Verhuisbedrijf Bleiswijk

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit Bleiswijk? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Verhuizen in, naar of vanuit Bleiswijk

Hebt u een huis gekocht in Bleiswijk of gaat u binnenkort juist verhuizen vanuit Bleiswijk? Dan zoekt u mogelijk een professioneel, betrouwbaar en betaalbaar verhuisbedrijf dat uw verhuizing van A tot Z kan regelen. Mondial Verhuisbedrijf Zoetermeer(Henneken) verzorgt al sinds 1870 verhuizingen in, van en naar Bleiswijk. Verhuisbedrijf Henneken behoort daarmee tot de meest ervaren verhuisbedrijven van Nederland en daar plukt ú de vruchten van: met hun schat aan verhuiservaring regelen onze gediplomeerde verhuizers voor u een zorgeloze, ontspannen verhuizing.

Bleiswijk

Even ten zuiden van de A12, precies tussen Zoetermeer en Rotterdam, ligt Bleiswijk. Samen met de gemeenten Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs vormt Bleiswijk de gemeente Lansingerland. In Bleiswijk wonen ruim 10.000 mensen, die in en rondom Bleiswijk volop kunnen recreëren: Bleiswijk telt veel sportverenigingen en als je Bleiswijk aan de oostkant verlaat, rijd je zó het recreatiegebied Rottemeren in. Aan de westkant van Bleiswijk ligt een uitgestrekt tuinbouwgebied. Hoewel Bleiswijk dus wordt omgeven door natuur, ligt de snelweg A12 op een steenworp afstand.

Verhuizen naar Bleiswijk? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Internationale verhuizing naar of vanuit Bleiswijk

Verhuisbedrijf-BleiswijkGaat u internationaal verhuizen naar of vanuit Bleiswijk? De verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken zijn gespecialiseerd in internationale verhuizingen van Bleiswijk naar het Verenigd Koninkrijk (EngelandSchotlandWales en Ierland) en vice versa. Ook internationale verhuizingen naar of vanuit ieder ander land zijn bij Henneken in vertrouwde handen. Of u nu een complete inboedel wilt verhuizen of slechts een boxspring of driezitsbank: bij grote én kleine internationale verhuizingen zijn de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken u graag van dienst.

Goedkoop verhuizen dankzij groupage ritten

Wist u dat een professionele verhuizing in, naar of vanuit Bleiswijk verrassend betaalbaar kan zijn? Dat komt bijvoorbeeld door de groupage ritten die Mondial Verhuisbedrijf Henneken dagelijks uitvoert. Groupage ritten zijn ritten waarbij kleine ladingen van meerdere klanten gelijktijdig worden verhuisd. Zo hoeven onze verhuizers niet voor iedere klant apart te rijden en kunnen de kosten verdeeld worden. Dat is minder belastend voor het milieu én voor uw portemonnee!

Ervaring & expertise

Sinds onze oprichting in 1870 hebben we ons ontwikkeld tot een van de meest vertrouwde en ervaren verhuisbedrijven in de branche. Onze lange geschiedenis getuigt van onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid in elke verhuizing. Door de jaren heen hebben we een schat aan kennis opgedaan, waardoor we elk verhuisproces soepel en efficiënt kunnen laten verlopen.
Onze expertise strekt zich uit tot zowel nationale als internationale verhuizingen. We begrijpen dat verhuizen meer is dan het transporteren van spullen van de ene naar de andere plek; het gaat om het zorgvuldig beheren van uw waardevolle bezittingen en het waarborgen van een stressvrije ervaring. Ons team van professionals gebruikt een persoonlijke aanpak om verhuisstress weg te nemen, door nauw met u samen te werken en elk aspect van uw verhuizing te overzien. Van zorgvuldige planning tot uitvoering, onze expertise zorgt ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt, ongeacht de bestemming.

Zeer tevreden klanten

The fantastic team came this morning and collected all my boxes and furniture in 1h30 mins! You are definitely much more professional than the British companies.
Benieuwd naar de overige ervaringen van onze klanten met onze verhuizers? Lees alle referenties van de klanten van Mondial Verhuisbedrijf Henneken!

Facilitaire diensten

Als u gaat verhuizen in, naar of vanuit Bleiswijk moet er van alles en nog wat worden geregeld. Bij Mondial Verhuisbedrijf Henneken begrijpen we dat en daarom helpt Verhuisbedrijf Henneken u met een aantal handige facilitaire diensten, waarmee u een hoop stress bespaart. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vakkundige verhuisconsulent, die u helpt bij zaken als adreswijzigingen en het schoonmaken van uw woning? Daarnaast ontzorgen de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken u ook graag door uw verhuisdozen in en uit te pakken en / of uw meubels te (de)monteren. Onze handyman kan ervoor zorgen dat uw verlichting, schilderijen, gordijnrails en gordijnen netjes worden opgehangen.

Tijdelijke opslag voor uw inboedel

Bent u voor uw verhuizing op zoek naar tijdelijke opslag voor uw inboedel? Ook dan bent u bij Verhuisbedrijf Henneken op de juiste plek. In onze moderne loods in Zoetermeer (op een goed kwartier rijden vanuit Bleiswijk) hebben wij uitgebreide ruimte voor inboedelopslag, archiefopslag en opslag van uw zakelijke inventaris.

Bedrijfsverhuizing Bleiswijk

Wist u dat Mondial Verhuisbedrijf Henneken naast particuliere verhuizingen ook uw bedrijfsverhuizing in, naar of vanuit Bleiswijk kan verzorgen? Om uw bedrijfsverhuizing vlot en soepel te laten verlopen, zorgen we bij Verhuisbedrijf Henneken voor een perfecte organisatie en planning. Daarnaast is het goed om te weten dat onze verhuizers door de KLPD zijn gescreend en de opleiding tot ‘Art Handler’ (voor het verhuizen van kunst) succesvol hebben doorlopen.

Verhuistips voor uw verhuizing in, naar of vanuit Bleiswijk

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Bleiswijk? Henneken helpt u graag alvast met een handige lijst met bruikbare, praktische verhuistips. Vraag deze verhuistips gratis aan!

Het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken in Bleiswijk

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Bleiswijk? Maak alvast kennis met het verhuisteam van Mondial Verhuisbedrijf Henneken voor Bleiswijk!

Video afspraak met het team van Henneken

Klik op onderstaande knop voor het formulier om een video taxatie afspraak in te plannen. Gebruik uw smartphone om een gratis offerte voor uw verhuizing te ontvangen, door ons uw inboedel te tonen via een video opname met uw smartphone.

Belafspraak maken zodat wij u terug kunnen bellen?

Klik op onderstaande knop om een een afspraak in te plannen zodat wij u bellen voor het maken van een afspraak voor een bezoek.

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

Verhuisbedrijf Bleiswijk

Contact opnemen