Bedrijfsverhuizingen

Het verhuizen van organisaties is een vak apart. Nog veel meer dan bij een particuliere verhuizing komt het aan op organisatie en een zorgvuldige planning. Lees meer over wat er allemaal te doen staat, of vraag een advies gesprek aan.

Bedrijfsverhuizingen

Het verhuizen van organisaties is een vak apart. Nog veel meer dan bij een particuliere verhuizing komt het aan op organisatie en een zorgvuldige planning.

Professionele verhuizers

Mondial Verhuisbedrijf  Zoetermeer(Henneken) maakt uitsluitend gebruik van Nederlands sprekend, gemotiveerd verhuispersoneel. Alle medewerkers zijn omwille van de herkenbaarheid gekleed in uniforme bedrijfskleding. Ten behoeve van werkzaamheden voor het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD), waar wij huisverhuizer zijn, zijn alle medewerkers tevens met goed gevolg gescreend door KLPD. Voor verhuizing van antieke objecten hebben enkele van onze medewerkers de speciale opleiding “Art Handler” succesvol afgerond.

Voor de verhuizingen wordt gebruik gemaakt van moderne, volledig gesloten luchtgeveerde verhuiswagens, die voldoen aan alle wettelijke en milieu-eisen.

Een vlotte verhuizing

Om een vlot verloop van de verhuizing mogelijk te maken, de inventaris schadevrij over te brengen en in het kader van de ARBO-eisen maakt Henneken gebruik van moderne doelmatige hulpmiddelen zoals verhuisliften, diverse soorten rolcontainers, meubelrollers, computerboxen en archiefkarren. Dit zorgt voor een efficiënte werkplek verhuizing.

Gaat u binnenkort verhuizen met uw bedrijf? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Krijg een impressie van een bedrijfsverhuizing

Bekijk hoe een bedrijfsverhuizing er uitziet bij Verhuisbedrijf Henneken in Zoetermeer.

Volledig ontzorgen

Als specialist bij uitstek stelt Henneken zich als doel om de klant te ontzorgen in de gehele bedrijfsverhuizing. Wij nemen u bij de hand om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen en u te behoeden voor valkuilen.

Met Henneken zijn bedrijfsverhuizingen gegarandeerd een succes.

Cable Management

Ergert u zich ook zo aan die brei aan kabels en snoeren rondom uw werkplek? Het belemmert uw werkzaamheden, zorgt voor onnodige stofnesten, struikelgevaar en verlies van data (kans op kortsluiting en daardoor weer kans op brandgevaar).

Mondial Verhuisbedrijf Henneken heeft de oplossing: Cable Management. Door middel van eenvoudige maar uitgekiende materialen werken wij de bekabeling nagenoeg onzichtbaar en strak weg, zodat uw werkplek facilitair technisch, ergonomisch en esthetisch in orde is.

Het resultaat:

 • Een opgeruimde werkplek, dat werkt veel plezieriger en zorgt voor een hogere productiviteit
 • Een veel mooiere en strakkere uitstraling, niet onbelangrijk voor bezoekers
 • Geen brandgevaar meer, ARBO conform
 • De werkplek is veel makkelijker, veiliger en sneller schoon te maken
 • Apparatuur kan indien nodig makkelijker en sneller worden af- en aangekoppeld

Mondial Verhuisbedrijf Henneken werkt met eigen gediplomeerde ICE-verhuizers. Zij hebben ervaring met het af- en aankoppelen van ICT-apparatuur, cable management en het ergonomisch inrichten van de werkplek.

Cable management kan op elk moment kan worden uitgevoerd. Uw medewerkers kunnen dus gewoon doorgaan met hun werkzaamheden.

Indien gewenst kunnen de werkzaamheden worden uitgebreid met het leveren en aanbrengen van nieuwe elektrificatie (denk aan de nieuwe NEN normen!), CPU houders, monitorarmen e.d. Graag informeren wij u over mogelijkheden en tarieven.

Cable management

Facilitaire diensten

Handyman

ICT Verhuizingen

Facilitaire Diensten

Bij een bedrijfsverhuizing komt heel wat kijken. Naast het verhuizen van de inventaris moet er nog veel meer gebeuren. Uw verhuizing kan daardoor veel langer duren, met als gevolg dat u uw klanten onnodig lang niet van dienst kunt zijn. Onnodig? Ja, want dankzij de handige facilitaire diensten van Henneken is uw bedrijf in een handomdraai weer operationeel! Met anderhalve eeuw aan verhuiservaring weten wij precies hoe we uw bedrijfsverhuizing zo vlot en soepel mogelijk kunnen verzorgen, van A tot Z!

ICE-diensten

Onder ICE-diensten verstaan we het aan- en afkoppelen van diverse apparatuur, het reinigen van de apparatuur (beeldschermen, toetsenborden e.d.), het uitvoeren van kleine reparaties, het patchen van apparatuur, het testen van de apparatuur en ergonomisch advies.

Meubelservice

Bedrijfsverhuizing-HennekenOnder meubelservice verstaan we het de- en monteren van (systeem)meubilair, het ombouwen van diverse opstellingen, het afvoeren van overtollig meubilair, het ter beschikking stellen van tijdelijk (huur)meubilair, het uitvoeren van kleine reparaties, het vervangen van bureaubladen, het registreren van meubilair in ons online catalogussysteem MOBIS.

Papierservice en archiefvernietiging

Een verhuizing is het moment bij uitstek om op te ruimen. Wij kunnen papiercontainers bij u plaatsen en de volle omwisselen voor lege. Desgewenst zorgen wij voor gecertificeerde vernietiging. Door ruim voldoende papiercontainers aan te bieden (in talloze soorten en maten verkrijgbaar) stimuleert u uw medewerkers om op te ruimen en zodoende ‘schoon en opgeruimd’ op de nieuwe locatie te beginnen.

Archiefservices

Onder archiefservices verstaan we het coderen van de archieven, het transport, het in opslag nemen, het beheren, het opschonen, het mogelijk afvoeren en vernietigen. Ook het uitleveren van individuele archiefstukken behoort tot deze dienst.

Leeg opleveren kantoorpanden

Onder archiefservices verstaan we het coderen van de archieven, het transport, het in opslag nemen, het beheren, het opschonen, het mogelijk afvoeren en vernietigen. Ook het uitleveren van individuele archiefstukken behoort tot deze dienst.

Facilitair medewerker

De vraag naar breed inzetbaar uitvoerend personeel neemt toe. Er wordt ook steeds meer verwacht van het personeel. Mondial Verhuisbedrijf Henneken leidt medewerkers op tot “Facilitair medewerker”. Zij zijn per dagdeel in te huren en vormen derhalve de flexibele schil van uw facilitaire organisatie. Zij opereren zelfstandig en beschikken over de kennis en vaardigheden om direct aan de slag te gaan. De Facilitair medewerker;

 • is het eerste aanspreekpunt voor bewoners, medewerkers en leveranciers als het gaat kleine werkzaamheden of meldingen van storingen (huismeester functie)
 • voert klein technisch onderhoud uit
 • begeleidt service- en storingsmonteurs
 • verzorgt de vergaderservice
 • verzorgt licht schoonmaakwerk (w.o. het verhelpen van storingen die geen uitsluitsel dulden, lekkages, wateroverlast, omgevallen voeding)
 • verzorgt post en lichte repro werkzaamheden
 • houdt toezicht op en het verzorgen, bijhouden en registreren van het “Legionallabeheer”
 • houdt toezicht en controle op het afvalbeheer
 • houdt toezicht op en het verzorgen, bijhouden en registreren van het energiebeheer
 • verzorgt het sleutel- en/of pasbeheer (w.o. uitgifte en inname)
 • voert controles uit op (gebruik van en vrijhouden) toegangs- en nooddeuren
 • voert controles uit op de bewaking van de “fysieke veiligheid” in en rond de gebouwen
 • signaleert en verhelpt storingen en afwijkingen 

De Facilitair medewerker heeft een basiskennis van computers en registreert zijn

werkzaamheden in het FMIS. Hij is minimaal 25 jaar of ouder, in het bezit van de Erkende verhuisdiploma’s als ook de diploma’s “Voorman” en “Handyman” en heeft bij Mondial Verhuisbedrijf Henneken de opleiding tot Zorgverhuizer gevolgd. Hij heeft minimaal 3 jaar als voorman gewerkt en heeft aantoonbare ervaring als Handyman. Zijn klant- en kwaliteitsbesef garanderen een goede omgang met zijn zorgklanten en de cliënten van zijn opdrachtgevers. Hij is integer, heeft aangetoond planmatig te kunnen werken, opereert zelfstandig en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Zijn opleiding bij Mondial  Verhuisbedrijf Henneken heeft hem geleerd:

 • welke rol de zorgservicemedewerker / wat is een servicedesk / frontoffice /backoffice vervult
 • wat een FMIS is en hoe hij zijn werkzaamheden plant en registreert / gegevensbeheer
 • hoe samen te werken met onderhoudsmonteurs, leveranciers en aannemers
 • wat de facilitaire en huismeestertaken zijn
 • wat HACCP is en hoe om te gaan met legionella beheer
 • bedrijfshulp verlening
 • milieu en duurzaamheid
 • gebouwinstallaties en terreinbeheer
 • reproservice en postdistributie

Handyman

De Handymen van Mondial  Verhuisbedrijf Henneken zijn er om allerhande werkzaamheden uit te voeren rondom de verhuizing en/of rondom een werkomgeving. De voornaamste werkzaamheden bestaan uit het ophangen van schilderijen, whiteboards, gordijnen & gordijnrails en het afstellen van meubelen.

De handymen gaan op een professionele manier om met de verscheidene gereedschappen en hebben kennis van de bevestigingsmaterialen en de omstandigheden waarin zij gebruikt dienen te worden.

Opleiding tot Handyman

Alle Handymen van Mondial Verhuisbedrijf Henneken hebben de opleiding tot Handyman gevolgd. In samenwerking met het Da Vinci College in Dordrecht heeft Mondial Movers (onze overkoepelende organisatie) de opleiding ontwikkeld.

In 2011 is de opleiding overgedragen aan het Verhuiscollege van Erkende Verhuizers. De opleiding tot Handyman is een officieel geregistreerde vakopleiding.

Handymen van Mondial Verhuisbedrijf Henneken zijn in het hele land inzetbaar in zowel een particuliere als een zakelijke omgeving.

Kunt u extra handjes gebruiken? Vraag een vrijblijvende offerte aan

ICT Verhuizingen

U kent Verhuisbedrijf Henneken BV wellicht als betrouwbare partij voor zakelijke verhuizingen en aanvullende diensten. Wat bij velen minder bekend is, is dat wij in de loop der jaren ook een schat aan ervaring hebben opgebouwd in ICT Services rondom werkplek verhuizing.

ICT Services

Henneken levert de volgende services rondom een ICT verhuizing:

 • Af- en koppelen van PC’s, telefonie, thin clients, printers, copiers en andere hardware
 • Patchen
 • Reinigen van genoemde hardware
 • In- en uitbouwen en verhuizen van servers
 • Ergonomisch advies op de werkplek
 • Wegwerken van bekabeling

Video afspraak met het team van Henneken

Klik op onderstaande knop voor het formulier om een video taxatie afspraak in te plannen. Gebruik uw smartphone om een gratis offerte voor uw verhuizing te ontvangen, door ons uw inboedel te tonen via een video opname met uw smartphone.

Belafspraak maken zodat wij u terug kunnen bellen?

Klik op onderstaande knop om een een afspraak in te plannen zodat wij u bellen voor het maken van een afspraak voor een bezoek.

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

LT-op-Binnenhof

Contact opnemen