudig. Alles wat u hoeft te doen is het aantal in te vullen dat van toepassing is bij uw inboedel.

Onze tevreden klanten

We zijn heel tevreden. Alle medewerkers waren vriendelijk en reageerden snel. Ze dachten mee over onze specifieke situatie en hadden duidelijk veel ervaring in het verhuizen naar Engeland. De verhuizers waren nette en kundige mannen waarmee het goed overleggen was.” Lees alle klantervaringen van onze klanten met de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken!

Video afspraak met het team van Henneken

Klik op onderstaande knop voor het formulier om een video taxatie afspraak in te plannen. Gebruik uw smartphone om een gratis offerte voor uw verhuizing te ontvangen, door ons uw inboedel te tonen via een video opname met uw smartphone.

Belafspraak maken zodat wij u terug kunnen bellen?

Klik op onderstaande knop om een een afspraak in te plannen zodat wij u bellen voor het maken van een afspraak voor een bezoek.

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

Afbeelding vanuit de lucht genomen van de Groene Harttunnel.

Contact opnemen