Verhuisbedrijf Capelle aan den IJssel

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit Capelle aan den IJssel? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel wordt vaak verkort tot Capelle. Capelle ligt aan de Hollandse Ijssel en strekt zich uit tot aan de monding in de Nieuwe Maas. In Capelle aan den IJssel zijn verschillende rijksmonumenten te zien en een oorlogsmonument. In deze stad halen cultuurliefhebbers en natuurliefhebbers hun hart op. Ook zijn mensen van alle gemakken voorzien: openbaar vervoer zoals de metro, trein, bussen en zelfs elektrische tuktuks, onderwijs en zorginstellingen zijn in Capelle aan den IJssel goed en er is een breed winkelaanbod. Vlakbij Rotterdam leeft u prachtig aan de rivieren, tussen de bossen en bent u wel dichtbij Havenstad Rotterdam.

Verhuizen naar in of vanuit Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel biedt dus rust, gemak en toch is de grote, drukke stad heel dichtbij. Klinkt dit als muziek in uw oren? Dan is het mogelijk dat u binnenkort naar Capelle aan den IJssel verhuist! Verhuizen brengt een hoop regelwerk en gesjouw met zich mee. U kunt natuurlijk ook er voor kiezen om uw verhuizing makkelijker te maken door verhuisbedrijf Henneken uit Zoetermeer in te schakelen. Wij verzorgen uw verhuizing tot in de puntjes! Betrouwbaar, betaalbaar en professionaliteit staan bij ons voorop! Sinds 1870 doen wij al ervaring op in verhuizingen van en naar Capelle aan den IJssel. Dat klinkt lang, maar dat is het ook! Wij zijn hiermee het oudste en meest ervaren verhuisbedrijf van Nederland. Wij garanderen u dat onze verhuizers allemaal gediplomeerd zijn en in het contact altijd beleefd zullen zijn en onze mannen uiteraard goed met uw spullen omgaan.

Verhuizen naar Capelle aan den IJssel? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Internationale verhuizing naar of vanuit Capelle aan den IJssel

Woont u in het buitenland en verhuist u graag naar Capelle aan den IJssel? Of gaat u juist vanuit Capelle aan den IJssel verhuizen naar het buitenland? Dat is voor Verhuisbedrijf Henneken beide geen probleem. Wij zijn gespecialiseerd in verhuizingen van en naar Engeland, Schotland, Wales en Ierland. Ons specialisme is ontstaan uit onze jarenlange ervaring met internationale verhuizingen. Als u ons inschakelt, kunnen wij gaan en staan waar u wilt! Mocht het zo zijn dat u niet uw hele inboedel wilt verhuizen, maar een klein deel ervan of alleen uw bureau, piano of bed, zijn wij u ook graag van dienst. Internationaal en nationaal staan wij voor u klaar.

Groupage ritten: Milieu- en geldbesparend naar Capelle aan den IJssel

Professionele verhuizingen kunnen ook echt wel betaalbaar zijn! Dat bewijzen wij u met onze groupage ritten. Als u gebruik maakt van groupage ritten bij Verhuisbedrijf Henneken, betekent dat dat uw spullen gelijktijdig met de inboedel van andere klanten wordt verhuisd. Dit kan alleen wanneer iemand anders ongeveer gelijktijdig dezelfde kant op wilt gaan met hun spullen. Met groupage ritten zorgen wij er voor dat wij uw spullen zo heel efficiënt kunnen verhuizen, we hoeven niet voor elke klant apart te rijden! Dat bespaart u kosten en zo houden we ook rekening met het milieu.

Klantreviews zijn lovend over ons verhuisbedrijf

Wij staan internationaal én nationaal klaar voor onze klanten.

“Beste Lauwrens, Wellicht iets wat aan de late kant maar vanwege de enorme drukke na de verhuizing heb ik niet eerder een feedback kunnen geven over de service. Echter wil ik alsnog vertellen dat de ik de gehele verhuis service van Henneken in woord fantastisch vond. De zeer vlotte efficiënte & keurige afhandeling, het nakomen van de afspraken, zeer prettig personeel etc.kortom het compleet pakket hebben bijgedragen aan mijn vlotte overgang naar de UK. Waarvoor mijn dank & groeten aan de ” mannen”. Vriendelijke groeten, Wilma Morris”

Bent u benieuwd naar meer klantervaringen van klanten van Verhuisbedrijf Henneken? Lees de klantreviews gerust door!

Ervaring & expertise

Sinds onze oprichting in 1870 hebben we ons ontwikkeld tot een van de meest vertrouwde en ervaren verhuisbedrijven in de branche. Onze lange geschiedenis getuigt van onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid in elke verhuizing. Door de jaren heen hebben we een schat aan kennis opgedaan, waardoor we elk verhuisproces soepel en efficiënt kunnen laten verlopen.
Onze expertise strekt zich uit tot zowel nationale als internationale verhuizingen. We begrijpen dat verhuizen meer is dan het transporteren van spullen van de ene naar de andere plek; het gaat om het zorgvuldig beheren van uw waardevolle bezittingen en het waarborgen van een stressvrije ervaring. Ons team van professionals gebruikt een persoonlijke aanpak om verhuisstress weg te nemen, door nauw met u samen te werken en elk aspect van uw verhuizing te overzien. Van zorgvuldige planning tot uitvoering, onze expertise zorgt ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt, ongeacht de bestemming.

Handig en praktisch verhuizen van en naar Capelle aan den IJssel

Heeft u het overzicht niet meer wat er allemaal moet gebeuren rondom uw verhuizing? Verhuisbedrijf Henneken weet dat maar al te goed dankzij de jarenlange ervaring. Wij bieden u dan ook graag een onbezorgde verhuizing door handige en praktische facilitaire diensten aan te bieden. Mondial Verhuisbedrijf Henneken bespaart u veel verhuisstress. Zo kunt u denken aan assistentie bij het schoonmaken van uw woning of het regelen van uw adreswijzigingen of onze Handyman die u graag bijstaat bij het demonteren of juist monteren van uw spullen. Natuurlijk niet te vergeten: onze verhuistips! Wij stelden voor onze klanten een lijst samen vol praktische verhuistips, die gratis te aan te vragen is! Onze facilitaire diensten worden uiteraard ook internationaal aangeboden.

Tijdelijke boedelopslag voor u naar Capelle aan den IJssel verhuist

Is uw huis in Capelle aan den IJssel nog niet helemaal bewoonbaar en heeft u tijdelijke opslag nodig? Bij Henneken kunt u ook voor opslag goed terecht. Wij hebben een moderne inboedelopslag in Zoetermeer, slechts een kwartier rijden vanaf Rotterdam. In Zoetermeer kunt u terecht voor uw inboedelopslag, archiefopslag en opslag voor uw zakelijke inventaris. Verhuisbedrijf Zoetermeer(Henneken) is daarmee uw perfecte verhuispartner

Verhuis uw bedrijf naar Capelle aan den IJssel

Bij Mondial Verhuisbedrijf Henneken bent u aan het juiste adres voor bedrijfsverhuizingen. U leest het goed, wij doen niet alleen verhuizingen voor particulieren! Verplaatst uw bedrijf naar Capelle aan den IJssel, dan verzorgen wij de verhuizing graag voor u. Onze medewerkers zorgen er voor dat de organisatie en de planning top geregeld zijn, dan verloopt uw bedrijfsverhuizing soepel en vlot! De verhuizers die u zullen helpen zijn gespecialiseerd in het verhuizen van kunst: gescreend door KLPD en de opleiding ‘Art Handler’ succesvol afgerond. Zij zijn er klaar voor, u ook?

Ontmoet het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken

Weet u graag met wie u in zee gaat? Dan kunt u al kennis maken met het verhuisteam van Henneken.

Video afspraak met het team van Henneken

Klik op onderstaande knop voor het formulier om een video taxatie afspraak in te plannen. Gebruik uw smartphone om een gratis offerte voor uw verhuizing te ontvangen, door ons uw inboedel te tonen via een video opname met uw smartphone.

Belafspraak maken zodat wij u terug kunnen bellen?

Klik op onderstaande knop om een een afspraak in te plannen zodat wij u bellen voor het maken van een afspraak voor een bezoek.

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

img02

Contact opnemen