Verhuisbedrijf Zoetermeer

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit Zoetermeer? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Verhuizen in, naar of vanuit Zoetermeer

Zoekt u een professioneel, betrouwbaar en betaalbaar verhuisbedrijf in Zoetermeer om uw verhuizing in, naar of vanuit Zoetermeer te verzorgen? Dan kunt u eigenlijk niet om Verhuisbedrijf Henneken heen. Een verhuizing in, naar of vanuit Zoetermeer is voor de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken namelijk een thuiswedstrijd: Verhuisbedrijf Henneken is zelf ook gevestigd in Zoetermeer. Al sinds 1870 verzorgt Mondial Verhuisbedrijf Henneken verhuizingen in, van en naar Zoetermeer. Daarmee behoort Verhuisbedrijf Henneken in Zoetermeer tot de verhuisbedrijven met de meeste ervaring van Nederland. Gaat u in, naar of vanuit Zoetermeer verhuizen? Dan hoeft u voor een zorgeloze verhuizing dus niet lang te zoeken. De verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken zijn gediplomeerd en beschikken over jarenlange ervaring, zodat uw verhuizing vloeiend verloopt.

Heerlijk wonen in Zoetermeer

Verhuizen naar, van of in Zoetermeer met Verhuisbedrijf Zoetermeer? Zoetermeer is één van de oudste plaatsen van Nederland. De bewoning van Zoetermeer begon volgens de bronnen al meer dan 1.000 jaar geleden. Lange tijd was Zoetermeer een klein dorp; pas halverwege de twintigste eeuw werd Zoetermeer aangewezen als groeikern van Den Haag en sinds die tijd is Zoetermeer dan ook flink gegroeid. Vanaf de jaren ‘60 lieten de nieuwe wijken Palenstein, Driemanspolder, Meerzicht, Buytenwegh de Leyens, Seghwaert, Noordhove, Rokkeveen en Oosterheem Zoetermeer uitgroeien van een bescheiden dorp naar een grote stad. Zoetermeer kreeg vooral bekendheid vanwege de boter. In de jaren ‘30 is de Spar in Zoetermeer ontstaan en ook de zuivelfabrieken van Brinkers en Nutricia zijn gevestigd in Zoetermeer.

Verhuizen naar Zoetermeer? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Internationale verhuizing naar of vanuit Zoetermeer

Verhuisbedrijf-ZoetermeerGaat u internationaal verhuizen naar of vanuit Zoetermeer? Ook dan helpt Mondial Verhuisbedrijf Henneken u graag. Verhuisbedrijf Henneken in Zoetermeer is gespecialiseerd in internationale verhuizingen van Zoetermeer naar EngelandSchotlandWales en Ierland, maar ook in internationale verhuizingen vanuit het Verenigd Koninkrijk naar Zoetermeer. Ook uw internationale verhuizing naar of vanuit ieder ander land is in goede handen bij de verhuizers van Verhuisbedrijf Zoetermeer(Henneken) in goede handen. Of u nu een complete inboedel wilt verhuizen of alleen een hoekbank of eethoek: bij grote én kleine internationale verhuizingen zijn de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken u graag van dienst.

Goedkoop verhuizen dankzij groupage ritten

Omdat Verhuisbedrijf Henneken in Zoetermeer is gevestigd, zijn we voor uw verhuizing in, naar of vanuit Zoetermeer altijd dichtbij. Dat scheelt u alvast in de kosten! Maar er zijn meer redenen waarom een professionele verhuizing bij Verhuisbedrijf Zoetermeer(Henneken) verrassend betaalbaar kan zijn. Neem bijvoorbeeld de groupage ritten die de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken dagelijks uitvoeren. Bij groupage ritten worden uw spullen samen met de spullen van andere klanten vervoerd, zodat onze verhuizers niet voor iedere klant apart hoeven te rijden. Dat scheelt niet alleen in de kosten, maar bespaart ook het milieu!

Ervaring & expertise

Sinds onze oprichting in 1870 hebben we ons ontwikkeld tot een van de meest vertrouwde en ervaren verhuisbedrijven in de branche. Onze lange geschiedenis getuigt van onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid in elke verhuizing. Door de jaren heen hebben we een schat aan kennis opgedaan, waardoor we elk verhuisproces soepel en efficiënt kunnen laten verlopen.
Onze expertise strekt zich uit tot zowel nationale als internationale verhuizingen. We begrijpen dat verhuizen meer is dan het transporteren van spullen van de ene naar de andere plek; het gaat om het zorgvuldig beheren van uw waardevolle bezittingen en het waarborgen van een stressvrije ervaring. Ons team van professionals gebruikt een persoonlijke aanpak om verhuisstress weg te nemen, door nauw met u samen te werken en elk aspect van uw verhuizing te overzien. Van zorgvuldige planning tot uitvoering, onze expertise zorgt ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt, ongeacht de bestemming.

Zeer tevreden klanten over verhuisbedrijf Zoetermeer

“Beste heren Barends en den Heijer, afgelopen vrijdag heeft u onze spullen opgehaald en naar uw opslag gebracht. Wij willen u graag complimenteren met de voortvarende, efficiënte en prettige manier waarop dit is gebeurd! Gestart om 08.00 uur en rond 1 uur was ons huis helemaal leeg. Jullie hadden ons dus 5 geweldige vakmensen gestuurd. Bedankt daarvoor. Riet en Ian Hay”
Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten met de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken? Lees alle klantreferenties van de klanten van Mondial Verhuisbedrijf Henneken op onze website!

Facilitaire diensten van verhuisbedrijf Zoetermeer

Bij Verhuisbedrijf Henneken in Zoetermeer weten we als geen ander dat er bij een verhuizing in, naar of vanuit Zoetermeer veel komt kijken. Omdat onze verhuizers u graag maximaal ontzorgen, biedt Mondial Verhuisbedrijf Henneken een aantal handige facilitaire diensten aan die u een hoop stress kunnen besparen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een deskundige verhuisconsulent die u assisteert bij zaken als adreswijzigingen en woningschoonmaak? Daarnaast helpen de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken u ook graag met het in- en uitpakken van verhuisdozen en / of de (de)montage van uw meubels. Uw lampen, schilderijen, gordijnen en gordijnrails kunt u door onze handyman laten bevestigen.

Tijdelijke opslag bij Verhuisbedrijf Zoetermeer voor uw inboedel

Bent u voor uw verhuizing in, naar of vanuit Zoetermeer op zoek naar tijdelijke opslag? Ook dan is de oplossing dichtbij: Verhuisbedrijf in Zoetermeer(Henneken) beschikt over een moderne, beveiligde en geklimatiseerde loods in Zoetermeer. In deze loods bieden wij uitgebreid de ruimte voor inboedelopslag, archiefopslag en opslag van uw zakelijke inventaris.

Bedrijfsverhuizing Zoetermeer

De verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken zijn gespecialiseerd in verhuizingen in de breedste zin van het woord. Dat betekent dat Mondial Verhuisbedrijf Henneken naast particuliere verhuizingen ook uw bedrijfsverhuizing in, naar of vanuit Zoetermeer tot in de puntjes kan verzorgen. Een succesvolle zakelijk verhuizing staat of valt met de organisatie en de planning. Bij Verhuisbedrijf Henneken weten we als geen ander hoe we bedrijfsverhuizing zo moeten organiseren dat deze vlot en soepel verloopt. Daarbij is kwaliteit gegarandeerd: de verhuizers van Verhuisbedrijf Zoetermeer(Henneken) zijn gescreend door de KLPD en hebben de opleiding tot ‘Art Handler’ (voor het verhuizen van kunst) succesvol afgerond

Verhuistips voor uw verhuizing in, naar of vanuit Zoetermeer

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Zoetermeer? Henneken helpt u graag met een handige lijst met bruikbare, praktische verhuistips. Vraag deze verhuistips gratis aan!

Het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken in Zoetermeer

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Zoetermeer? Maak alvast kennis met de verhuizers van Verhuisbedrijf Zoetermeer(Verhuisbedrijf Henneken).

Video afspraak met het team van Henneken

Klik op onderstaande knop voor het formulier om een video taxatie afspraak in te plannen. Gebruik uw smartphone om een gratis offerte voor uw verhuizing te ontvangen, door ons uw inboedel te tonen via een video opname met uw smartphone.

Belafspraak maken zodat wij u terug kunnen bellen?

Klik op onderstaande knop om een een afspraak in te plannen zodat wij u bellen voor het maken van een afspraak voor een bezoek.

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

Boot Verhuisbedrijf Henneken

Neem gerust contact!