Verhuizen naar Londen?

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit Londen? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Verhuizen naar Londen

Gaat u binnenkort verhuizen naar Londen? Verhuisbedrijf Henneken is specialist in verhuizen naar Engeland en kan uw verhuizing naar Londen tot in de puntjes verzorgen. Henneken is onlangs verkozen tot ‘Beste verhuisbedrijf 2016’, maar er zijn nog veel meer redenen waarom verhuisbedrijf Henneken de perfecte partner is om u te verhuizen naar Londen. Ontdek ze allemaal!

Verhuizen naar Londen sinds 1870

Verhuisbedrijf Henneken is opgericht in 1870 en heeft daardoor al anderhalve eeuw verhuiservaring opgedaan. Met die ervaring weten wij precies hoe we uw verhuizing naar Londen op rolletjes kunnen laten verlopen. Een prettige gedachte, want een verhuizing naar Londen brengt voor u al meer dan genoeg regelwerk met zich mee

 

Verhuizen naar Londen? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Verhuisbedrijf Henneken is Engeland-specialist

Verhuizen-naar-londenMondial verhuisbedrijf Henneken is dé ervaren specialist in internationaal verhuizen vanuit Nederland naar Engeland en vice versa. Jaarlijks verzorgen wij zo’n 450 verhuizingen van Nederland en België naar het Verenigd Koninkrijk en vice versa. Uw internationale verhuizing naar Londen is dan ook in vertrouwde handen bij de verhuizers van ons verhuisbedrijf in Zoetermeer. Zij kennen Londen als hun broekzak en weten als geen ander hoe ze uw verhuizing naar Londen perfect kunnen organiseren.

Grote en kleine verhuizingen naar Londen

Mogelijk gaat u permanent emigreren naar Londen en wilt u uw complete inboedel mee verhuizen. Het kan natuurlijk ook dat u voor uw werk een jaar moet verhuizen naar Londen en dat u slechts een paar noodzakelijke spullen mee wilt verhuizen. In dat geval is een groupage rit een ideale oplossing voor u! Bij groupage ritten worden uw spullen waar mogelijk gezamenlijk vervoerd met de spullen van andere klanten. Zo rijden onze verhuizers voor meerdere klanten tegelijk, waardoor we niet alleen het milieu sparen, maar u ook profiteert van scherpe tarieven! Bekijk onze agenda voor groupage ritten!

Vraag onze checklist met handige tips aan

Een goede voorbereiding van uw verhuizing naar Londen is het halve werk. Wilt u verzekerd zijn van een ontspannen verhuizing? Vraag dan gratis onze handige verhuischecklist aan. In deze checklist geven we u handige tips waarmee u zo ontspannen mogelijk kunt verhuizen naar Londen.

Geheel ontzorgd verhuizen naar Londen

Naast onze verhuischecklist biedt verhuisbedrijf Henneken u nog veel meer handige diensten aan. Zo bieden we u het gemak van een handyman en beschikken we over een ruime opslag, waar u uw meubels en overige inboedel veilig en uitstekend geklimatiseerd kunt opslaan. U leest het: met Henneken verhuist u geheel ontzorgd naar Londen.

Vraag een offerte aan voor uw verhuizing naar Londen

Bent u benieuwd wat verhuisbedrijf Henneken voor u kan betekenen als u gaat verhuizen naar Londen? Neem vrijblijvend contact op met Henneken voor een maatwerk offerte. Wilt u teruggebeld worden? Laat dan uw telefoonnummer achter op de website, zodat wij u kunnen terugbellen.

Groupage ritten & Deelladingen

WeekLandStadVerhuizer
Week 12 (18 - 22 Mar)United KingdomLondon / Stafford / Manchester / Leeds
Week 13 (25 - 29 Mar)United KingdomLondon / Peterborough / Birmingham / Nottingham
Week 14 (2 - 5 Apr)United KingdomGloucester / London
Week 15 (8 - 12 Apr)United KingdomDurham / Aberdeen / Stirling / Liverpool
Week 16 (15 - 19 Apr)United KingdomGreater London Area
Week 17 (22 - 26 Apr)United KingdomManchester / Liverpool

Video afspraak met het team van Henneken

Klik op onderstaande knop voor het formulier om een video taxatie afspraak in te plannen. Gebruik uw smartphone om een gratis offerte voor uw verhuizing te ontvangen, door ons uw inboedel te tonen via een video opname met uw smartphone.

Belafspraak maken zodat wij u terug kunnen bellen?

Klik op onderstaande knop om een een afspraak in te plannen zodat wij u bellen voor het maken van een afspraak voor een bezoek.

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

london-530055_1280-e1489154961994

Contact opnemen