Verhuisbedrijf Leidschendam

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit Leidschendam? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Leidschendam

Leidschendam dankt zijn naam aan een dam in de Vliet, die tussen Leiden en Delft stroomt. Deze dam – de ‘Lytsche Dam’ – werd in de 13e eeuw aangelegd om wateroverlast in het Delfland te voorkomen. Van het oude dorp Leidschendam is weinig bewaard gebleven. Enige art nouveau-winkels en de kerken zijn de enige tastbare herinneringen aan het Leidschendam uit vervlogen tijden. De dorpskern van Leidschendam wordt nu vooral omringd door een aantal grote kantoorgebouwen die – vanwege de gunstige ligging nabij Den Haag – in Leidschendam zijn gebouwd.

Verhuizen in, naar of vanuit Leidschendam

Heeft u net een huis gekocht in Leidschendam en gaat u daar binnenkort heen verhuizen? Of hebt u uw huis in Leidschendam verkocht en gaat u verhuizen naar een andere plaats? Laat uw verhuizing in, naar of vanuit Leidschendam verzorgen door Verhuisbedrijf Zoetermeer(Henneken), een professioneel, betrouwbaar en betaalbaar verhuisbedrijf. Al sinds 1870 verzorgt Mondial Verhuisbedrijf Henneken verhuizingen in, van en naar Leidschendam. Daarmee behoort Verhuisbedrijf Henneken tot de meest ervaren verhuisbedrijven van Nederland. Onze jarenlange ervaring met verhuizingen maakt voor u het verschil: onze verhuizers zijn gediplomeerd en zorgen met hun kennis en ervaring voor een tot in de puntjes geregelde, ontspannen verhuizing.

Verhuizen naar Leidschendam? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Internationale verhuizing naar of vanuit Leidschendam

Verhuisbedrijf=LeidschendamGaat u internationaal verhuizen naar Leidschendam of verruilt u Leidschendam juist voor het buitenland? De verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken zijn gespecialiseerd in internationale verhuizingen van Leidschendam naar het Verenigd Koninkrijk en vice versa, vanuit EngelandSchotlandWales en Ierland naar Leidschendam. Ook als u naar of vanuit een ander land gaat verhuizen is uw internationale verhuizing in goede handen bij de verhuizers van Henneken. Hoeft u alleen maar een boxspring of piano te verhuizen of wilt u juist uw complete inboedel verhuizen? Hoe groot of klein uw internationale verhuizing ook is: de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken zijn u er graag mee van dienst.

Goedkoop verhuizen dankzij groupage ritten

Wist u dat een professionele verhuizing in, naar of vanuit Leidschendam helemaal niet duur hoeft te zijn? Dat komt bijvoorbeeld doordat we bij Verhuisbedrijf Henneken iedere dag groupage ritten rijden. Bij groupage ritten worden kleine deelladingen van meerdere klanten – waar mogelijk – in één vrachtwagen verhuisd. Daardoor kunnen onze verhuizers efficiënt werken en dat bespaart niet alleen het milieu, maar scheelt u ook aanzienlijk in de kosten.

Ervaring & expertise

Sinds onze oprichting in 1870 hebben we ons ontwikkeld tot een van de meest vertrouwde en ervaren verhuisbedrijven in de branche. Onze lange geschiedenis getuigt van onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid in elke verhuizing. Door de jaren heen hebben we een schat aan kennis opgedaan, waardoor we elk verhuisproces soepel en efficiënt kunnen laten verlopen.
Onze expertise strekt zich uit tot zowel nationale als internationale verhuizingen. We begrijpen dat verhuizen meer is dan het transporteren van spullen van de ene naar de andere plek; het gaat om het zorgvuldig beheren van uw waardevolle bezittingen en het waarborgen van een stressvrije ervaring. Ons team van professionals gebruikt een persoonlijke aanpak om verhuisstress weg te nemen, door nauw met u samen te werken en elk aspect van uw verhuizing te overzien. Van zorgvuldige planning tot uitvoering, onze expertise zorgt ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt, ongeacht de bestemming.

Zeer tevreden klanten

Zowel in Puttershoek, Ierland en Breda hebben wij uw service en uw deskundig personeel zeer gewaardeerd! Peter & Hilda van Heck
Benieuwd naar de overige ervaringen van onze klanten met onze verhuizers? Lees alle referenties van de klanten van Mondial Verhuisbedrijf Henneken!

Facilitaire diensten

Verhuizen is een hele happening. Als u binnenkort gaat verhuizen in, naar of vanuit Leidschendam moet er veel worden geregeld. Niet zo vreemd dus dat verhuizen tot de meest stressvolle dingen in het leven behoort. Bij Mondial Verhuisbedrijf Henneken begrijpen we dat. Daarom nemen we u graag zoveel mogelijk werk uit handen met onze facilitaire diensten. Om maar een voorbeeld te noemen: wat denkt u van onze vakkundige verhuisconsulent, die u helpt bij zaken als woningschoonmaak en het doorgeven van uw adreswijzigingen? Daarnaast helpen onze verhuizers u ook graag bij het in- en uitpakken van uw verhuisdozen en het (de)monteren van uw meubels. Voor het bevestigen van uw schilderijen, verlichting, gordijnrails en gordijnen is onze handyman de perfecte assistent.

Tijdelijke opslag voor uw inboedel

Ook als u voor uw verhuizing in, naar of vanuit Leidschendam op zoek bent naar tijdelijke opslag, bent u bij Henneken aan het goede adres. In onze moderne loods in Zoetermeer (op slechts een kwartiertje vanaf Leidschendam via de A4 en A12) heeft u alle ruimte voor inboedelopslag, archiefopslag en opslag van uw zakelijke inventaris.

Bedrijfsverhuizing Leidschendam

Naast particuliere verhuizingen kunt u ook uw bedrijfsverhuizing in, naar of vanuit Leidschendam door Mondial Verhuisbedrijf Henneken laten verzorgen. Om uw zakelijke verhuizing op rolletjes te laten verlopen, zorgen we bij Verhuisbedrijf Henneken voor een zorgvuldig afgestemde planning en een goede organisatie. Daarbij is het goed om te weten dat de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken door de KLPD zijn gescreend en de opleiding tot ‘Art Handler’ (voor het verhuizen van kunst) met succes hebben doorlopen.

Verhuistips voor uw verhuizing in, naar of vanuit Leidschendam

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Leidschendam? Henneken helpt u graag alvast een handje met een handig overzicht met praktische verhuistips. Vraag deze verhuistips gratis aan en bereid uw verhuizing alvast tot in de puntjes voor!

Het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken in Leidschendam

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Leidschendam? Maak alvast kennis met de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken voor Leidschendam!

Video afspraak met het team van Henneken

Klik op onderstaande knop voor het formulier om een video taxatie afspraak in te plannen. Gebruik uw smartphone om een gratis offerte voor uw verhuizing te ontvangen, door ons uw inboedel te tonen via een video opname met uw smartphone.

Belafspraak maken zodat wij u terug kunnen bellen?

Klik op onderstaande knop om een een afspraak in te plannen zodat wij u bellen voor het maken van een afspraak voor een bezoek.

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

Verhuisbedrijf Leidschendam

Contact opnemen