Verhuisbedrijf Den Haag

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit Den Haag? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Verhuizen in, naar of vanuit Den Haag

Houdt u ook van de veelzijdigheid van Den Haag en gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Den Haag? Een professioneel, betrouwbaar en betaalbaar verhuisbedrijf kan uw verhuizing tot in de puntjes verzorgen. Mondial Verhuisbedrijf Zoetermeer is al sinds 1870 gespecialiseerd in verhuizingen in, van en naar Den Haag. Daarmee is Henneken één van de meest ervaren verhuisbedrijven. Dat merkt u bijvoorbeeld aan de persoonlijke benadering van onze verhuizers: wij gebruiken onze ruime ervaring om met u mee te denken en u soepel en zorgeloos te verhuizen. Daarnaast blijven onze gediplomeerde verhuizers altijd beleefd en netjes. Doordat Verhuisbedrijf Henneken om de hoek zit (in Zoetermeer), kunnen we uw verhuizing bovendien heel efficiënt verzorgen.

Wonen in Den Haag

Den Haag is in meerdere opzichten een unieke en veelzijdige stad, die veel te bieden heeft. Den Haag is de enige grote Nederlandse stad aan de Noordzee met een kustlijn van elf kilometer en twee badplaatsen (Scheveningen en Kijkduin). Daarnaast staat Den Haag natuurlijk bekend als de hofstad, waar de regering en het Oranjehuis resideren.

De vele paleizen in Den Haag zijn dan ook belangrijke attracties voor de vele toeristen die Den Haag ieder jaar bezoeken. In de gezellig drukke stad Den Haag is opvallend veel ruimte voor natuur: Den Haag is rijk aan bossen, landgoederen en parken. Ook voor een dagje winkelen zit je goed in Den Haag. Zo heeft Den Haag met recht voor ieder wat wils.

Verhuizen naar Den Haag? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Internationale verhuizing naar of vanuit Den Haag

Verhuisbedrijf-den-haagGaat u vanuit het buitenland verhuizen naar Den Haag, of verhuist u juist vanuit Den Haag naar het buitenland? Mondial Verhuisbedrijf Henneken heeft veel ervaring met internationale verhuizingen van Den Haag naar EngelandSchotlandWales en Ierland en vice versa. Ook uw internationale verhuizing naar of vanuit andere landen is bij Henneken in vertrouwde handen. Of u nu een complete inboedel of slechts een bank of schilderij wilt verhuizen: de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken zijn u bij iedere internationale verhuizing graag van dienst.

Goedkoop verhuizen dankzij groupage ritten

Een professionele verhuizing naar Den Haag of vanuit Den Haag kan verrassend betaalbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan de groupage ritten die Mondial Verhuisbedrijf Henneken dagelijks rijdt. Met groupage ritten wordt uw inboedel gelijktijdig met de inboedel van andere klanten verhuisd, zodat onze verhuizers heel efficiënt kunnen verhuizen. Dat bespaart niet alleen kosten, maar ook het milieu.

Ervaring & expertise

Sinds onze oprichting in 1870 hebben we ons ontwikkeld tot een van de meest vertrouwde en ervaren verhuisbedrijven in de branche. Onze lange geschiedenis getuigt van onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid in elke verhuizing. Door de jaren heen hebben we een schat aan kennis opgedaan, waardoor we elk verhuisproces soepel en efficiënt kunnen laten verlopen.
Onze expertise strekt zich uit tot zowel nationale als internationale verhuizingen. We begrijpen dat verhuizen meer is dan het transporteren van spullen van de ene naar de andere plek; het gaat om het zorgvuldig beheren van uw waardevolle bezittingen en het waarborgen van een stressvrije ervaring. Ons team van professionals gebruikt een persoonlijke aanpak om verhuisstress weg te nemen, door nauw met u samen te werken en elk aspect van uw verhuizing te overzien. Van zorgvuldige planning tot uitvoering, onze expertise zorgt ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt, ongeacht de bestemming.

Zeer tevreden klanten

Beste Lauwrens, ik wilde jullie graag persoonlijk bedanken voor een hele prettige samenwerking! Rene en Simon stonden zowel woensdag als vanochtend opgewekt en op tijd op de stoep, en het was ontzettend prettig om zo persoonlijk en met aandacht te worden geholpen. Verhuizen brengt altijd stress met zich mee maar zij hebben dit tot het minimum beperkt! Nogmaals heel hartelijk dank en wanneer ik in de toekomst weer zal verhuizen, zal ik zeker aan jullie denken! Vriendelijke groet, Lotte Edelkoort
Bent u benieuwd naar meer ervaringen van de klanten van Verhuisbedrijf Henneken met onze verhuizers? Lees alle referenties van de klanten van Mondial Verhuisbedrijf Henneken!

Facilitaire diensten

Rondom een verhuizing in, naar of vanuit Den Haag moet er van alles worden geregeld. Het risico is groot dat u daarbij dingen over het hoofd ziet. Daarom zorgt Mondial Verhuisbedrijf Henneken voor een aantal handige en praktische facilitaire diensten, die u veel verhuisstress besparen. Onze verhuisconsulent assisteert u bijvoorbeeld bij het schoonmaken van uw woning en het regelen van de adreswijzigingen. Verder helpen de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken u ook graag met het in- en uitpakken van verhuisdozen en / of de (de)montage en het plaatsen van meubels. Lampen, schilderijen, gordijnen en gordijnrails zijn de specialiteit van onze handyman.

Tijdelijke opslag voor uw inboedel

Bent u voor uw verhuizing op zoek naar tijdelijke opslag voor uw inboedel? Ook dan zit u goed bij Henneken. Onze moderne loods in Zoetermeer (gelegen op een kwartier rijden vanuit het centrum van Den Haag) biedt uitgebreid plaats aan inboedelopslag, archiefopslag en opslag van uw zakelijke inventaris.

Bedrijfsverhuizing Den Haag

Mondial Verhuisbedrijf Zoetermeer(Henneken) verzorgt naast particuliere verhuizingen ook uw bedrijfsverhuizing in, naar of vanuit Den Haag. Organisatie en planning zijn essentieel bij zakelijk verhuizen: hoe beter de organisatie en de planning, hoe vlotter en soepeler uw bedrijfsverhuizing verloopt. Goed om te weten: onze gediplomeerde verhuizers zijn door de KLPD gescreend en hebben de opleiding tot ‘Art Handler’ (voor het verhuizen van kunst) met succes afgerond.

Verhuistips voor uw verhuizing in, naar of vanuit Den Haag

Hebt u plannen om binnenkort te verhuizen in, naar of vanuit Den Haag? Henneken helpt u graag een handje door middel van een praktische lijst met handige verhuistips. Vraag deze verhuistips gratis aan!

Het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken in Den Haag

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Den Haag? Maak alvast kennis met het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken voor Den Haag!

Video afspraak met het team van Henneken

Klik op onderstaande knop voor het formulier om een video taxatie afspraak in te plannen. Gebruik uw smartphone om een gratis offerte voor uw verhuizing te ontvangen, door ons uw inboedel te tonen via een video opname met uw smartphone.

Belafspraak maken zodat wij u terug kunnen bellen?

Klik op onderstaande knop om een een afspraak in te plannen zodat wij u bellen voor het maken van een afspraak voor een bezoek.

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.