Verhuisbedrijf Leiden

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit Leiden? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Verhuizen in, naar of vanuit Leiden

Bent u al gevallen voor de charme van Leiden? Mogelijk gaat u dan verhuizen in, naar of vanuit Leiden. Dan zoekt u een professioneel, betrouwbaar en betaalbaar verhuisbedrijf om uw verhuizing te verzorgen. Mondial Verhuisbedrijf Zoetermeer verzorgt al sinds 1870 verhuizingen in, van en naar Leiden en behoort daarmee tot de verhuisbedrijven met de meeste ervaring. Met onze persoonlijke benadering maken onze verhuizers het verschil: wij denken met onze ervaring graag met u mee en onze gediplomeerde verhuizers zijn altijd netjes en beleefd.

Wonen in Leiden

Leiden is na Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer de vierde gemeente van Zuid-Holland. Wie van geschiedenis houdt, zit in Leiden helemaal op z’n plek. Leiden – ook wel bekend als de sleutelstad – staat bekend om de oude binnenstad met grachten, hofjes, monumentale bouwwerken en natuurlijk de Universiteit Leiden, de oudste universiteit van Nederland. Leiden heeft één van de meest gezellige binnensteden van Nederland. Door Leiden stromen diverse wateren, waarlangs de karakteristieke huizen en winkels liggen die nog altijd de authentieke sfeer van Leiden in vroeger tijden uitstralen. Het oude stadscentrum van Leiden (binnen de singels) is de op één na grootste historische binnenstad van Nederland en kent vele duizenden monumenten. Ook als je van musea houdt, heeft Leiden veel te bieden. Wie van historie houdt, woont in Leiden gebakken!

Verhuizen naar Leiden? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Internationale verhuizing naar of vanuit Leiden

Verhuisbedrijf-LeidenGaat u internationaal verhuizen naar of vanuit Leiden? Mondial Verhuisbedrijf Henneken is specialist in internationale verhuizingen van Leiden naar EngelandSchotlandWales en Ierland en vice versa. Ook bij internationale verhuizingen naar of vanuit ieder ander land is uw verhuizing bij Henneken in goede handen. Of het nu om een complete inboedel gaat of om een bank of schilderij: bij grote én kleine internationale verhuizingen zijn de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken u graag van dienst.

Goedkoop verhuizen dankzij groupage ritten

Wist u dat een professionele verhuizing verrassend betaalbaar kan zijn? Eén van de geheimen zijn de groupage ritten die Mondial Verhuisbedrijf Henneken uitvoert. Hierbij worden uw spullen samen met de spullen van andere klanten vervoerd, zodat onze verhuizers niet voor iedere klant apart hoeven te rijden en de kosten verdeeld kunnen worden. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

Ervaring & expertise

Sinds onze oprichting in 1870 hebben we ons ontwikkeld tot een van de meest vertrouwde en ervaren verhuisbedrijven in de branche. Onze lange geschiedenis getuigt van onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid in elke verhuizing. Door de jaren heen hebben we een schat aan kennis opgedaan, waardoor we elk verhuisproces soepel en efficiënt kunnen laten verlopen.
Onze expertise strekt zich uit tot zowel nationale als internationale verhuizingen. We begrijpen dat verhuizen meer is dan het transporteren van spullen van de ene naar de andere plek; het gaat om het zorgvuldig beheren van uw waardevolle bezittingen en het waarborgen van een stressvrije ervaring. Ons team van professionals gebruikt een persoonlijke aanpak om verhuisstress weg te nemen, door nauw met u samen te werken en elk aspect van uw verhuizing te overzien. Van zorgvuldige planning tot uitvoering, onze expertise zorgt ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt, ongeacht de bestemming.

Zeer tevreden klanten

De Verhuisfamilie, de door Mondial Movers in 2014 gelanceerde goede doelen stichting, heeft een verhuizing in Leiden uitgevoerd, met ondersteuning van Stichting Present en studenten van het L.V.V.S. Augustinus, de grootste en één van de oudste studentenverenigingen van Leiden.
Vroeg in de ochtend reed de verhuiswagen van Mondial Verhuisbedrijf Henneken, de vriendelijke verhuizer uit Zoetermeer, de straat in om de verhuizing uit te voeren van het huisraad van een mevrouw die zelf niet over familie en vrienden beschikt en niet de middelen heeft om een verhuisbedrijf te betalen. Stichting De Verhuisfamilie heeft daarom gezorgd dat de verhuizing kosteloos en met behulp van professionele verhuizers en vrijwilligers uitgevoerd kan worden.
De verhuizers hebben, met behulp van veel studenten de verhuizing succesvol afgerond. De studenten hebben de klus als vrijwilliger via de Stichting Present opgepakt als start van hun eerste jaar als lid bij het LVVS Augustinus. De vele handen maakten de uiteindelijke verhuizing licht werk, waardoor mevrouw een zorgeloze verhuizing kon meemaken. De Stichting De Verhuisfamilie, Stichting Present en Mondial Verhuisbedrijf Henneken hebben samen een probleem opgelost.
Benieuwd naar de overige ervaringen van onze klanten met onze verhuizers? Lees alle referenties van de klanten van Mondial Verhuisbedrijf Henneken!

Facilitaire diensten

Als u gaat verhuizen in, naar of vanuit Leiden moet er van alles worden geregeld. Daarom biedt Mondial Verhuisbedrijf Henneken een aantal handige facilitaire diensten aan die u een hoop stress kunnen besparen. Wat dacht u van een speciale verhuisconsulent die u assisteert bij zaken als adreswijzigingen en woningschoonmaak? Daarnaast helpen de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken u ook graag met het in- en uitpakken van verhuisdozen en / of het (de)monteren van meubels. Onze handyman kan desgewenst de lampen, schilderijen en gordijnrails voor u bevestigen.

Tijdelijke opslag voor uw inboedel

Bent u voor uw verhuizing op zoek naar tijdelijke opslag? Ook dan bent u bij Henneken aan het goede adres. Als u Leiden verlaat, rijdt u via de N206 bij Zoeterwoude in een kwartiertje naar onze moderne loods in Zoetermeer. Hier hebben wij uitgebreide ruimte voor inboedelopslag, archiefopslag en opslag van uw zakelijke inventaris.

Bedrijfsverhuizing Leiden

Naast particuliere verhuizingen verzorgt Mondial Verhuisbedrijf Henneken ook uw bedrijfsverhuizing in, naar of vanuit Leiden. Bij zakelijk verhuizen zijn organisatie en planning essentieel: alleen met een goede organisatie en een goede planning verloopt uw bedrijfsverhuizing vlot en soepel. Goed om te weten: onze verhuizers zijn gescreend door de KLPD en hebben de opleiding tot ‘Art Handler’ (voor het verhuizen van kunst) met goed gevolg afgerond.

Verhuistips voor uw verhuizing in, naar of vanuit Leiden

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Leiden? Henneken helpt u graag een handje met een handige lijst met praktische verhuistips. Vraag deze verhuistips gratis aan voor een perfecte voorbereiding van uw verhuizing!

Het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken in Leiden

Binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Leiden? Maak alvast kennis met het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken voor Leiden!

Video afspraak met het team van Henneken

Klik op onderstaande knop voor het formulier om een video taxatie afspraak in te plannen. Gebruik uw smartphone om een gratis offerte voor uw verhuizing te ontvangen, door ons uw inboedel te tonen via een video opname met uw smartphone.

Belafspraak maken zodat wij u terug kunnen bellen?

Klik op onderstaande knop om een een afspraak in te plannen zodat wij u bellen voor het maken van een afspraak voor een bezoek.

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

Verhuisbedrijf Leiden

Contact opnemen