Verhuisbedrijf Reeuwijk

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit Reeuwijk? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Verhuizen in, naar of vanuit Reeuwijk

Droomt u er altijd al van om aan het water te wonen en gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Reeuwijk? Dan bent u vast op zoek naar een professioneel, betrouwbaar en betaalbaar verhuisbedrijf om uw verhuizing perfect te verzorgen. Mondial Verhuisbedrijf Zoetermeer is al sinds 1870 specialist in verhuizingen in, van en naar Reeuwijk en behoort daarmee tot de oudste en meest ervaren verhuisbedrijven van Nederland. De uitgebreide ervaring van onze gediplomeerde verhuizers maakt het verschil: de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken zorgen voor een ontspannen en zorgeloze verhuizing in, naar of vanuit Reeuwijk.

Reeuwijk

Wie van water houdt, voelt zich in Reeuwijk als een vis in het… water! De Reeuwijkse Plassen zijn dé toeristische attractie voor de inwoners van Reeuwijk, Gouda en ver daarbuiten. In het hoogseizoen liggen de wijd uitgestrekte plassen bij Reeuwijk vol met bootjes; een prachtig gezicht. Reeuwijk bestaat uit twee delen die worden doorkruist door de snelweg A12: Reeuwijk-Dorp ten westen van de A12 en Reeuwijk-Brug ten oosten ervan. Sinds 2011 vormt Reeuwijk samen met Bodegraven één gemeente.

Verhuizen naar Engeland? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Internationale verhuizing naar of vanuit Reeuwijk

Verhuisbedrijf-ReeuwijkGaat u internationaal verhuizen naar of vanuit Reeuwijk? Ook dan zit u goed bij Mondial Verhuisbedrijf Henneken. Verhuisbedrijf Henneken is specialist in internationale verhuizingen van Reeuwijk naar EngelandSchotlandWales en Ierland en vice versa. Ook uw internationale verhuizing naar of vanuit ieder ander land is bij de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken in goede handen. Of het nu om een complete inboedel gaat of om uw boekenkast of eikenhouten dressoir: bij grote én kleine internationale verhuizingen zijn de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken u graag van dienst.

Goedkoop verhuizen dankzij groupage ritten

Wist u dat een professionele verhuizing in, naar of vanuit Reeuwijk verrassend betaalbaar kan zijn? Dat komt bijvoorbeeld door de groupage ritten die Mondial Verhuisbedrijf Henneken uitvoert. Bij groupage ritten worden uw goederen – waar mogelijk – gelijktijdig met de goederen van andere klanten vervoerd, zodat onze verhuizers efficiënt kunnen werken. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

Ervaring & expertise

Sinds onze oprichting in 1870 hebben we ons ontwikkeld tot een van de meest vertrouwde en ervaren verhuisbedrijven in de branche. Onze lange geschiedenis getuigt van onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid in elke verhuizing. Door de jaren heen hebben we een schat aan kennis opgedaan, waardoor we elk verhuisproces soepel en efficiënt kunnen laten verlopen.
Onze expertise strekt zich uit tot zowel nationale als internationale verhuizingen. We begrijpen dat verhuizen meer is dan het transporteren van spullen van de ene naar de andere plek; het gaat om het zorgvuldig beheren van uw waardevolle bezittingen en het waarborgen van een stressvrije ervaring. Ons team van professionals gebruikt een persoonlijke aanpak om verhuisstress weg te nemen, door nauw met u samen te werken en elk aspect van uw verhuizing te overzien. Van zorgvuldige planning tot uitvoering, onze expertise zorgt ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt, ongeacht de bestemming.

Zeer tevreden klanten

Graag wilde ik via deze weg mijn tevredenheid uitspreken over de door u en uw bedrijf geleverde service. De efficiëntie, communicatie en service geleverd door Melvin en Kevin was uitstekend. Dank hiervoor. Jennifer Schellekens
Benieuwd naar de overige ervaringen van onze klanten met de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken? Lees alle klantervaringen met Mondial Verhuisbedrijf Henneken!

Facilitaire diensten

Bent u al eens verhuisd? Dan weet u vast dat er voor een verhuizing van alles moet worden geregeld. Ook bij uw verhuizing in, naar of vanuit Reeuwijk komt veel kijken. Bij Verhuisbedrijf Henneken begrijpen we dat. Daarom bieden wij een aantal handige facilitaire diensten aan die u een hoop stress kunnen besparen. Wat te denken van een speciale verhuisconsulent die u ondersteunt bij zaken als adreswijzigingen en woningschoonmaak? Ook helpen de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken u graag met het in- en uitpakken van uw verhuisdozen en / of de (de)montage van uw meubels. Uw lampen, schilderijen, gordijnen en gordijnrails kunt u vakkundig laten bevestigen door onze handyman.

Tijdelijke opslag voor uw inboedel

Bent u voor uw verhuizing op zoek naar tijdelijke opslag voor uw goederen? Ook dan bent u bij Henneken aan het goede adres. In onze moderne loods in Zoetermeer (op ruim een kwartiertje vanaf Reeuwijk) bieden wij uitgebreide ruimte voor inboedelopslag, archiefopslag en opslag van uw zakelijke inventaris.

Bedrijfsverhuizing Reeuwijk

Naast particuliere verhuizingen kunt u ook uw bedrijfsverhuizing in, naar of vanuit Reeuwijk door de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken laten verzorgen. Onze verhuizers begrijpen als geen ander dat organisatie en planning bij zakelijk verhuizen essentieel zijn voor een vlotte en soepele bedrijfsverhuizing. Goed om te weten: onze verhuizers zijn gescreend door de KLPD en hebben de opleiding tot ‘Art Handler’ (voor het verhuizen van kunst) succesvol afgerond.

Verhuistips voor uw verhuizing in, naar of vanuit Reeuwijk

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Reeuwijk? Henneken helpt u graag een handje met een handige lijst met praktische en bruikbare verhuistips. Vraag deze verhuistips gratis aan!

Het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken in Reeuwijk

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Reeuwijk? Maak alvast kennis met het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken voor Reeuwijk!

Video afspraak met het team van Henneken

Klik op onderstaande knop voor het formulier om een video taxatie afspraak in te plannen. Gebruik uw smartphone om een gratis offerte voor uw verhuizing te ontvangen, door ons uw inboedel te tonen via een video opname met uw smartphone.

Belafspraak maken zodat wij u terug kunnen bellen?

Klik op onderstaande knop om een een afspraak in te plannen zodat wij u bellen voor het maken van een afspraak voor een bezoek.

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

Verhuisbedrijf Reeuwijk

Contact opnemen