Verhuisbedrijf Pijnacker

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit Pijnacker? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Verhuizen in, naar of vanuit Pijnacker

Heeft u een woning in Pijnacker gekocht en gaat u binnenkort verhuizen naar Pijnacker? Of verhuist u binnenkort juist vanuit Pijnacker? Laat uw verhuizing dan verzorgen door een professioneel en betrouwbaar verhuisbedrijf! Mondial Verhuisbedrijf Zoetermeer is een betaalbaar verhuisbedrijf dat al sinds 1870 professionele verhuizingen in, van en naar Pijnacker verzorgt. Daarmee is Verhuisbedrijf Henneken één van de meest ervaren verhuisbedrijven van Nederland. Al deze ervaring gebruiken de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken om uw verhuizing in, naar of vanuit Pijnacker ontspannen, vlot en soepel te laten verlopen.

Pijnacker

Voor veel mensen is het een droom: wonen in een rustig dorp met de grote steden op een steenworp afstand. Geen wonder dat Pijnacker voor veel mensen een populaire woonplaats is: Den HaagDelft en Zoetermeer liggen in de spreekwoordelijke achtertuin van Pijnacker en ook Rotterdam en Gouda zijn vanuit Pijnacker uitstekend bereikbaar (niet alleen met de auto, maar ook met het openbaar vervoer). Om te sporten hoef je Pijnacker in ieder geval uit: Pijnacker telt tientallen sportverenigingen en is daardoor een geliefde woonplaats onder sportliefhebbers.

Verhuizen naar Pijnacker? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Internationale verhuizing naar of vanuit Pijnacker

Verhuisbedrijf-PijnackerOok voor verhuizingen van en naar het buitenland draaien de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken hun hand niet om. Gaat u binnenkort internationaal verhuizen naar of vanuit Pijnacker? De verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken zijn gespecialiseerd in internationale verhuizingen vanuit het Verenigd Koninkrijk naar Pijnacker en andersom, van Pijnacker naar EngelandSchotlandWales en Ierland. Gaat u verhuizen naar of vanuit een ander land? Ook dan is uw internationale verhuizing bij Verhuisbedrijf Henneken in vertrouwde handen. Ongeacht of u uw gehele inboedel wilt verhuizen of slechts een piano of fauteuil: bij grote én kleine internationale verhuizingen ontzorgen de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken u graag.

Goedkoop verhuizen dankzij groupage ritten

Doordat Verhuisbedrijf Henneken vlakbij Pijnacker is gevestigd (in Zoetermeer), kunnen wij uw verhuizing in, naar of vanuit Pijnacker verrassend betaalbaar uitvoeren. Maar er zijn nog meer redenen waarom uw verhuizing in, naar of vanuit Pijnacker helemaal niet duur hoeft te zijn. Denk bijvoorbeeld aan de groupage ritten van Verhuisbedrijf Henneken. Bij groupage ritten worden kleine deelladingen van meerdere klanten – waar mogelijk – gelijktijdig vervoerd, zodat onze verhuizers efficiënt kunnen werken. Dat is goed voor het milieu én voor uw portemonnee!

Ervaring & expertise

Sinds onze oprichting in 1870 hebben we ons ontwikkeld tot een van de meest vertrouwde en ervaren verhuisbedrijven in de branche. Onze lange geschiedenis getuigt van onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid in elke verhuizing. Door de jaren heen hebben we een schat aan kennis opgedaan, waardoor we elk verhuisproces soepel en efficiënt kunnen laten verlopen.
Onze expertise strekt zich uit tot zowel nationale als internationale verhuizingen. We begrijpen dat verhuizen meer is dan het transporteren van spullen van de ene naar de andere plek; het gaat om het zorgvuldig beheren van uw waardevolle bezittingen en het waarborgen van een stressvrije ervaring. Ons team van professionals gebruikt een persoonlijke aanpak om verhuisstress weg te nemen, door nauw met u samen te werken en elk aspect van uw verhuizing te overzien. Van zorgvuldige planning tot uitvoering, onze expertise zorgt ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt, ongeacht de bestemming.

Zeer tevreden klanten

Just to say everything arrived and was perfect. Mary told me your guys were great, thanks for all the help. John
Ieder jaar verzorgen de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken vele internationale verhuizingen. Ook John en Mary lieten hun internationale verhuizing uitvoeren door Verhuisbedrijf Henneken. Benieuwd wat andere klanten van onze verhuizers vinden? Lees alle referenties van de klanten van Mondial Verhuisbedrijf Henneken!

Facilitaire diensten

Als u gaat verhuizen in, naar of vanuit Pijnacker moet er veel worden geregeld. Geen wonder dat verhuizen door veel mensen als één van de meest stressvolle bezigheden wordt ervaren. Bij Mondial Verhuisbedrijf Henneken begrijpen we dat. Daarom bieden we u bij Verhuisbedrijf Henneken een aantal praktische en handige facilitaire diensten aan, waarmee u een hoop stress bespaart. Wat dacht u bijvoorbeeld van een deskundige verhuisconsulent, die u helpt bij het doorgeven van uw adreswijzigingen, het schoonmaken van uw woning en nog veel meer? Ook ontzorgen de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken u ook graag door uw verhuisdozen in en uit te pakken en / of uw meubels te (de)monteren. Daarnaast is er nog een speciale handyman, die uw verlichting, schilderijen, gordijnrails en gordijnen netjes kan bevestigen.

Tijdelijke opslag voor uw inboedel

Bent u voor uw verhuizing op zoek naar tijdelijke opslag? Ook dan bent u bij Henneken aan het goede adres. Onze moderne en beveiligde loods in Zoetermeer is vanuit Pijnacker uitstekend bereikbaar (in slechts tien minuten rijdt u er heen!) en biedt u alle ruimte voor archiefopslag, inboedelopslag en voor de opslag van uw zakelijke inventaris.

Bedrijfsverhuizing Pijnacker

Wist u dat Mondial Verhuisbedrijf Henneken naast particuliere verhuizingen ook bedrijfsverhuizingen verzorgt? Ook bij uw bedrijfsverhuizing in, naar of vanuit Pijnacker helpen onze verhuizers u graag. Bij Verhuisbedrijf Henneken weten we als geen ander dat organisatie en planning essentieel zijn voor een vlotte, soepele bedrijfsverhuizing. Daarom zorgen wij dat uw organisatie zo weinig mogelijk hinder ondervindt van uw bedrijfsverhuizing. Ook goed om te weten: de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken zijn door de KLPD gescreend en hebben de opleiding tot ‘Art Handler’ (voor het verhuizen van kunst) succesvol afgerond.

Verhuistips voor uw verhuizing in, naar of vanuit Pijnacker

Bent u alvast bezig met de voorbereiding van uw verhuizing in, naar of vanuit Pijnacker? Dan is de handige lijst met praktische verhuistips van Verhuisbedrijf Henneken een handig en onmisbaar hulpmiddel. Met onze verhuistips ziet u niets over het hoofd rondom uw verhuizing. Vraag deze verhuistips gratis aan!

Het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken in Pijnacker

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Pijnacker? Maak alvast kennis met de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken voor Pijnacker!

Video afspraak met het team van Henneken

Klik op onderstaande knop voor het formulier om een video taxatie afspraak in te plannen. Gebruik uw smartphone om een gratis offerte voor uw verhuizing te ontvangen, door ons uw inboedel te tonen via een video opname met uw smartphone.

Belafspraak maken zodat wij u terug kunnen bellen?

Klik op onderstaande knop om een een afspraak in te plannen zodat wij u bellen voor het maken van een afspraak voor een bezoek.

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

Verhuisbedrijf Pijnacker

Contact opnemen