Opslag nodig?

Verhuisbedrijf Henneken biedt de oplossing voor elke opslagbehoefte. Inboedel en archief, zakelijk of particulier.

Voor al uw opslag behoeftes in Zoetermeer

Verhuisbedrijf Henneken biedt de oplossing voor elke opslagbehoefte. Of het nu gaat om inboedelopslag voor kortere of langere tijd, archiefopslag of opslag van zakelijke inventaris, Henneken weet altijd raad. In onze moderne loods in Zoetermeer, strategisch gelegen aan alle belangrijke toegangswegen, vinden uw eigendommen een goed onderdak.

Wanneer gebruik maken van opslag

Tijdelijke opslag is vaak een uitkomst voor mensen die hun huis verkocht hebben, maar nog geen nieuwe woning hebben gekocht. Door deze op te slaan bij Verhuisbedrijf Zoetermeer, bent u er zeker van dat uw inboedel in goede conditie blijft.

Ook voor het opslaan van inboedel voor een langere periode is onze opslag uitermate geschikt. De tarieven zijn zeer scherp. Dit komt onder andere omdat wij niet op een A1 locatie zitten en dat er geen overbodige luxe aanwezig is zoals vloerbedekking of sfeerverlichting.

Een impressie van inboedelopslag

Bekijk hoe de opslag er uitziet bij Verhuisbedrijf Henneken.

De mogelijkheden van onze opslag in Zoetermeer op een rij:

  • Inboedelopslag ter overbrugging van de periode tussen verkoop van de oude en aankoop van de nieuwe woning
  • Opslag van een deel van uw inboedel als u naar het buitenland verhuist
  • Self Storage: onze opslagruimte wordt uw 2e schuur of zolder of garagebox. U kunt uw kampeerspullen, wintersportuitrusting, tuinmeubilair e.d. bij ons kwijt. Wij zetten een opslagcontainer klaar die u zelf kunt vullen of leegruimen. Zie ook inboedelhotel.nl
  • Opslag en beheer van uw bedrijfsarchief. Veel goedkoper dan uw dure kantoorlocatie en toch flexibel. We bieden diverse opslagwijzen aan om voor u tot een maatwerkoplossing te komen. Denk ook aan gecertificeerde archiefvernietiging en digitalisering
  • Opslag van uw kantoor- of bedrijfsinventaris. Stel uw bedrijf sluit de ene vestiging maar heeft de meubels binnenkort weer nodig op een andere vestiging. Henneken biedt de oplossing!

Meer weten?

Informeert u gerust naar de mogelijkheden!

Particuliere inboedelopslag

Self storage

Archiefopslag en -beheer

Opslag bedrijfsinventaris