Verhuisbedrijf Gouda

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit Gouda? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Verhuizen in, naar of vanuit Gouda

Hebt u plannen om in, naar of vanuit Gouda te verhuizen en zoekt u een betaalbaar, betrouwbaar en professioneel verhuisbedrijf dat uw verhuizing tot in de puntjes verzorgt? Dan zit u goed bij Mondial Verhuisbedrijf Zoetermeer! Verhuisbedrijf Henneken behoort tot de meest ervaren verhuisbedrijven van Nederland: onze verhuizers verzorgen al sinds 1870 verhuizingen in, van en naar Gouda. Dat ziet u terug in de professionele, deskundige werkwijze van onze verhuizers: onze verhuizers zijn gediplomeerd, denken met u mee en gaan altijd zorgvuldig met uw spullen om. Zo bent u verzekerd van een soepele, zorgeloze verhuizing.

Gouda

Wie Gouda zegt, zegt kaas. Iedere zomer vindt voor de Waag in Gouda de donderdagse kaasmarkt plaats, nog altijd een populaire toeristische attractie. Maar vergis je niet: Gouda heeft nog veel meer te bieden dan alleen kaas. Zo is Gouda bijvoorbeeld ook bekend vanwege de productie van pijpen, stroopwafels, Gouds plateel en kaarsen. Over kaarsen gesproken: elk jaar vindt in december het evenement Gouda bij Kaarslicht (voorheen ook wel bekend als de Kaarsjesavond) plaats. Gouda is omgeven door water, waardoor het in de Middeleeuwen uitgroeide tot de vijfde stad van Holland. In de binnenstad van Gouda staat nog een aantal historische en monumentale gebouwen, waaronder de Grote of Sint-Janskerk en het Stadhuis. Ook buiten Gouda kun je perfect ontspannen, bijvoorbeeld op het water bij Reeuwijk.

Verhuizen naar Gouda? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Internationale verhuizing naar of vanuit Gouda

Verhuisbedrijf-GoudaOok als u internationaal gaat verhuizen naar of vanuit Gouda zijn de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken u graag van dienst! De verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken zijn gespecialiseerd in internationale verhuizingen vanuit Gouda naar EngelandSchotlandWales en Ierland, maar ook vanuit het Verenigd Koninkrijk naar Gouda. Staat u voor een internationale verhuizing naar of vanuit een ander land? Ook dan is uw internationale verhuizing bij Mondial Verhuisbedrijf Henneken in goede handen. Of u nu een complete inboedel wilt verhuizen of slechts een eethoek of een kast: bij grote én kleine internationale verhuizingen helpen de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken u graag!

Goedkoop verhuizen dankzij groupage ritten

Een professionele verhuizing in, naar of vanuit Gouda hoeft helemaal niet duur te zijn. De verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken denken graag met u mee om uw verhuizing zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan de groupage ritten die Mondial Verhuisbedrijf Henneken uitvoert. Bij groupage ritten verhuizen we gelijktijdig de spullen van meerdere klanten tegelijk, zodat we niet voor iedere klant apart hoeven te rijden. Zo helpen we u kosten besparen en houden we ook rekening met het milieu!

Ervaring & expertise

Sinds onze oprichting in 1870 hebben we ons ontwikkeld tot een van de meest vertrouwde en ervaren verhuisbedrijven in de branche. Onze lange geschiedenis getuigt van onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid in elke verhuizing. Door de jaren heen hebben we een schat aan kennis opgedaan, waardoor we elk verhuisproces soepel en efficiënt kunnen laten verlopen.
Onze expertise strekt zich uit tot zowel nationale als internationale verhuizingen. We begrijpen dat verhuizen meer is dan het transporteren van spullen van de ene naar de andere plek; het gaat om het zorgvuldig beheren van uw waardevolle bezittingen en het waarborgen van een stressvrije ervaring. Ons team van professionals gebruikt een persoonlijke aanpak om verhuisstress weg te nemen, door nauw met u samen te werken en elk aspect van uw verhuizing te overzien. Van zorgvuldige planning tot uitvoering, onze expertise zorgt ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt, ongeacht de bestemming.

Zeer tevreden klanten

Dear Mr. Lauwrens de Jong,
We are writing to formally express our gratitude and satisfaction to Mondial Movers, and in particular your employees Ronald and Michael, for recently moving us from Glasgow to Amsterdam.
We have moved 10 times in the past 20 years, including 5 times internationally, and we can truly say that this move was by far the best we have ever experienced. Ronald and Michael – as well as the extra guys both in Glasgow and Amsterdam – were polite, attentive, solution-oriented, extremely efficient and completely professional.
Once Mondial Movers were involved, everything went through very smoothly, with deadlines respected, and no problems at all. We will certainly be recommending your services to anybody we know moving to or from Holland, and will also turn to you when (if) we need moving services again (and will want Ronald and Michael to be involved again!).
Thanking you once more.
Best wishes,
Dennis Rodgers & Claire La Hovary”
Bent u benieuwd naar de ervaringen die andere klanten hebben opgedaan met de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken? U leest alle referenties op de website van Mondial Verhuisbedrijf Henneken!

Facilitaire diensten

Bij een verhuizing in, naar of vanuit Gouda moet er van alles worden geregeld. Daarom biedt Mondial Verhuisbedrijf Henneken u graag de helpende hand met een aantal handige facilitaire diensten die u een hoop stress kunnen besparen. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze speciale verhuisconsulent, die u ondersteunt bij zaken als het doorgeven van adreswijzigingen en het schoonmaken van uw woning? Daarnaast assisteren de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken u ook graag bij het in- en uitpakken van uw verhuisdozen en / of het (de)monteren van uw meubels. Voor het ophangen van verlichting, schilderijen, gordijnen en gordijnrails kunt u rekenen op de hulp van onze handyman.

Tijdelijke opslag voor uw inboedel

Bent u voor uw verhuizing op zoek naar tijdelijke opslag? Ook dan bent u bij Henneken aan het goede adres. In onze moderne loods in Zoetermeer (op een goed kwartier rijden vanaf Gouda) hebben wij uitgebreide ruimte voor inboedelopslag, archiefopslag en opslag van uw zakelijke inventaris.

Bedrijfsverhuizing Gouda

Mondial Verhuisbedrijf Henneken verzorgt niet alleen particuliere verhuizingen in, naar of vanuit Gouda. Ook voor uw bedrijfsverhuizing bent u bij Verhuisbedrijf Henneken aan het goede adres. Wij weten als geen ander dat succesvol zakelijk verhuizen staat of valt met organisatie en planning en daarom weten we precies hoe we uw bedrijfsverhuizing vlot en soepel kunnen laten verlopen. Alle verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken zijn gescreend door de KLPD en hebben de opleiding tot ‘Art Handler’ (voor het verhuizen van kunst) met succes doorlopen.

Verhuistips voor uw verhuizing in, naar of vanuit Gouda

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Gouda? Vraag gratis een lijst met handige verhuistips aan! Deze lijst is samengesteld op basis van de jarenlange ervaring van de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken.

Het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken in Gouda

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Gouda? Maak alvast kennis met het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken voor Gouda!

Video afspraak met het team van Henneken

Klik op onderstaande knop voor het formulier om een video taxatie afspraak in te plannen. Gebruik uw smartphone om een gratis offerte voor uw verhuizing te ontvangen, door ons uw inboedel te tonen via een video opname met uw smartphone.

Belafspraak maken zodat wij u terug kunnen bellen?

Klik op onderstaande knop om een een afspraak in te plannen zodat wij u bellen voor het maken van een afspraak voor een bezoek.

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

Verhuisbedrijf Gouda

Contact opnemen