Verhuizen naar Ierland?

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit Ierland? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Verhuizen naar Ierland

Verhuizen naar Engeland is geen eenvoudige klus, wie naar Ierland verhuist moet zelfs nog een stukje verder. Wie dit zelf wil regelen heeft veel voorbereidingstijd en een zeer goed organisatorisch vermogen nodig. Vooral omdat u zelf niet ervaren bent met verhuizingen kan dit een hekel punt zijn. Met name de overtocht over het water maakt het verhuizen naar Engeland en Ierland nog iets complexer dan een binnenlandse verhuizing of een verhuizing over het vaste land van Europa. Het is dan ook heel begrijpelijk dat u tegen zo’n klus opziet.

Bij Henneken zien wij juist niet tegen deze hele onderneming op. Met onze jarenlange ervaring in verhuizingen naar Ierland kunne wij ons met recht een specialist noemen! Wij hebben van deze verhuizingen een vak gemaakt dat tot in de kleinste details wordt beheerst.

Stress bij verhuizen

Verhuizen staat op nummer 5 in de stress top-10. Omgaan met stressvolle situaties en klanten die onder deze stress gebukt gaan is dan ook een punt waarin Henneken zich weet te onderscheiden. Het belang van een verhuizer met inlevingsvermogen en ervaring zult u op dat moment zeer op prijs stellen. De verhuizers van Henneken maken het verschil.Dit doen wij door een serieuse en strenge selectie van onze medewerkers.

Wij werken uitsluitend met nette, beleefde medewerkers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Omdat verhuizen bij uitstek mensenwerk is bent u hiervoor bij verhuisbedrijf Henneken in Zoetermeer aan het juiste adres.

Verhuizen naar Ierland? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Krijg een impressie van een buitenlandse verhuizing

Bekijk hoe een buitenlandse verhuizing bij Verhuisbedrijf Henneken er uitziet.

Ervaring met Ierland

Vooral het verhuizen over water naar Ierland maakt deze verhuizingen anders dan andere verhuizingen. Henneken heeft erg veel ervaring met verhuizingen naar Ierland. De verhuizers van Henneken weten precies wat er staat te wachten tijdens zo’n verhuizing en kunnen inspelen op onverwachte wendingen. Met jaarlijks meer dan 450 verhuizingen naar Engeland en Ierland zijn ze hier perfect op ingespeeld.

Secundaire diensten

Naast het overbrengen van uw inboedel naar Ierland kunt u Henneken inschakelen voor:

  • het in- en uitpakken van de verhuisdozen,
  • het (de)monteren van uw meubels,
  • handymanwerkzaamheden zoals het afnemen en ophangen van gordijnrails, lampen en schilderijen.

Maximaal ontzorgd

Voor onze klanten die geen tijd hebben om de hele verhuizing te regelen heeft Henneken de verhuisconsulente. zij zorgt er voor dat u maximaal onbezorgd wordt. Zij kan u assisteren bij alle voorkomende werkzaamheden rond de verhuizing, zoals adreswijzigingen, offertes opvragen voor stoffering, schoonmaak van de oude en nieuwe woning e.d.

Groupage ritten & Deelladingen

WeekLandStadVerhuizer
Week 12 (18 - 22 Mar)United KingdomLondon / Stafford / Manchester / Leeds
Week 13 (25 - 29 Mar)United KingdomLondon / Peterborough / Birmingham / Nottingham
Week 14 (2 - 5 Apr)United KingdomGloucester / London
Week 15 (8 - 12 Apr)United KingdomDurham / Aberdeen / Stirling / Liverpool
Week 16 (15 - 19 Apr)United KingdomGreater London Area
Week 17 (22 - 26 Apr)United KingdomManchester / Liverpool

Video afspraak met het team van Henneken

Klik op onderstaande knop voor het formulier om een video taxatie afspraak in te plannen. Gebruik uw smartphone om een gratis offerte voor uw verhuizing te ontvangen, door ons uw inboedel te tonen via een video opname met uw smartphone.

Belafspraak maken zodat wij u terug kunnen bellen?

Klik op onderstaande knop om een een afspraak in te plannen zodat wij u bellen voor het maken van een afspraak voor een bezoek.

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

img02

Contact opnemen