Verhuisbedrijf Nootdorp

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit Nootdorp? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Nootdorp

Eén van de vele plaatsen die nabij Den Haag in de hoek van de A4, A12 en A13 liggen, is Nootdorp. Lange tijd was Nootdorp een klein boerendorp in dit veengebied, maar na de Tweede Wereldoorlog heeft Nootdorp een stormachtige groei doorgemaakt. In 2002 fuseerde Nootdorp met Pijnacker. In datzelfde jaar verloor Nootdorp het overgrote deel van de vinexwijk Ypenburg aan Den Haag. Toch is Nootdorp (dankzij de vele faciliteiten in Nootdorp) nog steeds een populaire woonplaats voor mensen die in Den Haag, Delft of Zoetermeer werken.

Verhuizen in, naar of vanuit Nootdorp

Werkt u in Den Haag, Delft of Zoetermeer en gaat u ook verhuizen naar Nootdorp? Of heeft u uw huis in Nootdorp verkocht en gaat u binnenkort verhuizen vanuit Nootdorp? Mondial Verhuisbedrijf Henneken in Zoetermeer is een betrouwbaar en betaalbaar verhuisbedrijf met gediplomeerde verhuizers, die de afgelopen jaren vele professionele verhuizingen in, naar en vanuit Nootdorp hebben verzorgd. Wist u dat Mondial Verhuisbedrijf Henneken al sinds 1870 verhuizingen verzorgt en daarmee tot de meest ervaren verhuisbedrijven van Nederland behoort? Kies ook voor een ontspannen, zorgeloze verhuizing en laat uw verhuizing in, naar of vanuit Nootdorp verzorgen door de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken!

Verhuizen naar Nootdorp? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Internationale verhuizing naar of vanuit Nootdorp

Verhuisbedrijf-NootdorpGaat u internationaal verhuizen naar Nootdorp, of gaat u juist vanuit Nootdorp naar het buitenland verhuizen? In beide gevallen is Mondial Verhuisbedrijf Henneken u graag van dienst. De verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken zijn gespecialiseerd in internationale verhuizingen vanuit het Verenigd Koninkrijk naar Nootdorp en omgekeerd, vanuit Nootdorp naar EngelandSchotlandWales en Ierland. Ook uw internationale verhuizing naar of vanuit ieder ander land is bij de verhuizers van Henneken in goede handen. Wilt u alleen uw piano verhuizen of juist uw gehele inboedel? Bij alle verhuizingen – groot én klein – zijn de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken u graag van dienst.

Goedkoop verhuizen dankzij groupage ritten

Een professionele verhuizing in, naar of vanuit Leidschenveen kan verrassend betaalbaar zijn. Bij Mondial Verhuisbedrijf Henneken hebben we door de jaren heen zoveel verhuiservaring opgedaan dat we exact weten hoe we uw verhuizing zo efficiënt mogelijk kunnen verzorgen. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de groupage ritten die de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken dagelijks rijden. Hierbij worden kleine hoeveelheden goederen van meerdere klanten – waar mogelijk – vervoerd in één vrachtwagen. Zo hoeven onze verhuizers niet voor iedere klant apart te rijden en zo sparen wij naast het milieu ook kosten. Dat is dan weer goed voor uw portemonnee!

Ervaring & expertise

Sinds onze oprichting in 1870 hebben we ons ontwikkeld tot een van de meest vertrouwde en ervaren verhuisbedrijven in de branche. Onze lange geschiedenis getuigt van onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid in elke verhuizing. Door de jaren heen hebben we een schat aan kennis opgedaan, waardoor we elk verhuisproces soepel en efficiënt kunnen laten verlopen.
Onze expertise strekt zich uit tot zowel nationale als internationale verhuizingen. We begrijpen dat verhuizen meer is dan het transporteren van spullen van de ene naar de andere plek; het gaat om het zorgvuldig beheren van uw waardevolle bezittingen en het waarborgen van een stressvrije ervaring. Ons team van professionals gebruikt een persoonlijke aanpak om verhuisstress weg te nemen, door nauw met u samen te werken en elk aspect van uw verhuizing te overzien. Van zorgvuldige planning tot uitvoering, onze expertise zorgt ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt, ongeacht de bestemming.

Zeer tevreden klanten

Dank voor een vrijwel smetteloze verhuizing zonder hiccups. Professioneel en efficiënt uitgevoerd op een prettige wijze. Ad Lips
De heer Lips is één van onze vele tevreden klanten. Wilt u meer ervaringen van onze klanten met onze verhuizers lezen? Lees alle referenties van de klanten van Mondial Verhuisbedrijf Henneken!

Facilitaire diensten

Verhuizen is altijd een hele onderneming. Ook als u gaat verhuizen in, naar of vanuit Nootdorp moet er van alles worden geregeld. De kans dat u iets vergeet, is daarom erg groot. Dat begrijpen we bij Mondial Verhuisbedrijf Henneken als geen ander. Daarom nemen we u bij Verhuisbedrijf Henneken graag zoveel mogelijk werk uit handen door middel van onze handige facilitaire diensten. Zo ondersteunt onze verhuisconsulent u desgewenst bij zaken als adreswijzigingen en woningschoonmaak en helpen de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken u graag met het in- en uitpakken van uw verhuisdozen en de (de)montage van uw meubels. Onze handyman is de perfecte assistent die uw verlichting, schilderijen, gordijnrails en gordijnen netjes voor u ophangt.

Tijdelijke opslag voor uw inboedel

Zoekt u tijdelijke opslag met ruimte om uw inboedel onder te brengen? Ook dan zit u goed bij Verhuisbedrijf Henneken: vanaf de rand van Nootdorp rijdt u via de A12 in slechts tien minuten naar onze moderne loods in Zoetermeer, waar u volop ruimte heeft voor inboedelopslag, archiefopslag en opslag van uw zakelijke inventaris.

Bedrijfsverhuizing Nootdorp

Door de ligging in de hoek van de A4, A12 en A13 is Nootdorp voor bedrijven een geliefde locatie om zich te vestigen. Gaat u ook zakelijk verhuizen naar Nootdorp of vanuit Nootdorp? Mondial Verhuisbedrijf Henneken verzorgt naast particuliere verhuizingen ook bedrijfsverhuizingen in, naar of vanuit Nootdorp. Om uw zakelijke verhuizing tot in de puntjes te verzorgen, garanderen we bij Verhuisbedrijf Henneken een gedegen organisatie en een verhuisplanning die zorgvuldig is afgestemd op de agenda van uw organisatie. Goed om te weten: de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken zijn door de KLPD gescreend en hebben de opleiding tot ‘Art Handler’ (voor het verhuizen van kunst) succesvol afgerond.

Verhuistips voor uw verhuizing in, naar of vanuit Nootdorp

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Nootdorp? Henneken helpt u graag met een handige lijst met praktische verhuistips. Vraag deze verhuistips gratis aan, voor een optimale voorbereiding van uw verhuizing!

Het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken in Nootdorp

Gaat u binnenkort particulier of zakelijk verhuizen in, naar of vanuit Nootdorp? Maak alvast kennis met de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken voor Nootdorp!

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

Verhuisbedrijf Nootdorp

Contact opnemen