Verhuisbedrijf Ypenburg

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit Ypenburg? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Ypenburg

Op de resten van het in 1992 gesloten vliegveld Ypenburg ligt tegenwoordig de Vinex-wijk Ypenburg, een jonge wijk van Den Haag die plaats biedt aan zo’n 30.000 inwoners verdeeld over zes buurten. Ypenburg ligt ingesloten tussen het gelijknamige knooppunt Ypenburg en het Prins Clausplein en is daardoor uitstekend te bereiken via drie snelwegen: de A4, de A12 en de A13. Vanuit Ypenburg liggen grote steden als Den Haag, Delft en Zoetermeer dan ook op een steenworp afstand. Om te recreëren hoef je Ypenburg echter niet uit: een winkelcentrum en een zwembad zijn zomaar twee voorbeelden van dingen die je gewoon in Ypenburg vindt.

Verhuizen in, naar of vanuit Ypenburg

Heeft u een woning gekocht in Ypenburg en gaat u binnenkort verhuizen naar Ypenburg? Of gaat u juist verhuizen vanuit Ypenburg en wilt u graag een ontspannen, zorgeloze verhuizing? Laat uw verhuizing dan verzorgen door een betrouwbaar en professioneel verhuisbedrijf. Mondial Verhuisbedrijf Zoetermeer(Henneken) verzorgt al sinds 1870 betaalbare en professionele verhuizingen in, van en naar Ypenburg. Daarmee behoort Verhuisbedrijf Henneken tot de meest ervaren verhuisbedrijven van Nederland. Dankzij die ervaring kunnen onze verhuizers uw verhuizing tot in de puntjes verzorgen.

Verhuizen naar Ypenburg? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Internationale verhuizing naar of vanuit Ypenburg

Verhuisbedrijf-YpenburgOok als u internationaal gaat verhuizen naar of vanuit Ypenburg is Verhuisbedrijf Henneken de ideale verhuispartner. Verhuisbedrijf Henneken is aangesloten bij de Mondial Movers en gespecialiseerd in internationale verhuizingen van Ypenburg naar het Verenigd Koninkrijk en vice versa, vanuit EngelandSchotlandWales en Ierland naar Ypenburg. Uiteraard zijn ook internationale verhuizingen naar of vanuit andere landen bij de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken in goede handen. Ongeacht of u uw complete inboedel wilt verhuizen of slechts een meubelstuk of een piano: bij al uw internationale verhuizingen helpen de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken u graag.

Goedkoop verhuizen dankzij groupage ritten

Wist u dat een professionele verhuizing naar of vanuit Ypenburg verrassend betaalbaar kan zijn? Dat komt bijvoorbeeld doordat Verhuisbedrijf Henneken vlakbij Ypenburg is gevestigd, op slechts tien minuten rijden. Maar er is nog meer. Denk bijvoorbeeld aan de groupage ritten die Mondial Verhuisbedrijf Henneken dagelijks uitvoert. Bij groupage ritten worden kleine hoeveelheden goederen van meerdere klanten gelijktijdig vervoerd wanneer deze op dezelfde route liggen. Daardoor hoeven onze verhuizers niet voor iedere klant apart te rijden en dat scheelt flink in de kosten. Daarnaast is het ook nog eens minder belastend voor het milieu!

Ervaring & expertise

Sinds onze oprichting in 1870 hebben we ons ontwikkeld tot een van de meest vertrouwde en ervaren verhuisbedrijven in de branche. Onze lange geschiedenis getuigt van onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid in elke verhuizing. Door de jaren heen hebben we een schat aan kennis opgedaan, waardoor we elk verhuisproces soepel en efficiënt kunnen laten verlopen.
Onze expertise strekt zich uit tot zowel nationale als internationale verhuizingen. We begrijpen dat verhuizen meer is dan het transporteren van spullen van de ene naar de andere plek; het gaat om het zorgvuldig beheren van uw waardevolle bezittingen en het waarborgen van een stressvrije ervaring. Ons team van professionals gebruikt een persoonlijke aanpak om verhuisstress weg te nemen, door nauw met u samen te werken en elk aspect van uw verhuizing te overzien. Van zorgvuldige planning tot uitvoering, onze expertise zorgt ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt, ongeacht de bestemming.

Zeer tevreden klanten

I just moved to the UK and used a truly excellent moving company called Henneken to do so. Their website is in Dutch but all their staff speak excellent English and their attention to detail and their friendly cheerful service (from sales to admin to the men who collected then delivered the boxes) made what is supposed to be a stressful experience a very pleasant one. Not only that it was less than half the price of doing the job myself I hope it’s ok to post as when I asked for a recommendation on here non was forthcoming…. I dealt with Lauwrens de Jong. Ilena Standring
Ilena Standring verhuisde onlangs vanuit Nederland naar Engeland en schakelde de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken in om haar verhuizing te verzorgen. Hierboven leest u haar ervaring. Benieuwd naar meer ervaringen van onze klanten met de verhuizers – nationaal én internationaal – van Verhuisbedrijf Henneken? Lees alle referenties van de klanten van Mondial Verhuisbedrijf Henneken!

Facilitaire diensten

Wist u dat verhuizen door veel mensen wordt ervaren als één van de meest stressvolle activiteiten van hun leven? Ook als u binnenkort gaat verhuizen in, naar of vanuit Ypenburg komt er van alles om de hoek wat moet worden geregeld. Wilt u uw verhuizing graag ontspannen, vlot en soepel door komen? Dan is het goed om te weten dat Mondial Verhuisbedrijf Henneken een aantal handige facilitaire diensten aanbiedt, waarmee u een hoop verhuisstress bespaard blijft. Wat denkt u bijvoorbeeld van een ervaren verhuisconsulent die u assisteert bij adreswijzigingen, woningschoonmaak en nog veel meer? Daarnaast helpen de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken u ook graag een handje met het in- en uitpakken van uw verhuisdozen en / of de (de)montage van uw meubels. Wilt u uw lampen, schilderijen en gordijnrails graag laten bevestigen? Dan kunt u onze gediplomeerde handyman inschakelen.

Tijdelijke opslag voor uw inboedel

Gaat u verhuizen naar Ypenburg of vanuit Ypenburg en bent u op zoek naar tijdelijke opslag voor uw spullen? Ook dan bent u bij Henneken aan het goede adres. Verhuisbedrijf Henneken beschikt over een moderne loods, waar u uitgebreid de ruimte hebt voor inboedelopslag, archiefopslag en opslag van uw zakelijke inventaris. Deze elektronisch beveiligde opslagloods vindt u in Zoetermeer en is vanuit Ypenburg in tien minuten te bereiken.

Bedrijfsverhuizing Ypenburg

Naast particuliere verhuizingen kunt u bij Mondial Verhuisbedrijf Henneken ook terecht voor zakelijke verhuizingen. Staat u aan de vooravond van uw bedrijfsverhuizing in, naar of vanuit Ypenburg? Ook dan helpt Verhuisbedrijf Henneken u graag. Verhuisbedrijf Henneken beschikt over vele tientallen bedrijfsverhuizingen ervaring en weet precies hoe we uw bedrijfsverzorging zo kunnen verzorgen dat u hier zo weinig mogelijk hinder van ondervindt. Goed om te weten: onze verhuizers zijn gescreend door de KLPD en hebben de opleiding tot ‘Art Handler’ (voor het verhuizen van kunst) met goed resultaat behaald.

Verhuistips voor uw verhuizing in, naar of vanuit Ypenburg

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Ypenburg? Met de handige verhuistips van Verhuisbedrijf Henneken kunt u uw verhuizing alvast goed voorbereiden. Vraag deze verhuistips gratis aan!

Het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken in Ypenburg

Gaat u binnenkort verhuizen naar Ypenburg, of staat u juist op het punt om te verhuizen vanuit Ypenburg? Maak alvast kennis met de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken voor Ypenburg!

Video afspraak met het team van Henneken

Klik op onderstaande knop voor het formulier om een video taxatie afspraak in te plannen. Gebruik uw smartphone om een gratis offerte voor uw verhuizing te ontvangen, door ons uw inboedel te tonen via een video opname met uw smartphone.

Belafspraak maken zodat wij u terug kunnen bellen?

Klik op onderstaande knop om een een afspraak in te plannen zodat wij u bellen voor het maken van een afspraak voor een bezoek.

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

Verhuisbedrijf Ypenburg

Contact opnemen