Verhuisbedrijf Nieuwerkerk aan den IJssel

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit Nieuwerkerk aan den IJssel? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel is een plaats die, evenals bijvoorbeeld Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel, tegen de stad Rotterdam aan ligt. Tegelijkertijd zit je vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel ook zó middenin de natuur. In Nieuwerkerk aan den IJssel ligt het laagste punt van Nederland, met bijna zeven meter onder NAP. Daarnaast is Nieuwerkerk aan den IJssel ook bekend geworden vanwege de steenfabrieken en de glasfabriek.

Verhuizen in, naar of vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel

Verhuisbedrijf Henneken verzorgt graag uw verhuizing in, naar of vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel. Of u nu internationaal verhuist of verhuist in Nederland. Als u uw verhuizing door ons verhuisbedrijf laat verzorgen, bent u verzekerd van de nodige ervaring: ons verhuisbedrijf in Zoetermeer verzorgt al sinds 1870 verhuizingen in, van en naar Nieuwerkerk aan den IJssel! Daarmee mag Verhuisbedrijf Henneken zich rekenen tot de oudste verhuisbedrijven van Nederland! Bovendien zijn de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken gediplomeerd, zodat uw verhuizing soepel en vlot verloopt.

Verhuizen naar Nieuwerkerk aan den IJssel? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Internationale verhuizing naar of vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel

Verhuisbedrijf-Nieuwerkerk-aan-den-ijsselOok als u internationaal gaat verhuizen, is Mondial Verhuisbedrijf Henneken u graag van dienst. Ons verhuisbedrijf is gespecialiseerd in internationale verhuizingen vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel naar Engeland, Schotland, Wales en Ierland, maar ook in internationale verhuizingen vanuit het Verenigd Koninkrijk terug naar Nieuwerkerk aan den IJssel. Gaat u verhuizen naar een ander land buiten het Verenigd Koninkrijk? Ook dan is uw internationale verhuizing in vertrouwde handen bij de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken. Ongeacht of u een complete inboedel wilt verhuizen of alleen een piano of boekenkast: bij grote én kleine internationale verhuizingen helpen de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken u graag.

Goedkoop verhuizen dankzij groupage ritten

Wist u dat een professionele verhuizing in, naar of vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel helemaal niet duur hoeft te zijn? Eén van de redenen zijn de groupage ritten die de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken dagelijks uitvoeren. Hierbij worden kleine hoeveelheden spullen van meerdere klanten (waar mogelijk) tegelijkertijd vervoerd, zodat onze verhuizers niet voor iedere klant apart hoeven te rijden. Dat scheelt niet alleen in de kosten, maar bespaart ook het milieu!

Ervaring & expertise

Sinds onze oprichting in 1870 hebben we ons ontwikkeld tot een van de meest vertrouwde en ervaren verhuisbedrijven in de branche. Onze lange geschiedenis getuigt van onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid in elke verhuizing. Door de jaren heen hebben we een schat aan kennis opgedaan, waardoor we elk verhuisproces soepel en efficiënt kunnen laten verlopen.
Onze expertise strekt zich uit tot zowel nationale als internationale verhuizingen. We begrijpen dat verhuizen meer is dan het transporteren van spullen van de ene naar de andere plek; het gaat om het zorgvuldig beheren van uw waardevolle bezittingen en het waarborgen van een stressvrije ervaring. Ons team van professionals gebruikt een persoonlijke aanpak om verhuisstress weg te nemen, door nauw met u samen te werken en elk aspect van uw verhuizing te overzien. Van zorgvuldige planning tot uitvoering, onze expertise zorgt ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt, ongeacht de bestemming.

Zeer tevreden klanten

“Just to say everything arrived and was perfect. Mary told me your guys were great, thanks for all the help. John”
Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten met de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken? Lees alle referenties van de klanten van Mondial Verhuisbedrijf Henneken op onze website!

Facilitaire diensten

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we bij Verhuisbedrijf Henneken als geen ander dat er bij een verhuizing in, naar of vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel veel komt kijken. Omdat onze verhuizers u graag zoveel mogelijk ontzorgen, biedt Mondial Verhuisbedrijf Henneken een aantal handige facilitaire diensten aan die u rondom uw verhuizing een hoop gedoe kunnen besparen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een deskundige verhuisconsulent die u assisteert bij zaken als adreswijzigingen en woningschoonmaak? Daarnaast helpen de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken u ook graag met het in- en uitpakken van verhuisdozen en / of het (de)monteren van uw meubilair. Uw lampen, schilderijen, gordijnen en gordijnrails kunt u vakkundig door onze handyman laten bevestigen.

Tijdelijke opslag voor uw inboedel

Bent u op zoek naar tijdelijke opslag voor uw verhuizing in, naar of vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel? Ook dan biedt ons verhuisbedrijf de ideale oplossing: Verhuisbedrijf Henneken beschikt over een moderne, beveiligde en geklimatiseerde loods in Zoetermeer, die u vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel in slechts een kwartiertje rijden bereikt. In deze loods bieden wij u uitgebreid de ruimte voor inboedelopslag, archiefopslag en opslag van uw zakelijke inventaris.

Bedrijfsverhuizing Nieuwerkerk aan den IJssel

De verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken zijn gespecialiseerd in verhuizingen in de meest ruime zin van het woord. Zo kan Mondial Verhuisbedrijf Henneken naast particuliere verhuizingen ook uw bedrijfsverhuizing in, naar of vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel tot in de puntjes voor u verzorgen. Een geslaagde zakelijk verhuizing staat of valt met de organisatie en de planning. Bij Verhuisbedrijf Henneken weten we dankzij onze ervaring precies hoe we uw bedrijfsverhuizing zo moeten plannen en organiseren dat deze vlot en soepel verloopt. Daarbij kunnen we u maximale kwaliteit beloven: de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken zijn namelijk door de KLPD gescreend en hebben de opleiding tot ‘Art Handler’ (voor het verhuizen van kunst) succesvol afgerond.

Verhuistips voor uw verhuizing in, naar of vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel? Henneken helpt u graag alvast een handje op weg met een handige lijst met praktische verhuistips. Vraag deze verhuistips gratis aan!

Het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken in Nieuwerkerk aan den IJssel

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel? Maak alvast kennis met het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken voor Nieuwerkerk aan den IJssel!

Video afspraak met het team van Henneken

Klik op onderstaande knop voor het formulier om een video taxatie afspraak in te plannen. Gebruik uw smartphone om een gratis offerte voor uw verhuizing te ontvangen, door ons uw inboedel te tonen via een video opname met uw smartphone.

Belafspraak maken zodat wij u terug kunnen bellen?

Klik op onderstaande knop om een een afspraak in te plannen zodat wij u bellen voor het maken van een afspraak voor een bezoek.

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

Verhuisbedrijf-Nieuwerkerk-aan-den-ijssel

Contact opnemen