Verhuizen naar Noord-Ierland?

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit Noord-Ierland? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Verhuizen naar Noord-Ierland

Gaat u verhuizen naar Noord-Ierland? Wij van verhuisbedrijf Henneken zorgen graag voor een ontspannen en tot in de puntjes verzorgde verhuizing! Ons verhuisbedrijf in Zoetermeer is gespecialiseerd in verhuizingen naar het Verenigd Koninkrijk en verzorgt ieder jaar vele verhuizingen naar Noord-Ierland. Dankzij onze verhuiservaring sinds 1870 bent u er bij ons verhuisbedrijf van verzekerd dat u straks comfortabel naar Noord-Ierland verhuist, en dat tegen een verrassend scherpe prijs. Ontdek zelf waarom wij in 2016 zijn verkozen tot Verhuisbedrijf van het Jaar!

Anderhalve eeuw ervaring met internationaal verhuizen

Als u uw verhuizing naar Noord-Ierland laat verzorgen door ons verhuisbedrijf, profiteert u van de nodige ervaring: ons verhuisbedrijf is opgericht in 1870 en beschikt daarmee al over anderhalve eeuw ervaring met verhuizen binnen Nederland én daarbuiten, onder meer naar Noord-Ierland. Dankzij die ervaring weten wij als geen ander hoe we uw verhuizing naar Noord-Ierland vlot en soepel kunnen laten verlopen. Onze verhuizers beschikken naast de nodige ervaring ook over alle benodigde kennis: ons verhuisbedrijf werkt uitsluitend met gediplomeerde en gecertificeerde verhuizers, die met de grootst mogelijke zorg met uw inboedel omgaan.

Verhuizen naar Noord-Ierland? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Verhuisbedrijf Henneken: dé specialist voor verhuizen naar het Verenigd Koninkrijk

Henneken-f1Ons verhuisbedrijf is gespecialiseerd in internationale verhuizingen vanuit Nederland naar het Verenigd Koninkrijk. Als u gaat verhuizen naar Noord-Ierland, bent u bij ons verhuisbedrijf dus aan het goede adres. Ook wanneer u momenteel in Noord-Ierland woont en terug wilt verhuizen naar Nederland, is uw verhuizing bij de verhuizers van ons verhuisbedrijf in goede handen. Wilt u uw complete inboedel verhuizen of wilt u alleen uw antieke klok of uw piano verhuizen? Bij grote én kleine verhuizingen van en naar Noord-Ierland zijn de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken u graag van dienst.

Goedkoop naar Noord-Ierland verhuizen dankzij groupage ritten

Een professionele verhuizing naar Noord-Ierland kan verrassend betaalbaar zijn! Dat komt bijvoorbeeld door de groupage ritten die de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken dagelijks uitvoeren. Bij groupage ritten worden kleine deelladingen van meerdere klanten (waar mogelijk) gelijktijdig naar Noord-Ierland vervoerd, zodat onze verhuizers niet voor iedere klant apart hoeven te rijden. Dat scheelt niet alleen in de kosten, maar bespaart ook het milieu!

Handige facilitaire diensten voor aangenaam verhuizen

Om uw verhuizing naar Noord-Ierland zo ontspannen mogelijk te maken, ontzorgen we u graag van A tot Z. Dat betekent dat we naast het overhuizen van uw spullen ook een aantal handige facilitaire diensten aanbieden die u een hoop werk uit handen nemen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ervaren en deskundige verhuisconsulent, die u assisteert bij zaken als adreswijzigingen en woningschoonmaak? Daarnaast helpen de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken u ook graag met het in- en uitpakken van verhuisdozen en / of het (de)monteren van uw meubilair. Uw lampen, schilderijen, gordijnen en gordijnrails kunt u vakkundig door onze handyman laten bevestigen.

Tijdelijke opslag nodig voor uw verhuizing naar Noord-Ierland?

Gaat u verhuizen naar Noord-Ierland, maar moet u nog even wachten totdat u uw woning kunt betrekken? Dan is de inboedelopslag van ons verhuisbedrijf ideaal voor u! Ons verhuisbedrijf beschikt namelijk over een moderne, beveiligde en geklimatiseerde loods in Zoetermeer, waarin uw spullen onder uitstekende condities worden opgeslagen. In deze loods bieden wij u naast inboedel eveneens uitgebreid de ruimte voor archiefopslag en opslag van uw zakelijke inventaris.

Particuliere en zakelijke verhuizingen

Gaat uw bedrijf verhuizen naar Noord-Ierland? Naast particuliere verhuizingen kan ons verhuisbedrijf ook uw bedrijfsverhuizing naar Noord-Ierland tot in de puntjes voor u verzorgen. Dankzij onze ervaring weten we bij ons verhuisbedrijf precies hoe we uw bedrijfsverhuizing naar Noord-Ierland zo moeten plannen en organiseren dat deze vlot en soepel verloopt. Daarbij kunnen we u maximale kwaliteit beloven: de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken zijn namelijk door de KLPD gescreend en hebben de opleiding tot ‘Art Handler’ (voor het verhuizen van kunst) succesvol afgerond.

Comfortabel naar Noord-Ierland verhuizen met onze verhuistips

Gaat u binnenkort verhuizen naar Noord-Ierland? Maak het uzelf gemakkelijk en vraag onze handige verhuischecklist met praktische verhuistips gratis aan!

Ontvang een vrijblijvende verhuisofferte

Ook voor het aanvragen van een geheel vrijblijvende verhuisofferte kunt u contact met ons opnemen. Wilt u graag door ons verhuisbedrijf teruggebeld worden? Laat dan uw telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Groupage ritten & Deelladingen

WeekLandStadVerhuizer
Week 12 (18 - 22 Mar)United KingdomLondon / Stafford / Manchester / Leeds
Week 13 (25 - 29 Mar)United KingdomLondon / Peterborough / Birmingham / Nottingham
Week 14 (2 - 5 Apr)United KingdomGloucester / London
Week 15 (8 - 12 Apr)United KingdomDurham / Aberdeen / Stirling / Liverpool
Week 16 (15 - 19 Apr)United KingdomGreater London Area
Week 17 (22 - 26 Apr)United KingdomManchester / Liverpool

Video afspraak met het team van Henneken

Klik op onderstaande knop voor het formulier om een video taxatie afspraak in te plannen. Gebruik uw smartphone om een gratis offerte voor uw verhuizing te ontvangen, door ons uw inboedel te tonen via een video opname met uw smartphone.

Belafspraak maken zodat wij u terug kunnen bellen?

Klik op onderstaande knop om een een afspraak in te plannen zodat wij u bellen voor het maken van een afspraak voor een bezoek.

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

Henneken-f2

Contact opnemen