Verhuisbedrijf Zevenhuizen

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit Zevenhuizen? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Verhuizen in, naar of vanuit Zevenhuizen

Wilt u ook even helemaal weg? Overweegt u om te verhuizen in of naar Zevenhuizen of juist vanuit Zevenhuizen? Dan zoekt u waarschijnlijk, net als vele anderen, een professioneel, betrouwbaar en betaalbaar verhuisbedrijf dat uw verhuizing tot in de puntjes kan verzorgen. Mondial Verhuisbedrijf Zoetermeer verzorgt al sinds 1870 verhuizingen in, van en naar Zevenhuizen en behoort daarmee tot de verhuisbedrijven met de meeste ervaring. Wij bieden u dan ook een zorgeloze verhuizing: de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken zijn gediplomeerd kunnen uw verhuizing dankzij hun jarenlange ervaring van A tot Zevenhuizen verzorgen.

Zevenhuizen

Even ontsnappen aan de drukte van grote steden? Dan is Zevenhuizen the place to be. Zevenhuizen is een gemoedelijke plaats tussen Gouda en Zoetermeer, met een gezellige Dorpsstraat en verrassend veel faciliteiten: winkels, scholen, kerken en sportverenigingen. Ook als u van de natuur houdt, zit u goed in Zevenhuizen: bijvoorbeeld in de Eendragtspolder of het Koornmolengat komt u helemaal tot rust, omdat er niets is wat herinnert aan de drukte van de grote steden aan de horizon. Houdt u van water? Dan is het goed om te weten dat de Rottemeren en de Zevenhuizerplas op een steenworp afstand van Zevenhuizen liggen. Met de Willem-Alexander Baan beschikt Zevenhuizen zelfs over een eigen roeibaan!

Verhuizen naar Zevenhuizen? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Internationale verhuizing naar of vanuit Zevenhuizen

Verhuisbedrijf-ZevenhuizenOok als u internationaal gaat verhuizen vanuit of naar Zevenhuizen, bent u bij Mondial Verhuisbedrijf Henneken aan het goede adres. De verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken zijn gespecialiseerd in internationale verhuizingen vanuit Zevenhuizen naar het Verenigd Koninkrijk en verhuizingen vanuit EngelandSchotlandWales of Ierland naar Zevenhuizen. Ook bij internationale verhuizingen naar of vanuit ieder ander land is uw verhuizing bij Henneken in goede handen. Of het nu om een grote of om een kleine internationale verhuizing gaat: bij iedere internationale verhuizing zijn de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken u graag van dienst.

Goedkoop verhuizen dankzij groupage ritten

Wist u dat een professionele verhuizing verrassend betaalbaar kan zijn? Eén van de redenen zijn de groupage ritten die Mondial Verhuisbedrijf Henneken iedere dag uitvoert. Bij groupage ritten wordt uw inboedel – waar mogelijk uiteraard – gelijktijdig met de inboedel van andere klanten vervoerd. Daardoor hoeven de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken niet voor iedere klant apart te rijden. Zo houdt Verhuisbedrijf Henneken verhuizen betaalbaar én milieuvriendelijk!

Ervaring & expertise

Sinds onze oprichting in 1870 hebben we ons ontwikkeld tot een van de meest vertrouwde en ervaren verhuisbedrijven in de branche. Onze lange geschiedenis getuigt van onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid in elke verhuizing. Door de jaren heen hebben we een schat aan kennis opgedaan, waardoor we elk verhuisproces soepel en efficiënt kunnen laten verlopen.
Onze expertise strekt zich uit tot zowel nationale als internationale verhuizingen. We begrijpen dat verhuizen meer is dan het transporteren van spullen van de ene naar de andere plek; het gaat om het zorgvuldig beheren van uw waardevolle bezittingen en het waarborgen van een stressvrije ervaring. Ons team van professionals gebruikt een persoonlijke aanpak om verhuisstress weg te nemen, door nauw met u samen te werken en elk aspect van uw verhuizing te overzien. Van zorgvuldige planning tot uitvoering, onze expertise zorgt ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt, ongeacht de bestemming.

Zeer tevreden klanten

“Hoi Melvin, bedankt voor jullie inzet bij de verhuizing van de bibliotheek. Jullie zijn echt TOP! Dat wilde ik toch nog even zeggen! Groet Ronald”
Deze en meer referenties van de klanten van Mondial Verhuisbedrijf Henneken vindt u op onze website!

Facilitaire diensten

Gaat u in, naar of vanuit Zevenhuizen verhuizen? Dan weet u wellicht dat er bij uw verhuizing van alles komt kijken. Bij Mondial Verhuisbedrijf Henneken weten we dat als geen ander. Wij verhuizen al anderhalve eeuw en weten dat een verhuizing veel met zich meebrengt. Om u daarin zoveel mogelijk te ontzorgen, biedt Mondial Verhuisbedrijf Henneken een aantal handige facilitaire diensten aan die u een hoop stress kunnen besparen. Wat te denken van een ervaren verhuisconsulent die u assisteert bij zaken als adreswijzigingen en woningschoonmaak? Ook helpen de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken u graag met het in- en uitpakken van uw verhuisdozen en / of het (de)monteren van uw meubels. Onze handyman kan desgewenst de lampen, schilderijen en gordijnrails voor u ophangen.

Tijdelijke opslag voor uw inboedel

Bent u voor uw verhuizing in, naar of vanuit Zevenhuizen op zoek naar tijdelijke opslag voor uw inboedel? In de moderne loods van Verhuisbedrijf Henneken in Zoetermeer vindt u uitgebreide ruimte voor inboedelopslag, archiefopslag en opslag van uw zakelijke inventaris. Onze loods in Zoetermeer ligt op slechts een kwartier rijden vanuit Zevenhuizen en is uitstekend beveiligd en geklimatiseerd.

Bedrijfsverhuizing Zevenhuizen

Naast particuliere verhuizingen verzorgt Mondial Verhuisbedrijf Henneken ook uw bedrijfsverhuizing in, naar of vanuit Zevenhuizen. Organisatie en planning zijn bij zakelijk verhuizen essentieel: alleen als de organisatie en de planning goed zijn, verloopt uw bedrijfsverhuizing vlot en soepel. Bij Verhuisbedrijf Henneken weten we dit als geen ander; maak daarom gerust gebruik van onze ruime ervaring! Goed om te weten: onze verhuizers zijn gescreend door de KLPD en hebben de opleiding tot ‘Art Handler’ (voor het verhuizen van kunst) met succes afgerond.

Verhuistips voor uw verhuizing in, naar of vanuit Zevenhuizen

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Zevenhuizen? Met de praktische verhuistips van Verhuisbedrijf Henneken maakt u uw verhuizing een stuk makkelijker. Vraag deze verhuistips gratis aan!

Het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken in Zevenhuizen

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Zevenhuizen? Maak alvast kennis met het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken voor Zevenhuizen!

Video afspraak met het team van Henneken

Klik op onderstaande knop voor het formulier om een video taxatie afspraak in te plannen. Gebruik uw smartphone om een gratis offerte voor uw verhuizing te ontvangen, door ons uw inboedel te tonen via een video opname met uw smartphone.

Belafspraak maken zodat wij u terug kunnen bellen?

Klik op onderstaande knop om een een afspraak in te plannen zodat wij u bellen voor het maken van een afspraak voor een bezoek.

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

Verhuisbedrijf Zevenhuizen

Contact opnemen