Nieuwerkerk aan den IJssel

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit Bleiswijk? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel is een plaats die, evenals bijvoorbeeld Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel, tegen de stad Rotterdam aan ligt. Tegelijkertijd zit je vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel ook zó middenin de natuur. In Nieuwerkerk aan den IJssel ligt het laagste punt van Nederland, met bijna zeven meter onder NAP. Daarnaast is Nieuwerkerk aan den IJssel ook bekend geworden vanwege de steenfabrieken en de glasfabriek.

Verhuizen in, naar of vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel

Verhuisbedrijf Henneken verzorgt graag uw verhuizing in, naar of vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel. Of u nu internationaal verhuist of verhuist in Nederland. Als u uw verhuizing door ons verhuisbedrijf laat verzorgen, bent u verzekerd van de nodige ervaring: ons verhuisbedrijf verzorgt al sinds 1870 verhuizingen in, van en naar Nieuwerkerk aan den IJssel! Daarmee mag Verhuisbedrijf Henneken zich rekenen tot de oudste verhuisbedrijven van Nederland! Bovendien zijn de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken gediplomeerd, zodat uw verhuizing soepel en vlot verloopt.

Beste verhuisbedrijf 2016

Verhuisbedrijf Henneken staat voor perfecte kwaliteit en maximale tevredenheid. Bij alle verhuizingen die onze verhuizers verzorgen, staan deze waarden centraal. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent! Deze focus op kwaliteit en klanttevredenheid heeft ons de titel ‘Beste verhuisbedrijf 2016’ opgeleverd en mede daarom zijn we bij Mondial Verhuisbedrijf Henneken apetrots op onze verhuizers!

Verhuizen naar Engeland? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Internationale verhuizing naar of vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel

Ook als u internationaal gaat verhuizen, is Mondial Verhuisbedrijf Henneken u graag van dienst. Ons verhuisbedrijf is gespecialiseerd in internationale verhuizingen vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel naar Engeland, Schotland, Wales en Ierland, maar ook in internationale verhuizingen vanuit het Verenigd Koninkrijk terug naar Nieuwerkerk aan den IJssel.

Gaat u verhuizen naar een ander land buiten het Verenigd Koninkrijk? Ook dan is uw internationale verhuizing in vertrouwde handen bij de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken. Ongeacht of u een complete inboedel wilt verhuizen of alleen een piano of boekenkast: bij grote én kleine internationale verhuizingen helpen de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken u graag.

Goedkoop verhuizen dankzij groupage ritten

Wist u dat een professionele verhuizing in, naar of vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel helemaal niet duur hoeft te zijn? Eén van de redenen zijn de groupage ritten die de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken dagelijks uitvoeren. Hierbij worden kleine hoeveelheden spullen van meerdere klanten (waar mogelijk) tegelijkertijd vervoerd, zodat onze verhuizers niet voor iedere klant apart hoeven te rijden. Dat scheelt niet alleen in de kosten, maar bespaart ook het milieu!

Zeer tevreden klanten

“Just to say everything arrived and was perfect. Mary told me your guys were great, thanks for all the help. John”

Facilitaire diensten

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we bij Verhuisbedrijf Henneken als geen ander dat er bij een verhuizing in, naar of vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel veel komt kijken. Omdat onze verhuizers u graag zoveel mogelijk ontzorgen, biedt Mondial Verhuisbedrijf Henneken een aantal handige facilitaire diensten aan die u rondom uw verhuizing een hoop gedoe kunnen besparen.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een deskundige verhuisconsulent die u assisteert bij zaken als adreswijzigingen en woningschoonmaak? Daarnaast helpen de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken u ook graag met het in- en uitpakken van verhuisdozen en / of het (de)monteren van uw meubilair. Uw lampen, schilderijen, gordijnen en gordijnrails kunt u vakkundig door onze handyman laten bevestigen.

Tijdelijke opslag voor uw inboedel

Bent u op zoek naar tijdelijke opslag voor uw verhuizing in, naar of vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel? Ook dan biedt ons verhuisbedrijf de ideale oplossing: Verhuisbedrijf Henneken beschikt over een moderne, beveiligde en geklimatiseerde loods in Zoetermeer, die u vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel in slechts een kwartiertje rijden bereikt. In deze loods bieden wij u uitgebreid de ruimte voor inboedelopslag, archiefopslag en opslag van uw zakelijke inventaris.

Bedrijfsverhuizing Nieuwerkerk aan den IJssel

De verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken zijn gespecialiseerd in verhuizingen in de meest ruime zin van het woord. Zo kan Mondial Verhuisbedrijf Henneken naast particuliere verhuizingen ook uw bedrijfsverhuizing in, naar of vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel tot in de puntjes voor u verzorgen. Een geslaagde zakelijk verhuizing staat of valt met de organisatie en de planning.

Bij Verhuisbedrijf Henneken weten we dankzij onze ervaring precies hoe we uw bedrijfsverhuizing zo moeten plannen en organiseren dat deze vlot en soepel verloopt. Daarbij kunnen we u maximale kwaliteit beloven: de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken zijn namelijk door de KLPD gescreend en hebben de opleiding tot ‘Art Handler’ (voor het verhuizen van kunst) succesvol afgerond.

Verhuistips voor uw verhuizing in, naar of vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel? Henneken helpt u graag alvast een handje op weg met een handige lijst met praktische verhuistips. Vraag deze verhuistips gratis aan!

Het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken in Nieuwerkerk aan den IJssel

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel? Maak alvast kennis met het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken voor Nieuwerkerk aan den IJssel!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Neem contact op met Mondial Verhuisbedrijf Henneken voor een geheel vrijblijvende offerte voor uw verhuizing. U kunt ook uw telefoonnummer achterlaten, zodat wij u kunnen terugbellen.

Contactgegevens

Verhuisbedrijf Henneken
Goudstraat 51
2718 RD Zoetermeer

Tel. 079 – 361 13 68
Fax 079 – 361 08 65
info@henneken.nl

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.