Verhuisbedrijf Koudekerk aan den Rijn

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit Koudekerk aan den Rijn? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Koudekerk aan den Rijn

Wie vanuit Leiden langs de noordkant de Oude Rijn volgt, komt net voor Alphen aan den Rijn door het verrassend leuke plaatsje Koudekerk aan den Rijn. Tot 1991 was Koudekerk aan den Rijn een eigen gemeente, maar tegenwoordig is het een dorpskern van Alphen aan den Rijn. In Koudekerk aan den Rijn wonen ruim 4.000 mensen. Wist u dat Koudekerk aan den Rijn haar toevoeging ‘aan den Rijn’ pas sinds 1938 draagt? Koudekerk aan den Rijn kreeg deze toevoeging om zich te onderscheiden van het Zeeuwse dorp Koudekerke.

Verhuizen in, naar of vanuit Koudekerk aan den Rijn

Heeft u een huis gekocht aan de Rijn of ergens anders in Koudekerk aan den Rijn en gaat u daar binnenkort heen verhuizen? Of gaat u juist verhuizen vanuit Koudekerk aan den Rijn? Laat uw verhuizing verzorgen door Verhuisbedrijf Henneken, een professioneel, betrouwbaar en betaalbaar verhuisbedrijf. Al sinds 1870 verzorgen de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Zoetermeer(Henneken) verhuizingen in, van en naar Koudekerk aan den Rijn. Daarmee is Verhuisbedrijf Henneken één van Nederlands meest ervaren verhuisbedrijven. Die ervaring maakt voor u het verschil: onze verhuizers zijn gediplomeerd en zorgen met hun kennis en ervaring voor een zorgeloze, perfect geregelde verhuizing.

Verhuizen naar Koudekerk aan den Rijn? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Internationale verhuizing naar of vanuit Koudekerk aan den Rijn

Verhuisbedrijf-Koudekerk-aan-den-RijnKomt u vanuit het buitenland wonen in Koudekerk aan den Rijn of verlaat u Koudekerk aan den Rijn en gaat u internationaal verhuizen? Mondial Verhuisbedrijf Henneken is gespecialiseerd in internationale verhuizingen van Koudekerk aan den Rijn naar EngelandSchotlandWales en Ierland en vice versa, vanuit het Verenigd Koninkrijk naar Koudekerk aan den Rijn. Ook uw internationale verhuizing naar of vanuit ieder ander land is bij de verhuizers van Henneken in goede handen. Hoeft u slechts een bank of eethoek te verhuizen of wilt u juist uw complete inboedel verhuizen? Bij alle internationale verhuizingen – groot én klein – zijn de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken u graag van dienst.

Goedkoop verhuizen dankzij groupage ritten

Wist u dat een professionele verhuizing verrassend betaalbaar kan zijn? Dat komt bijvoorbeeld door de groupage ritten die Mondial Verhuisbedrijf Henneken iedere dag uitvoert. Bij groupage ritten worden kleine deelladingen van diverse klanten – waar mogelijk – gezamenlijk verhuisd, zodat onze verhuizers efficiënt kunnen werken. Dat bespaart niet alleen het milieu, maar scheelt u ook aanzienlijk in de kosten.

Ervaring & expertise

Sinds onze oprichting in 1870 hebben we ons ontwikkeld tot een van de meest vertrouwde en ervaren verhuisbedrijven in de branche. Onze lange geschiedenis getuigt van onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid in elke verhuizing. Door de jaren heen hebben we een schat aan kennis opgedaan, waardoor we elk verhuisproces soepel en efficiënt kunnen laten verlopen.
Onze expertise strekt zich uit tot zowel nationale als internationale verhuizingen. We begrijpen dat verhuizen meer is dan het transporteren van spullen van de ene naar de andere plek; het gaat om het zorgvuldig beheren van uw waardevolle bezittingen en het waarborgen van een stressvrije ervaring. Ons team van professionals gebruikt een persoonlijke aanpak om verhuisstress weg te nemen, door nauw met u samen te werken en elk aspect van uw verhuizing te overzien. Van zorgvuldige planning tot uitvoering, onze expertise zorgt ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt, ongeacht de bestemming.

Zeer tevreden klanten

Ik wil graag melden dat wij erg tevreden zijn met de manier waarop we in de voorbereiding, maar ook bij de verhuizing zelf door jullie zijn benaderd en geholpen. We hebben jullie voor deze verhuizing natuurlijk weer gevraagd omdat de service in 2006 ook uitstekend was, jullie service en kwaliteit is daarmee geen toeval gebleken! Ik hoop dat je het ons niet kwalijk neemt dat we voorlopig nog geen volgende verhuizing gepland hebben, maar we weten waar we naar toe zouden moeten gaan! Marcel Paschedag
Benieuwd naar de overige ervaringen van onze klanten met onze verhuizers? Lees alle referenties van de klanten van Mondial Verhuisbedrijf Henneken!

Facilitaire diensten

Als u een ander huis hebt gekocht en gaat verhuizen in, naar of vanuit Koudekerk aan den Rijn moet er veel worden geregeld. Bij Mondial Verhuisbedrijf Henneken begrijpen we dat. Daarom helpen we u graag. Wist u dat wij u handige facilitaire diensten aanbieden, die u een hoop stress kunnen besparen? Om maar een voorbeeld te noemen: wat denkt u van een ervaren verhuisconsulent die u helpt bij zaken als woningschoonmaak en het doorgeven van adreswijzigingen? Daarnaast kunt u ook denken aan hulp bij het in- en uitpakken van uw verhuisdozen en het (de)monteren van uw meubels. Voor het bevestigen van uw verlichting, schilderijen, gordijnrails en gordijnen is onze handyman de geschikte assistent.

Tijdelijke opslag voor uw inboedel

Ook als u voor uw verhuizing op zoek bent naar tijdelijke opslag, bent u bij Henneken aan het goede adres. Onze moderne loods in Zoetermeer (op een klein half uurtje rijden vanaf Koudekerk aan den Rijn) heeft alle ruimte voor archiefopslag, inboedelopslag en opslag van uw zakelijke inventaris.

Bedrijfsverhuizing Koudekerk aan den Rijn

Naast particuliere verhuizingen kunt u ook uw bedrijfsverhuizing in, naar of vanuit Koudekerk aan den Rijn door Mondial Verhuisbedrijf Henneken laten verzorgen. Om uw zakelijke verhuizing zo vlot en soepel mogelijk te laten verlopen, zorgen we bij Verhuisbedrijf Henneken voor een goede organisatie en een zorgvuldig afgestemde planning. Handig om te weten: de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken zijn door de KLPD gescreend en hebben met succes de opleiding tot ‘Art Handler’ (voor het verhuizen van kunst) afgerond.

Verhuistips voor uw verhuizing in, naar of vanuit Koudekerk aan den Rijn

Gaat u binnenkort verhuizen in of naar Koudekerk aan den Rijn, of verhuist u juist vanuit Koudekerk aan den Rijn? Henneken helpt u graag alvast op weg met een handig overzicht met praktische verhuistips. Deze verhuistips hebben wij speciaal voor u samengesteld. U kunt deze gratis aanvragen!

Het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken in Koudekerk aan den Rijn

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Koudekerk aan den Rijn? Maak alvast kennis met het verhuisteam van Mondial Verhuisbedrijf Henneken voor Koudekerk aan den Rijn!

Video afspraak met het team van Henneken

Klik op onderstaande knop voor het formulier om een video taxatie afspraak in te plannen. Gebruik uw smartphone om een gratis offerte voor uw verhuizing te ontvangen, door ons uw inboedel te tonen via een video opname met uw smartphone.

Belafspraak maken zodat wij u terug kunnen bellen?

Klik op onderstaande knop om een een afspraak in te plannen zodat wij u bellen voor het maken van een afspraak voor een bezoek.

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

Verhuisbedrijf Koudekerk aan den Rijn

Contact opnemen