Verhuizen naar Wales?

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit Ierland? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Verhuizen naar Wales

Bij het verhuizen naar Wales (Engeland) komt nog heel wat kijken. Door de vele voorbereidingen die hiervoor nodig zijn en alles wat hier voor georganiseerd moet worden kiezen veel mesnen ervoor om gebruik te maken van een professionele verhuizer. Vooral omdat een verhuizng naar Wales gepaard gaat met een overtocht over water, is dat iets waar men vaak tegenop ziet wanneer de verhuizing zelf geregeld moet worden.

Met onze jarenlange ervaring in verhuizingen naar Wales kunnen wij ons met recht de specialist noemen! De verhuizing beheersen wij tot in de kleinste details en voeren wij dan ook graag voor u uit!

Stressvol, verhuizen.

In de stress top-10 staat verhuizen op nummer 5. Het is een grote stap en er moet veel voor geregeld worden. Henneken onderscheidt zich dan ook graag van de andere verhuizers op dit gebied. Hoe wij dat doen? wij hechten grote waarde aan het inlevingsvermogen en de ervaring van onze verhuizers. Dit zult u zeker op prijs stellen. Wij zorgen ervoor dat onze verhuizers het verschil voor u maken. Dit uit zich in nette, beleefde medewerkers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Verhuizen is echt mensenwerk en daarom hecht Henneken zoveel belang aan haar vakkundige mensen.

Verhuizen naar Wales? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ervaring met Wales

Wanneer verhuist wordt naar Wales moet dit over water gebeuren dat maakt deze verhuizingen anders dan andere verhuizingen. Henneken heeft erg veel ervaring met verhuizingen naar Wales. Onze verhuizers zijn met jaarlijks meer dan 450 verhuizingen naar Wales en andere delen van Engeland zeer ervaren te noemen. Hierdoor zijn ze goed ingespeeld op alle aspecten van deze verhuizing en kunnen ze oplossingsgericht handelen mocht dit nodig zijn.

Secundaire diensten

Verhuisbedrijf Zoetermeer(Henneken) biedt u meer mogelijkheden naast alleen het overbrengen van uw inboedel:

  • het in- en uitpakken van de verhuisdozen,
  • het (de)monteren van uw meubels,
  • handymanwerkzaamheden zoals het afnemen en ophangen van gordijnrails, lampen en schilderijen.

Maximaal ontzorgd

Onze verhuizconsulente kan u ondersteunen wanneer u zelf geen tijd heeft om alle andere aspecten rondom uw verhuizing te regelen Zij zorgt er voor dat u maximaal onbezorgd wordt. Zij kan u assisteren bij alle voorkomende werkzaamheden rond de verhuizing, zoals adreswijzigingen, offertes opvragen voor stoffering, schoonmaak van de oude en nieuwe woning e.d.

Groupage ritten & Deelladingen

WeekLandStadVerhuizer
Week 12 (18 - 22 Mar)United KingdomLondon / Stafford / Manchester / Leeds
Week 13 (25 - 29 Mar)United KingdomLondon / Peterborough / Birmingham / Nottingham
Week 14 (2 - 5 Apr)United KingdomGloucester / London
Week 15 (8 - 12 Apr)United KingdomDurham / Aberdeen / Stirling / Liverpool
Week 16 (15 - 19 Apr)United KingdomGreater London Area
Week 17 (22 - 26 Apr)United KingdomManchester / Liverpool

Video afspraak met het team van Henneken

Klik op onderstaande knop voor het formulier om een video taxatie afspraak in te plannen. Gebruik uw smartphone om een gratis offerte voor uw verhuizing te ontvangen, door ons uw inboedel te tonen via een video opname met uw smartphone.

Belafspraak maken zodat wij u terug kunnen bellen?

Klik op onderstaande knop om een een afspraak in te plannen zodat wij u bellen voor het maken van een afspraak voor een bezoek.

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

img02

Contact opnemen