Verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit Alphen aan den Rijn? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Verhuizen in, naar of vanuit Alphen aan den Rijn

Hebt u plannen om binnenkort te gaan verhuizen in, naar of vanuit Alphen aan den Rijn? Dan bent u hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een betaalbaar, betrouwbaar en professioneel verhuisbedrijf dat uw verhuizing kan verzorgen. Mondial Verhuisbedrijf Henneken is u graag van dienst! Verhuisbedrijf Zoetermeer verzorgt al sinds 1870 verhuizingen in, van en naar Alphen aan den Rijn en is daarmee één van de oudste en meest ervaren verhuisbedrijven van Nederland! Onze ervaring maakt het verschil: onze gediplomeerde verhuizers hebben voor ieder probleem een oplossing, gaan met uiterste zorgvuldigheid te werk en blijven bovendien altijd netjes en beleefd

Alphen aan den Rijn

Een kwartiertje ten oosten van Leiden ligt Alphen aan den Rijn. Zoals de naam al aangeeft, ligt Alphen aan den Rijn aan het water: de Oude Rijn stroomt er dwars doorheen en ook de Gouwe komt vanuit Gouda uit in Alphen aan den Rijn. Alphen aan den Rijn is onder andere bekend dankzij twee toeristische attracties: het vogelpark Avifauna en het Archeon, een themapark over de historie van Nederland. Iedere derde woensdag in september vindt in Alphen aan den Rijn de jaarmarkt plaats. Deze is uitgegroeid tot één van de grootste jaarmarkten in Nederland. Daarnaast heeft Alphen aan den Rijn nog veel meer recreatiemogelijkheden te bieden, waardoor liefhebbers van evenementen hun hart kunnen ophalen in Alphen aan den Rijn.

Verhuizen naar Alphen aan den Rijn? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Internationale verhuizing naar of vanuit Alphen aan den Rijn

Verhuisbedrijf-Alphen-aan-den-rijnNaast verhuizingen binnen Nederland verzorgt Verhuisbedrijf Henneken ook internationale verhuizingen. Wij zijn gespecialiseerd in internationale verhuizingen vanuit Alphen aan den Rijn naar het Verenigd Koninkrijk en vice versa, vanuit EngelandSchotlandWales en Ierland naar Alphen aan den Rijn. Ook internationale verhuizingen naar of vanuit andere landen zijn bij Verhuisbedrijf Henneken in goede handen. Wilt u een complete inboedel verhuizen of slechts een bed of nachtkastje? Wat u ook wilt verhuizen: bij grote én kleine internationale verhuizingen zijn onze verhuizers u graag van dienst.

Goedkoop verhuizen dankzij groupage ritten

Wist u dat een professionele verhuizing in, naar of vanuit Alphen aan den Rijn verrassend betaalbaar kan zijn? Maak bijvoorbeeld gebruik van de groupage ritten die Mondial Verhuisbedrijf Henneken dagelijks rijdt. Bij groupage ritten worden uw spullen gelijktijdig met de spullen van onze andere klanten verhuisd, zodat onze verhuizers efficiënt kunnen rijden. Dat scheelt u flink in de kosten en bespaart bovendien het milieu!

Ervaring & expertise

Sinds onze oprichting in 1870 hebben we ons ontwikkeld tot een van de meest vertrouwde en ervaren verhuisbedrijven in de branche. Onze lange geschiedenis getuigt van onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid in elke verhuizing. Door de jaren heen hebben we een schat aan kennis opgedaan, waardoor we elk verhuisproces soepel en efficiënt kunnen laten verlopen.
Onze expertise strekt zich uit tot zowel nationale als internationale verhuizingen. We begrijpen dat verhuizen meer is dan het transporteren van spullen van de ene naar de andere plek; het gaat om het zorgvuldig beheren van uw waardevolle bezittingen en het waarborgen van een stressvrije ervaring. Ons team van professionals gebruikt een persoonlijke aanpak om verhuisstress weg te nemen, door nauw met u samen te werken en elk aspect van uw verhuizing te overzien. Van zorgvuldige planning tot uitvoering, onze expertise zorgt ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt, ongeacht de bestemming.

Zeer tevreden klanten

Wij zijn bijzonder tevreden over de kwaliteit van de verhuizing en zullen jullie dan ook van harte aanbevelen aan al onze kennissen in Londen. Als we t.z.t. terug verhuizen dan laten we ook wat van ons horen. Daniel Frommelt
Mondial Verhuisbedrijf Henneken heeft vele duizenden verhuizingen ervaring! Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten van Verhuisbedrijf Henneken? Lees alle referenties van de klanten op de website van Mondial Verhuisbedrijf Henneken!

Facilitaire diensten

Als u gaat verhuizen in, naar of vanuit Alphen aan den Rijn moet er van alles worden geregeld. Daarom biedt Mondial Verhuisbedrijf Henneken u de helpende hand met handige facilitaire diensten, die u ongewenste verhuisstress kunnen besparen. Onze verhuisconsulent assisteert u bij zaken als adreswijzigingen en woningschoonmaak en de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken helpen u graag met het in- en uitpakken van verhuisdozen en / of het (de)monteren van meubels. Wilt u uw lampen, schilderijen, gordijnen en gordijnrails laten ophangen? Dan kunt u rekenen op de hulp van onze handyman.

Tijdelijke opslag voor uw inboedel

Gaat u verhuizen in, naar of vanuit Alphen aan den Rijn en zoekt u tijdelijke opslag? Ook dan zit u goed bij Henneken. Onze moderne loods in Zoetermeer (op een goed kwartier rijden vanaf Alphen aan den Rijn) biedt uitgebreide ruimte voor inboedelopslag, archiefopslag en opslag van uw zakelijke inventaris in een perfect beveiligde en geklimatiseerde omgeving.

Bedrijfsverhuizing Alphen aan den Rijn

Naast particuliere verhuizingen verzorgt Mondial Verhuisbedrijf Henneken ook uw bedrijfsverhuizing in, naar of vanuit Alphen aan den Rijn. Bij succesvol zakelijk verhuizen zijn organisatie en planning van essentieel belang: hoe beter de organisatie en de planning, hoe soepeler en vlotter uw bedrijfsverhuizing verloopt. Bij Verhuisbedrijf Henneken weten we als geen ander hoe we dit het best kunnen aanpakken. Ook goed om te weten: onze verhuizers zijn gescreend door de KLPD en hebben de opleiding tot ‘Art Handler’ (voor het verhuizen van kunst) met goed gevolg afgerond.

Verhuistips voor uw verhuizing in, naar of vanuit Alphen aan den Rijn

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Alphen aan den Rijn? Maak gebruik van de jarenlange ervaring van de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken en vraag gratis een overzicht met handige verhuistips aan!

Het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken in Alphen aan den Rijn

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Alphen aan den Rijn? Dan stellen we u graag alvast voor aan het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken voor Alphen aan den Rijn!

Video afspraak met het team van Henneken

Klik op onderstaande knop voor het formulier om een video taxatie afspraak in te plannen. Gebruik uw smartphone om een gratis offerte voor uw verhuizing te ontvangen, door ons uw inboedel te tonen via een video opname met uw smartphone.

Belafspraak maken zodat wij u terug kunnen bellen?

Klik op onderstaande knop om een een afspraak in te plannen zodat wij u bellen voor het maken van een afspraak voor een bezoek.

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

Henneken in Alphen aan de Rijn

Contact opnemen