Verhuisbedrijf Rotterdam

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit Rotterdam? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Verhuizen naar Rotterdam met verhuisbedrijf Henneken

Rotterdam is de tweede stad van Nederland. Rotterdam ontleent haar naam aan de rivier Rotte en staat vooral bekend als havenstad. De haven in Rotterdam is de grootste en belangrijkste haven van Europa. Bovendien hebben Rotterdam en Den Haag een vliegveld, Rotterdam The Hague. In de Tweede Wereldoorlog is de stad verwoest door bombardementen, waarna de stad weer is opgebouwd met opvallende architectuur. In Rotterdam vind je volop bezienswaardigheden, zoals de Erasmusbrug, de Euromast en de Markthal. Ook het Centraal Station, de Laurenskerk en Hotel New York zijn bekende, gezichtsbepalende gebouwen in Rotterdam.

Verhuizen naar, in of vanuit Rotterdam

Rotterdam heeft dus van alles te bieden. Mogelijk gaat u binnenkort zelfs verhuizen naar Rotterdam! Maak het uzelf gemakkelijk en laat uw verhuizing naar Rotterdam tot in de puntjes verzorgen door een betaalbaar, betrouwbaar en professioneel verhuisbedrijf. Mondial Verhuisbedrijf  Zoetermeer(Henneken) is al sinds 1870 ervaren in verhuizingen in, van en naar Rotterdam. Daarmee behoort ons verhuisbedrijf tot de oudste en meest ervaren verhuisbedrijven van Nederland! Met al onze verhuiservaring kunnen wij uw verhuizing naar Rotterdam soepel en zorgeloos laten verlopen. Verhuisbedrijf Henneken werkt uitsluitend met gediplomeerde verhuizers, die altijd beleefd en netjes blijven en zorgvuldig met uw spullen omgaan.

Verhuizen naar Rotterdam? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Internationale verhuizing naar of vanuit Rotterdam

Verhuisbedrijf-RotterdamRotterdam is niet alleen een populaire woonplaats voor Nederlanders. Ook voor mensen die in een ander land hebben gewoond, is Rotterdam een geliefde bestemming. Gaat u internationaal verhuizen naar Rotterdam, bijvoorbeeld voor uw werk? Mondial Verhuisbedrijf Henneken beschikt over vele jaren ervaring met internationale verhuizingen van Rotterdam naar EngelandSchotlandWales en Ierland en vice versa. Ook als u internationaal verhuist naar of vanuit een ander land, is uw verhuizing bij Henneken in goede handen. Ongeacht of u een complete inboedel wilt verhuizen of slechts een boxspring of piano: de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken zijn u bij iedere verhuizing – nationaal én internationaal – graag van dienst.

Goedkoop verhuizen naar Rotterdam dankzij groupage ritten

Een professionele verhuizing naar Rotterdam hoeft helemaal niet duur te zijn. Dankzij groupage ritten kan Mondial Verhuisbedrijf Henneken uw verhuizing naar Rotterdam bijvoorbeeld verrassend betaalbaar houden. Met groupage ritten worden uw spullen – waar mogelijk – gelijktijdig met de inboedel van andere klanten verhuisd, zodat onze verhuizers heel efficiënt kunnen verhuizen en niet voor iedere klant apart hoeven te rijden. Dat bespaart niet alleen kosten, maar ook het milieu. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over groupage ritten!

Ervaring & expertise

Sinds onze oprichting in 1870 hebben we ons ontwikkeld tot een van de meest vertrouwde en ervaren verhuisbedrijven in de branche. Onze lange geschiedenis getuigt van onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid in elke verhuizing. Door de jaren heen hebben we een schat aan kennis opgedaan, waardoor we elk verhuisproces soepel en efficiënt kunnen laten verlopen.
Onze expertise strekt zich uit tot zowel nationale als internationale verhuizingen. We begrijpen dat verhuizen meer is dan het transporteren van spullen van de ene naar de andere plek; het gaat om het zorgvuldig beheren van uw waardevolle bezittingen en het waarborgen van een stressvrije ervaring. Ons team van professionals gebruikt een persoonlijke aanpak om verhuisstress weg te nemen, door nauw met u samen te werken en elk aspect van uw verhuizing te overzien. Van zorgvuldige planning tot uitvoering, onze expertise zorgt ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt, ongeacht de bestemming.

Zeer tevreden klanten over ons verhuisbedrijf naar Rotterdam

Thank you and the moving crew for the great job done with regards to the moving of my household items to Birmingham on 12th August 2013. The moving staff worked efficiently and swiftly, very pleasant in manner and I would not hestitate to recommend you to any friends or anyone else. Again my thanks for a job well done. Austin Uzoigwe

Benieuwd naar meer ervaringen van de klanten van Verhuisbedrijf Henneken met onze verhuizers? Lees alle klantervaringen van de klanten van Mondial Verhuisbedrijf Henneken!

Facilitaire diensten bij uw verhuizing naar Rotterdam

Bij een verhuizing komt veel kijken. Ook rondom een verhuizing in, naar of vanuit Rotterdam is er van alles wat moet worden geregeld. Om u daarbij te ontzorgen, biedt Mondial Verhuisbedrijf Henneken u een aantal handige en praktische facilitaire diensten aan, waarmee u veel verhuisstress bespaart. Onze verhuisconsulent assisteert u bijvoorbeeld bij het schoonmaken van uw woning en het regelen van de adreswijzigingen. Verder helpen de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken u ook graag met het (de)monteren van meubels en / of het in- en uitpakken van verhuisdozen. Het ophangen van uw lampen, schilderijen, gordijnen en gordijnrails kunt u met een gerust hart aan onze handyman over laten.

Verhuizen naar Rotterdam en tijdelijke opslag voor uw inboedel nodig?

Bent u voor uw verhuizing naar Rotterdam tijdelijk op zoek naar opslag voor uw inboedel? Ook dan zit u goed bij Henneken. Onze moderne inboedelopslag in Zoetermeer ligt op slechts een kwartier rijden vanaf Rotterdam en biedt uitgebreid plek aan inboedelopslag, archiefopslag en opslag van uw zakelijke inventaris.

Ook voor uw bedrijfsverhuizing naar Rotterdam

Mondial Verhuisbedrijf Henneken verzorgt niet alleen particuliere verhuizingen, maar helpt u ook graag bij uw bedrijfsverhuizingen in, naar of vanuit Rotterdam. Organisatie en planning zijn essentieel bij zakelijk verhuizen: hoe beter de organisatie en de planning zijn geregeld, hoe vlotter en soepeler uw bedrijfsverhuizing verloopt. Goed om te weten: onze gediplomeerde verhuizers zijn door de KLPD gescreend en hebben de opleiding tot ‘Art Handler’ (voor het verhuizen van kunst) met succes afgerond.

Verhuistips voor uw verhuizing in, naar of vanuit Rotterdam

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Rotterdam en wilt u uw verhuizing alvast voorbereiden? Henneken helpt u graag een handje! De ervaring die wij sinds 1870 hebben opgedaan, hebben we speciaal voor u samengebracht in een praktische lijst met handige verhuistips. Vraag deze verhuistips gratis aan!

Het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken in Rotterdam

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Rotterdam? Maak alvast kennis met het verhuisteam van Mondial Verhuisbedrijf Henneken voor Rotterdam!

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

Verhuisbedrijf Rotterdam

Contact opnemen