Verhuisbedrijf Berkel en Rodenrijs

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit Berkel en Rodenrijs? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Verhuizen in, naar of vanuit Berkel en Rodenrijs

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Berkel en Rodenrijs en wilt u uw verhuizing laten verzorgen door een professioneel, betrouwbaar en betaalbaar verhuisbedrijf? Dan zit u goed bij Mondial Verhuisbedrijf Henneken: de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken verzorgen al sinds 1870 verhuizingen in, van en naar Berkel en Rodenrijs! Verhuisbedrijf Zoetermeer is daarmee één van de oudste en meest ervaren verhuisbedrijven van Nederland. Dat merkt u bijvoorbeeld aan de zorgvuldige manier waarop de gediplomeerde verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken met uw spullen omgaan. Met Verhuisbedrijf Henneken weet u zeker dat uw verhuizing ontspannen en zorgeloos verloopt; wel zo prettig!

Berkel en Rodenrijs

Middenin de stedendriehoek Den Haag – Rotterdam – Gouda ligt Berkel en Rodenrijs. De snelwegen A12, A13 en A20 liggen op circa tien minuten afstand van Berkel en Rodenrijs, wat van Berkel en Rodenrijs de ideale uitvalsbasis maakt voor mensen die niet in de drukte van de stad willen wonen, maar er wel snel heen willen kunnen rijden. Sportieve mensen kunnen in Berkel en Rodenrijs prima hun energie kwijt: Berkel en Rodenrijs heeft een grote hoeveelheid sportverenigingen en de groene omgeving van Berkel en Rodenrijs leent zich bij uitstek voor een flinke fiets- of wandeltocht. De grote hoeveelheid kassen tussen Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk herinnert aan de tijd waarin de tuinbouw rondom Berkel en Rodenrijs begon te floreren.

Verhuizen naar Berkel en Rodenrijs? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Internationale verhuizing naar of vanuit Berkel en Rodenrijs

Verhuisbedrijf-Berkel-en-RodenrijsGaat u binnenkort internationaal verhuizen naar of vanuit Berkel en Rodenrijs? Ook dan helpen de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken u graag. Verhuisbedrijf Henneken is gespecialiseerd in internationale verhuizingen van Berkel en Rodenrijs naar EngelandSchotlandWales en Ierland en vice versa. Ook bij internationale verhuizingen naar of vanuit ieder ander land is uw verhuizing bij Henneken in vertrouwde handen. Of het nu om een complete inboedel gaat of om een boekenkast of erfstuk: bij grote én kleine internationale verhuizingen zijn de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken u graag van dienst.

Goedkoop verhuizen dankzij groupage ritten

Wist u dat een professionele verhuizing in, naar of vanuit Berkel en Rodenrijs verrassend betaalbaar kan zijn? Eén van de geheimen zijn de groupage ritten die Mondial Verhuisbedrijf Henneken iedere dag rijdt. Hierbij worden uw spullen samen met de spullen van anderen verhuisd, zodat onze verhuizers niet telkens apart hoeven te rijden en de kosten verdeeld kunnen worden. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook gunstig voor uw portemonnee!

Ervaring & expertise

Sinds onze oprichting in 1870 hebben we ons ontwikkeld tot een van de meest vertrouwde en ervaren verhuisbedrijven in de branche. Onze lange geschiedenis getuigt van onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid in elke verhuizing. Door de jaren heen hebben we een schat aan kennis opgedaan, waardoor we elk verhuisproces soepel en efficiënt kunnen laten verlopen.
Onze expertise strekt zich uit tot zowel nationale als internationale verhuizingen. We begrijpen dat verhuizen meer is dan het transporteren van spullen van de ene naar de andere plek; het gaat om het zorgvuldig beheren van uw waardevolle bezittingen en het waarborgen van een stressvrije ervaring. Ons team van professionals gebruikt een persoonlijke aanpak om verhuisstress weg te nemen, door nauw met u samen te werken en elk aspect van uw verhuizing te overzien. Van zorgvuldige planning tot uitvoering, onze expertise zorgt ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt, ongeacht de bestemming.

Zeer tevreden klanten

Jullie waren hier vanmorgen precies op tijd (wat vrij uitzonderlijk is hier in Ierland!) Ik ben dus zeer tevreden. Hartelijk dank voor de fantastische service. Birgit O’Driscoll
Benieuwd naar de overige ervaringen van onze klanten met onze verhuizers? Lees alle referenties van de klanten van Mondial Verhuisbedrijf Henneken!

Facilitaire diensten

Als u gaat verhuizen in, naar of vanuit Berkel en Rodenrijs moeten allerlei zaken worden geregeld. Bij Mondial Verhuisbedrijf Henneken begrijpen we dat en daarom bieden we bij Verhuisbedrijf Henneken een aantal handige facilitaire diensten aan, die u een hoop stress kunnen besparen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vakkundige verhuisconsulent, die u helpt bij zaken als adreswijzigingen en woningschoonmaak? Daarnaast ontzorgen de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken u ook graag door uw verhuisdozen in en uit te pakken en / of uw meubels te (de)monteren. Voor het bevestigen van uw verlichting, schilderijen, gordijnrails en gordijnen is onze handyman de geschikte assistent.

Tijdelijke opslag voor uw inboedel

Bent u in het kader van uw verhuizing op zoek naar tijdelijke opslag? Ook dan zit u goed bij Henneken. Wij beschikken over een moderne loods in Zoetermeer (op een goed kwartier rijden vanaf Berkel en Rodenrijs), waar wij uitgebreide ruimte voor inboedelopslag, archiefopslag en opslag van uw zakelijke inventaris hebben.

Bedrijfsverhuizing Berkel en Rodenrijs

Naast particuliere verhuizingen verzorgt Mondial Verhuisbedrijf Henneken ook graag uw bedrijfsverhuizing in, naar of vanuit Berkel en Rodenrijs. Bij zakelijk verhuizen zijn organisatie en planning cruciaal: een goede organisatie en een goede planning dragen bij aan een vlotte en soepele bedrijfsverhuizing. Goed om te weten: onze verhuizers zijn gescreend door de KLPD en hebben de opleiding tot ‘Art Handler’ (voor het verhuizen van kunst) met goed resultaat afgerond.

Verhuistips voor uw verhuizing in, naar of vanuit Berkel en Rodenrijs

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Berkel en Rodenrijs? Henneken helpt u graag met een handige lijst met praktische verhuistips. Vraag deze verhuistips gratis aan!

Het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken in Berkel en Rodenrijs

Binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Berkel en Rodenrijs? Maak alvast kennis met het verhuisteam van Mondial Verhuisbedrijf Henneken voor Berkel en Rodenrijs!

Video afspraak met het team van Henneken

Klik op onderstaande knop voor het formulier om een video taxatie afspraak in te plannen. Gebruik uw smartphone om een gratis offerte voor uw verhuizing te ontvangen, door ons uw inboedel te tonen via een video opname met uw smartphone.

Belafspraak maken zodat wij u terug kunnen bellen?

Klik op onderstaande knop om een een afspraak in te plannen zodat wij u bellen voor het maken van een afspraak voor een bezoek.

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

Verhuisbedrijf Berkel en Rodenrijs

Contact opnemen