Verhuisbedrijf Waddinxveen

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit Waddinxveen? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Verhuizen in, naar of vanuit Waddinxveen

Heeft u een huis gekocht in Waddinxveen en gaat u binnenkort verhuizen? Of gaat u binnenkort verhuizen vanuit Waddinxveen? Laat uw verhuizing in, naar of vanuit Waddinxveen verzorgen door de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken. Verhuisbedrijf Zoetermeer(Henneken) is een betrouwbaar en betaalbaar verhuisbedrijf dat al sinds 1870 professionele verhuizingen in, van en naar Waddinxveen verzorgt. Daarmee is Verhuisbedrijf Henneken één van Nederlands meest ervaren verhuisbedrijven. Met die ervaring maken we graag het verschil voor u: onze verhuizers zijn gediplomeerd en zorgen met hun kennis en ervaring voor een soepele, ontspannen en perfect geregelde verhuizing.

Waddinxveen

Wie ter hoogte van Gouda de afrit van de A12 neemt, ziet ‘m vanuit de verte al boven de weilanden uittorenen: de hefbrug over de Gouwe in Waddinxveen. Deze blikvanger van Waddinxveen stamt uit 1936, maar de historie van Waddinxveen gaat nog veel verder terug. Naar de 13e eeuw om precies te zijn, toen Waddinxveen als dijkdorp ontstond als veenontginning op de westelijke oevers van de Gouwe. Over historie gesproken: in de geschiedenis van Waddinxveen spelen de meubelfabrieken en de stroopwafelbakkerijen een grote rol. Deze zijn nog steeds gevestigd in Waddinxveen.

Verhuizen naar Waddinxveen? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Internationale verhuizing naar of vanuit Waddinxveen

Verhuisbedrijf-WaddinxveenWoont u nu nog in het buitenland en gaat u binnenkort internationaal verhuizen naar Waddinxveen? Of heeft u een woning in het buitenland verkocht en gaat u daar binnenkort heen verhuizen? Mondial Verhuisbedrijf Henneken is specialist in internationale verhuizingen van Waddinxveen naar EngelandSchotlandWales en Ierland en vice versa. Ook internationale verhuizingen naar of vanuit andere landen zijn bij de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken in goede handen. Verhuisbedrijf Henneken is aangesloten bij de Mondial Movers. Dat betekent dat de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken u bij grote én kleine internationale verhuizingen graag van dienst zijn.

Goedkoop verhuizen dankzij groupage ritten

Wist u dat een professioneel verzorgde verhuizing in, naar of vanuit Waddinxveen helemaal niet duur hoeft te zijn? De groupage ritten die verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken rijden, maken verhuizen verrassend betaalbaar. Groupage ritten zijn ritten waarbij kleine deelladingen van meerdere klanten op dezelfde route gelijktijdig worden vervoerd, zodat onze verhuizers niet voor iedere klant apart hoeven te rijden. Dat is minder belastend voor het milieu én voor uw portemonnee!

Ervaring & expertise

Sinds onze oprichting in 1870 hebben we ons ontwikkeld tot een van de meest vertrouwde en ervaren verhuisbedrijven in de branche. Onze lange geschiedenis getuigt van onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid in elke verhuizing. Door de jaren heen hebben we een schat aan kennis opgedaan, waardoor we elk verhuisproces soepel en efficiënt kunnen laten verlopen.
Onze expertise strekt zich uit tot zowel nationale als internationale verhuizingen. We begrijpen dat verhuizen meer is dan het transporteren van spullen van de ene naar de andere plek; het gaat om het zorgvuldig beheren van uw waardevolle bezittingen en het waarborgen van een stressvrije ervaring. Ons team van professionals gebruikt een persoonlijke aanpak om verhuisstress weg te nemen, door nauw met u samen te werken en elk aspect van uw verhuizing te overzien. Van zorgvuldige planning tot uitvoering, onze expertise zorgt ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt, ongeacht de bestemming.

Zeer tevreden klanten

De klok is gisteren zonder schade aangekomen op de bestemming in Chichester. De verpakking was uitstekend en uw mensen zeer behulpzaam. Pieter van Callenfels
Naast complete inboedels kunt u ook bij Verhuisbedrijf Henneken terecht voor kleine verhuizingen. Wilt u, net als dhr. Van Callenfels, bijvoorbeeld alleen uw klok verhuizen? Ook dan helpt Verhuisbedrijf Henneken u graag. Velen gingen u al voor. Benieuwd wat de ervaringen van onze klanten met de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken zijn? Lees de referenties van de klanten van Mondial Verhuisbedrijf Henneken!

Facilitaire diensten

Bij een verhuizing komt van alles kijken. Niet voor niets wordt een verhuizing door veel mensen als één van de meest stressvolle activiteiten van hun leven ervaren. Ook als u binnenkort gaat verhuizen in, naar of vanuit Waddinxveen moet er veel worden geregeld. Mondial Verhuisbedrijf Henneken biedt daar een praktische oplossing voor, in de vorm van een aantal handige facilitaire diensten waarmee u veel verhuisstress bespaart. U kunt bijvoorbeeld denken aan onze verhuisconsulent, die u assisteert bij zaken als het doorgeven van uw adreswijzigingen en het schoonmaken van uw woning. Daarnaast helpen de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken u ook graag met het in- en uitpakken van verhuisdozen en / of de (de)montage van meubels. Uw lampen, schilderijen en gordijnrails kunt u door onze handyman laten bevestigen.

Tijdelijke opslag voor uw inboedel

Bent u voor uw verhuizing in, naar of vanuit Waddinxveen op zoek naar tijdelijke opslag? Ook dan bent u bij Henneken aan het goede adres. In onze moderne loods in Zoetermeer hebben wij uitgebreide ruimte voor inboedelopslag, archiefopslag en opslag van uw zakelijke inventaris. Vanuit Waddinxveen is deze (beveiligde) loods eenvoudig bereikbaar: via de A12 rijdt u er in een klein kwartier heen.

Bedrijfsverhuizing Waddinxveen

Staat u met uw organisatie aan de vooravond van een zakelijke verhuizing naar Waddinxveen? Of wilt u uw organisatie vanuit Waddinxveen juist verhuizen naar een andere locatie? Dan is het goed om te weten dat Mondial Verhuisbedrijf Henneken naast particuliere verhuizingen ook bedrijfsverhuizingen in, naar en vanuit Waddinxveen verzorgt. Voor een vlotte en soepele bedrijfsverhuizing zorgen wij dat de organisatie en de planning optimaal worden afgestemd op uw agenda. Zo ondervindt u zo min mogelijk hinder van uw verhuizing en kunt u gewoon doorgaan met ondernemen. Ook handig om te weten: de verhuizers van Henneken zijn gescreend door de KLPD en hebben de opleiding tot ‘Art Handler’ (voor het verhuizen van kunst) met goed gevolg afgerond.

Verhuistips voor uw verhuizing in, naar of vanuit Waddinxveen

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Waddinxveen? Zorg dat u uw verhuizing goed voorbereidt, dat bespaart u veel stress! Henneken helpt u daar graag een handje bij. Neem onze handige lijst met praktische verhuistips: het ideale hulpmiddel om niets te vergeten rondom uw verhuizing. Vraag deze verhuistips gratis aan!

Het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken in Waddinxveen

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Waddinxveen? Maak alvast kennis met de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken voor uw verhuizing in, naar of vanuit Waddinxveen!

Video afspraak met het team van Henneken

Klik op onderstaande knop voor het formulier om een video taxatie afspraak in te plannen. Gebruik uw smartphone om een gratis offerte voor uw verhuizing te ontvangen, door ons uw inboedel te tonen via een video opname met uw smartphone.

Belafspraak maken zodat wij u terug kunnen bellen?

Klik op onderstaande knop om een een afspraak in te plannen zodat wij u bellen voor het maken van een afspraak voor een bezoek.

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

Henneken in Alphen aan de Rijn

Contact opnemen