Verhuizen naar Schotland?

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit Schotland? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Verhuizen naar Schotland

Een verhuizing naar Schotland (Engeland) gaat gepaard met veel tijd aan voorbereidingen en er moet veel voor georganiseerd worden wil alles soepeltjes verlopen. Omdat voor een verhuizing naar Schotland het water overgestoken moet worden, is deze verhuizing iets waar men vaak tegenop ziet. Veel mensen die al verhuisd zijn van Nederland naar Schotland (of andersom) kiezen dan ook voor een professionele verhuizer. Zit u er ook aan te denken om dit uit te besteden? Aan verhuisbedrijf Henneken in Zoetermeer heeft u in dat geval een goede keuze. Wij kunnen ons de echte specialist noemen omdat wij zeer veel ervaring hebben met verhuizingen naar onder andere Schotland. Tevens zijn wij in 2017 benoemd tot Vriendelijkste Verhuizers! Wij beheersen de verhuizingen tot in de kleinste details en voeren wij dan ook graag uw verhuizing voor u uit!

Minder stressvol verhuizen

Op nummer 5 van de stress top-10 staat verhuizen. Henneken probeert uw verhuizing zo stressloos mogelijk te maken. Dit doen wij door het inlevingsvermogen en de ervaring van onze verhuizers. Wij mogen dan ook graag zeggen dat onze verhuizers het verschil maken tijdens uw verhuizing. Uw verhuizing zal begeleid worden door nette, beleefde medewerkers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Omdat verhuizen echt mensenwerk is, is dit iets waar Henneken zich op onderscheidt.

Verhuizen naar Schotland? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ervaring met Schotland

Verhuizen-naar-SchotlandVerhuizen naar Schotland betekend wat we het water moeten oversteken en dit geeft een extra aspect aan uw verhuizing. Jaarlijks verzorgen wij meer dan 450 verhuizingen naar Schotland en de andere delen van Engeland en ook Ierland. Dus wij kunnen gerust zeggen dat we zeer veel ervaring met deze verhuizingen hebben. Dit houdt in dat onze verhuizers weten wat er kan en gaat gebeuren tijdens zo’n verhuizing en met welke dingen zij rekening moeten houden. Hierdoor verloopt uw verhuizing vlot en soepel.

Secundaire diensten

Heeft u meer hulp nodig naast het overbrengen van uw inboedel? Wij kunnen u ondersteunen met onze extra diensten:

  • Het in- en uitpakken van de verhuisdozen
  • Het (de)monteren van uw meubels
  • Handyman-werkzaamheden zoals het afnemen en ophangen van gordijnrails, lampen en schilderijen.

 

Maximaal ontzorgd

Naast deze extra diensten kunt u er ook voor kiezen om onze verhuisconsullente in te schakelen. Dit wordt vaak gedaan wanneer men zelf geen tijd of mogelijkheden heeft om alle andere aspecten rondom de verhuizing zelf te regelen. Onze verhuisconsullente zorgt voor een maximale ontzorging. Zij kan u onder andere assisteren bij alle voorkomende werkzaamheden rond de verhuizing, zoals adreswijzigingen, offertes opvragen voor stoffering, schoonmaak van de oude en nieuwe woning e.d.

Vrijblijvend contact

Neem vrijblijvend contact op met een van de specialisten van Henneken voor persoonlijk advies. Wij staan u graag te woord middels de telefoon (+31 (0)79 361 13 68), e-mail (info@henneken.nl) of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Groupage ritten & Deelladingen

WeekLandStadVerhuizer
Week 12 (18 - 22 Mar)United KingdomLondon / Stafford / Manchester / Leeds
Week 13 (25 - 29 Mar)United KingdomLondon / Peterborough / Birmingham / Nottingham
Week 14 (2 - 5 Apr)United KingdomGloucester / London
Week 15 (8 - 12 Apr)United KingdomDurham / Aberdeen / Stirling / Liverpool
Week 16 (15 - 19 Apr)United KingdomGreater London Area
Week 17 (22 - 26 Apr)United KingdomManchester / Liverpool

Video afspraak met het team van Henneken

Klik op onderstaande knop voor het formulier om een video taxatie afspraak in te plannen. Gebruik uw smartphone om een gratis offerte voor uw verhuizing te ontvangen, door ons uw inboedel te tonen via een video opname met uw smartphone.

Belafspraak maken zodat wij u terug kunnen bellen?

Klik op onderstaande knop om een een afspraak in te plannen zodat wij u bellen voor het maken van een afspraak voor een bezoek.

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

Verhuizen-naar-Schotland

Contact opnemen