Verhuisbedrijf Woubrugge

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit Woubrugge? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Woubrugge

In de kop van het polderlandschap in Zuid-Holland, even boven Alphen aan den Rijn, ligt Woubrugge. Wie van water houdt, komt in Woubrugge volop aan z’n trekken. Woubrugge is rijk aan water – met het Braassemermeer als absolute hoogtepunt – en dan ook zeer populair onder watersporters. Vooral bij mooi weer is het dan ook heerlijk vertoeven in Woubrugge!

Verhuizen in, naar of vanuit Woubrugge

In Woubrugge kom je het ene na het andere karakteristieke huisje tegen. Heeft u één van deze huizen gekocht en gaat u binnenkort verhuizen naar Woubrugge? Laat uw verhuizing verzorgen door Verhuisbedrijf Henneken uit Zoetermeer! Ons verhuisbedrijf is een professioneel en betrouwbaar verhuisbedrijf, dat uw verhuizing verrassend betaalbaar kan verzorgen. Dat doen we al sinds we in 1870 zijn opgericht. Dat maakt Verhuisbedrijf Henneken één van Nederlands oudste en meest ervaren verhuisbedrijven! Met die ervaring maken we voor u het verschil: onze verhuizers zijn gediplomeerd en zorgen met hun kennis en ervaring voor een zorgeloze, perfect geregelde verhuizing in, naar of vanuit Woubrugge.

Verhuizen naar Woubrugge? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Internationale verhuizing naar of vanuit Woubrugge

Gaat u vanuit het buitenland verhuizen naar Woubrugge of verlaat u Woubrugge juist om naar het buitenland te verhuizen? Mondial Verhuisbedrijf Henneken is specialist in internationale verhuizingen van Woubrugge naar EngelandSchotlandWales en Ierland, maar ook vice versa, vanuit het Verenigd Koninkrijk terug naar Woubrugge. Ook als u naar een ander land buiten het Verenigd Koninkrijk gaat verhuizen, is uw verhuizing in goede handen bij ons verhuisbedrijf. Wilt u slechts een hoekbank of piano verhuizen of wilt u juist uw complete inboedel verhuizen? Bij alle internationale verhuizingen – groot én klein – zijn de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken u graag van dienst.

Goedkoop verhuizen dankzij groupage ritten

Wist u dat een professioneel verzorgde verhuizing verrassend betaalbaar kan zijn? Dat komt onder andere door de groupage ritten die Mondial Verhuisbedrijf Henneken iedere dag verzorgt. Bij groupage ritten worden kleine deelladingen van meerdere klanten – waar mogelijk – tegelijkertijd verhuisd, zodat onze verhuizers efficiënt kunnen werken. Dat bespaart niet alleen het milieu, maar scheelt u ook aanzienlijk in de kosten.

Beste verhuisbedrijf 2016

Wilt u ervan verzekerd zijn dat uw verhuizing naar Woubrugge in goede handen is? Dan is het goed om te weten dat Verhuisbedrijf Henneken is verkozen tot ‘Beste verhuisbedrijf 2016’! Verhuizen is al sinds 1870 onze passie en dat merkt u aan de kwaliteit waarmee wij uw verhuizing verzorgen. Wij houden van goed geregelde, zorgeloze verhuizingen en zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Zeer tevreden klanten

“The move was great and the crew fantastic as it was before. Lorenzo Cavallaro”
Benieuwd naar de overige ervaringen van onze klanten met onze verhuizers? Lees alle referenties van de klanten van Mondial Verhuisbedrijf Henneken!

Facilitaire diensten

Als u een huis heeft gekocht in Woubrugge en binnenkort gaat verhuizen, is er veel wat u moet regelen. Bij Mondial Verhuisbedrijf Henneken begrijpen we dat u daar zo min mogelijk omkijken naar wilt hebben en daarom helpen we u graag. Wist u bijvoorbeeld dat wij u handige facilitaire diensten aanbieden, die u een hoop stress kunnen besparen? Om maar een voorbeeld te noemen: wat denkt u van een deskundige en ervaren verhuisconsulent, die u helpt bij zaken als woningschoonmaak en het doorgeven van adreswijzigingen? Daarnaast kunt u ook denken aan professionele hulp bij het in- en uitpakken van uw verhuisdozen en het (de)monteren van uw meubels. Voor het bevestigen van uw verlichting, schilderijen, gordijnrails en gordijnen is onze handyman de aangewezen persoon.

Tijdelijke opslag voor uw inboedel

Ook als u voor uw verhuizing op zoek bent naar tijdelijke opslag, bent u bij Henneken aan het goede adres. Onze moderne loods in Zoetermeer (op een half uurtje rijden vanaf Woubrugge) heeft alle ruimte voor archiefopslag, inboedelopslag en opslag van uw zakelijke inventaris.

Bedrijfsverhuizing Woubrugge

Wilt u uw bedrijfsverhuizing in, naar of vanuit Woubrugge graag vlot en soepel laten verzorgen? Ook dat kan bij Verhuisbedrijf Henneken! Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij garant staan voor een goede organisatie, een zorgvuldig afgestemde planning en een bedrijfsverhuizing die op rolletjes verloopt. Goed om te weten: de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken zijn door de KLPD gescreend en hebben met succes de opleiding tot ‘Art Handler’ (voor het verhuizen van kunst) afgerond.

Verhuistips voor uw verhuizing in, naar of vanuit Woubrugge

Gaat u binnenkort verhuizen in of naar Woubrugge, of verhuist u juist vanuit Woubrugge? Henneken helpt u graag alvast op weg met een handig overzicht met praktische verhuistips. Deze verhuistips hebben wij speciaal voor u samengesteld, zodat u uw verhuizing naar of vanuit Woubrugge alvast kunt voorbereiden. U kunt deze gratis aanvragen!

Het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken in Woubrugge

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Woubrugge? Maak alvast kennis met het verhuisteam van Mondial Verhuisbedrijf Henneken voor Woubrugge!

Video afspraak met het team van Henneken

Klik op onderstaande knop voor het formulier om een video taxatie afspraak in te plannen. Gebruik uw smartphone om een gratis offerte voor uw verhuizing te ontvangen, door ons uw inboedel te tonen via een video opname met uw smartphone.

Belafspraak maken zodat wij u terug kunnen bellen?

Klik op onderstaande knop om een een afspraak in te plannen zodat wij u bellen voor het maken van een afspraak voor een bezoek.

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

img02

Contact opnemen