Verhuisbedrijf Voorschoten

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit Voorschoten? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Voorschoten

Langs de A4, in de driehoek Den Haag – Leiden – Zoetermeer, ligt Voorschoten. Voorschoten is vooral bekend geworden vanwege de zilverindustrie. De Zilverfabriek in Voorschoten is zelfs tot het eind van de twintigste eeuw in bedrijf geweest. Naast de zilverindustrie is Voorschoten ook op de kaart gezet door de vele evenementen die er worden georganiseerd. Op Koningsdag wordt door de plaatselijke Oranjevereniging ieder jaar een feestelijk programma samengesteld, maar er is in Voorschoten nog veel meer te beleven: ieder jaar op 28 juli staat Voorschoten in het teken van de Voorschotense Paardenmarkt en in september wordt het jaarlijkse Weekend van Voorschoten gevierd. Leest u graag boeken? Dan kent u Voorschoten wellicht van de roman ‘De donkere kamer van Damokles’ van W.F. Hermans, die zich tijdens de Tweede Wereldoorlog in Voorschoten afspeelt.

Verhuizen in, naar of vanuit Voorschoten

Voorschoten is een geliefde plek om te wonen: vlakbij Leiden, vlakbij Den Haag én vlakbij de Noordzee. Gaat u ook verhuizen binnen of naar Voorschoten, of gaat u Voorschoten juist verlaten en gaat u binnenkort verhuizen naar uw nieuwe woonplaats? Laat uw verhuizing verzorgen door een professioneel verhuisbedrijf! Mondial Verhuisbedrijf Henneken is al sinds 1870 uw betrouwbare verhuisspecialist voor betaalbare verhuizingen in, van en naar Voorschoten. Daarmee behoort Verhuisbedrijf Henneken tot de meest ervaren verhuisbedrijven in Nederland. Met onze ervaring maken wij graag het verschil: wij weten precies hoe we uw verhuizing in, naar of vanuit Voorschoten soepel en vlot kunnen laten verlopen.

Verhuizen naar Voorschoten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Internationale verhuizing naar of vanuit Voorschoten

Verhuisbedrijf-VoorschotenOok als u internationaal gaat verhuizen naar of vanuit Voorschoten, is Mondial Verhuisbedrijf Henneken u graag van dienst. Mondial Verhuisbedrijf Henneken is gespecialiseerd in internationale verhuizingen van Voorschoten naar EngelandSchotlandWales en Ierland en vice versa. Ook uw internationale verhuizing naar of vanuit ieder ander land is bij de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken in vertrouwde handen. Bij grote én kleine internationale verhuizingen helpen de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken u graag, ongeacht of u uw complete inboedel wilt verhuizen of slechts een bankstel of dressoir.

Goedkoop verhuizen dankzij groupage ritten

Wist u dat een professionele verhuizing helemaal niet duur hoeft te zijn? De groupage ritten van Mondial Verhuisbedrijf Henneken houden uw verhuizing bijvoorbeeld verrassend betaalbaar. Bij groupage ritten verhuizen wij kleine deelladingen van meerdere klanten op de route – waar mogelijk – gelijktijdig. Zo hoeven de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken niet voor iedere klant apart te rijden. Deze efficiënte manier van verhuizen is beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

Ervaring & expertise

Sinds onze oprichting in 1870 hebben we ons ontwikkeld tot een van de meest vertrouwde en ervaren verhuisbedrijven in de branche. Onze lange geschiedenis getuigt van onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid in elke verhuizing. Door de jaren heen hebben we een schat aan kennis opgedaan, waardoor we elk verhuisproces soepel en efficiënt kunnen laten verlopen.
Onze expertise strekt zich uit tot zowel nationale als internationale verhuizingen. We begrijpen dat verhuizen meer is dan het transporteren van spullen van de ene naar de andere plek; het gaat om het zorgvuldig beheren van uw waardevolle bezittingen en het waarborgen van een stressvrije ervaring. Ons team van professionals gebruikt een persoonlijke aanpak om verhuisstress weg te nemen, door nauw met u samen te werken en elk aspect van uw verhuizing te overzien. Van zorgvuldige planning tot uitvoering, onze expertise zorgt ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt, ongeacht de bestemming.

Zeer tevreden klanten

Ik wilde u even laten weten dat mijn spullen zojuist hier in Londen zijn aangekomen. Zowel het ophalen van de spullen en het leveren gebeurde zeer netjes op de aangegeven tijden. De verhuizers waren heel aardig en behulpzaam dus ik ben zeer tevreden over jullie service – hartelijk bedankt hiervoor. Boy
Jaarlijks worden de gediplomeerde verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken ingeschakeld bij internationale verhuizingen tussen Nederland en Engeland. Ook Boy liet zijn internationale verhuizing naar Londen verzorgen door de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken. Weten wat andere klanten van onze verhuizers vinden? Lees alle referenties van de klanten van Mondial Verhuisbedrijf Henneken!

Facilitaire diensten

Als u al eens verhuisd bent, weet u dat een verhuizing een stressvolle activiteit kan zijn. Wist u dat verhuizen door de meeste mensen zelfs als één van de meest stressvolle activiteiten uit hun leven wordt ervaren? Ook als u gaat verhuizen in, naar of vanuit Voorschoten komt daar van alles bij kijken. Bij Mondial Verhuisbedrijf Henneken begrijpen we dat als geen ander en daarom helpen we u graag een handje. Met de facilitaire diensten van Verhuisbedrijf Henneken kunt u zichzelf veel verhuisstress besparen. Wat te denken van een speciale verhuisconsulent, die u helpt om zaken als adreswijzigingen en woningschoonmaak vlot en goed in orde te maken? Daarnaast ontzorgen de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken u ook graag door uw verhuisdozen in en uit te pakken en / of uw meubels te (de)monteren. Onze handyman neemt de bevestiging van uw verlichting, schilderijen, gordijnrails en gordijnen graag voor zijn rekening.

Tijdelijke opslag voor uw inboedel

Mogelijk bent u voor uw verhuizing op zoek naar een plek waar u uw inboedel tijdelijk kunt opslaan. Ook voor opslag bent u bij Henneken aan het goede adres! Bij onze vestiging in Zoetermeer (in 20 minuten bereikbaar vanaf Voorschoten) hebben wij een moderne en beveiligde loods met uitgebreide ruimte voor inboedelopslag, archiefopslag en opslag van uw zakelijke inventaris.

Bedrijfsverhuizing Voorschoten

Bij Verhuisbedrijf Henneken verzorgen we naast particuliere verhuizingen ook bedrijfsverhuizingen in, naar of vanuit Voorschoten. Voor uw zakelijke verhuizing zorgen we dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Alleen als de organisatie en de planning goed zijn, verloopt uw bedrijfsverhuizing immers vlot en soepel en ondervindt uw organisatie zo min mogelijk hinder van de zakelijke verhuizing. Goed om te weten: de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken zijn door de KLPD gescreend en hebben met succes de opleiding tot ‘Art Handler’ (voor het verhuizen van kunst) afgerond.

Verhuistips voor uw verhuizing in, naar of vanuit Voorschoten

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Voorschoten? Dan bent u wellicht alvast bezig met de voorbereidingen. Een goed voorbereide verhuizing is immers het halve werk. Henneken helpt u graag alvast een handje met een handige lijst met praktische verhuistips. Vraag deze verhuistips gratis aan!

Het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken in Voorschoten

Heeft u een nieuwe woning gekocht en gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Voorschoten? Maak alvast kennis met de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken voor Voorschoten!

Video afspraak met het team van Henneken

Klik op onderstaande knop voor het formulier om een video taxatie afspraak in te plannen. Gebruik uw smartphone om een gratis offerte voor uw verhuizing te ontvangen, door ons uw inboedel te tonen via een video opname met uw smartphone.

Belafspraak maken zodat wij u terug kunnen bellen?

Klik op onderstaande knop om een een afspraak in te plannen zodat wij u bellen voor het maken van een afspraak voor een bezoek.

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

Verhuisbedrijf Voorschoten

Contact opnemen