Verhuizen binnen Nederland?

Verhuizen is geen eenvoudige klus; het vraagt veel voorbereiding en een goede planning. Wij bij Mondial Verhuisbedrijf Henneken doen het elke dag.

Binnen Nederland verhuizen

Verhuizen is geen eenvoudige klus. Het vraagt veel voorbereiding en een goede planning. Begrijpelijk dat u daar tegenop ziet. Want verhuizen doet u niet elke dag. Wij doen dat juist wel. Mondial Verhuisbedrijf Henneken heeft van verhuizen binnen Nederland een vak gemaakt dat tot in het kleinste detail wordt beheerst.

Verhuizen is stressvol

Verhuizen staat op nummer 5 in de stress top-10. Het is daarom belangrijk dat u een verhuizer kiest met inlevingsvermogen en correcte medewerkers. De verhuizers van Henneken maken het verschil. Wij zetten uitsluitend nette, beleefde medewerkers in, die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Verhuizen is immers bij uitstek mensenwerk.

Verhuizen binnen Nederland? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Secundaire diensten

Naast het overbrengen van uw inboedel kunt u Henneken inschakelen voor:

  • het in- en uitpakken van de verhuisdozen,
  • het (de)monteren van uw meubels
  • handymanwerkzaamheden zoals het afnemen en ophangen van gordijnrails, lampen en schilderijen.

Krijg een impressie van een verhuizing

Bekijk hoe verhuizen binnen Nederland bij Verhuisbedrijf Henneken in Zoetermeer er uitziet.

Maximaal ontzorgd verhuizen

Voor onze klanten die maximaal ontzorgd willen worden omdat ze bijvoorbeeld geen tijd hebben om de hele verhuizing te regelen heeft Henneken de verhuisconsulente. Zij kan u assisteren bij alle voorkomende werkzaamheden rond de verhuizing, zoals adreswijzigingen, offertes opvragen voor stoffering, schoonmaak van de oude en nieuwe woning e.d.

Grote verhuizing

Kleine verhuizing

Zakelijke verhuizing

Verhuizing naar Engeland