Verhuisbedrijf Haagse Hout

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit Haagse Hout? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Haagse Hout

Haagse Hout is een stadsdeel dat sinds 1988 onderdeel uitmaakt van Den Haag. Haagse Hout grenst aan de noordkant van Den Haag, langs de N44 naar Wassenaar. Middenin Haagse Hout ligt het Haagse Bos, het stadsbos dat Haagse Hout in tweeën splitst: aan de ene kant van het Haagse Bos ligt de wijk Benoordenhout, aan de andere kant liggen de wijken Bezuidenhout en Mariahoeve en Marlot. In het Haagse Bos staat één van de bekendste gebouwen van Haagse Hout: Huis ten Bosch. Ook het Malieveld ligt in Haagse Hout. De bereikbaarheid van Haagse Hout is uitstekend: de snelweg A12 begint aan de zuidkant van Haagse Hout en ook het Centraal Station ligt langs de rand van Haagse Hout.

Verhuizen in, naar of vanuit Haagse Hout

Gaat u verhuizen in of naar Haagse Hout, of gaat u juist verhuizen vanuit Haagse Hout naar een andere plaats? Dan bent u op zoek naar een professioneel, betrouwbaar en betaalbaar verhuisbedrijf om uw verhuizing tot in de puntjes te verzorgen. Mondial Verhuisbedrijf Zoetermeer(Henneken) verzorgt al sinds 1870 verhuizingen in, van en naar Haagse Hout en behoort daarmee tot de meest ervaren verhuisbedrijven van Nederland. Onze verhuizers zijn gediplomeerd en zorgen met hun kennis en ervaring voor een ontspannen, zorgeloze en perfect verzorgde verhuizing.

Verhuizen naar Haagse Hout? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Internationale verhuizing naar of vanuit Haagse Hout

Verhuisbedrijf-Haagse-houtGaat u internationaal verhuizen naar Haagse Hout of gaat u vanuit Haagse Hout juist verhuizen naar het buitenland? Dan is het goed om te weten dat Mondial Verhuisbedrijf Henneken is gespecialiseerd in internationale verhuizingen van Haagse Hout naar het Verenigd Koninkrijk (EngelandSchotlandWales en Ierland) en vice versa. Ook bij internationale verhuizingen naar of vanuit ieder ander land is uw verhuizing naar of vanuit Haagse Hout bij Henneken in goede handen. Of het nu om een complete inboedel gaat of om een tweezitsbank of het erfstuk van uw grootouders: bij grote én kleine internationale verhuizingen is uw verhuizing bij de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken in vertrouwde handen.

Goedkoop verhuizen dankzij groupage ritten

Wist u dat een professionele verhuizing in, naar of vanuit Haagse Hout verrassend betaalbaar kan zijn? Eén van de geheimen zijn de groupage ritten die Mondial Verhuisbedrijf Henneken uitvoert. Bij groupage ritten worden kleine ladingen van diverse klanten gelijktijdig verhuisd, zodat onze verhuizers efficiënt kunnen verhuizen. Dat is niet alleen minder belastend voor het milieu, maar ook gunstiger voor uw portemonnee!

Ervaring & expertise

Sinds onze oprichting in 1870 hebben we ons ontwikkeld tot een van de meest vertrouwde en ervaren verhuisbedrijven in de branche. Onze lange geschiedenis getuigt van onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid in elke verhuizing. Door de jaren heen hebben we een schat aan kennis opgedaan, waardoor we elk verhuisproces soepel en efficiënt kunnen laten verlopen.
Onze expertise strekt zich uit tot zowel nationale als internationale verhuizingen. We begrijpen dat verhuizen meer is dan het transporteren van spullen van de ene naar de andere plek; het gaat om het zorgvuldig beheren van uw waardevolle bezittingen en het waarborgen van een stressvrije ervaring. Ons team van professionals gebruikt een persoonlijke aanpak om verhuisstress weg te nemen, door nauw met u samen te werken en elk aspect van uw verhuizing te overzien. Van zorgvuldige planning tot uitvoering, onze expertise zorgt ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt, ongeacht de bestemming.

Zeer tevreden klanten

I’d like to thank you and your team for doing a wonderful job; no complaints at all, even the guys fixing my house said: “great set of guys”. George
Benieuwd naar de overige ervaringen van onze klanten met onze verhuizers? Lees alle klantervaringen met de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken!

Facilitaire diensten

Als u gaat verhuizen in, naar of vanuit Haagse Hout moet er van alles worden geregeld. Bij Mondial Verhuisbedrijf Henneken begrijpen we dat en daarom bieden we u bij Verhuisbedrijf Henneken een aantal handige facilitaire diensten aan, die u een hoop stress kunnen besparen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een ervaren verhuisconsulent, die u helpt bij zaken als adreswijzigingen en de schoonmaak van uw woning? Daarnaast ontzorgen de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken u ook graag door uw verhuisdozen in en uit te pakken en / of uw meubels te (de)monteren. Het bevestigen van uw verlichting, schilderijen, gordijnrails en gordijnen kunt u met een gerust hart aan onze handyman overlaten.

Tijdelijke opslag voor uw inboedel

Bent u voor uw verhuizing op zoek naar tijdelijke opslag? Ook dan zit u bij Henneken aan het goede adres. Onze moderne loods in Zoetermeer (op een goed kwartier rijden vanaf Haagse Hout) biedt uitgebreide ruimte voor inboedelopslag, archiefopslag en opslag van uw zakelijke inventaris.

Bedrijfsverhuizing Haagse Hout

Wist u dat de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken niet alleen particuliere verhuizingen verzorgen? Ook uw bedrijfsverhuizing in, naar of vanuit Haagse Hout is bij de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken in goede handen. Onze verhuizers begrijpen als geen ander dat organisatie en planning essentieel zijn voor een vlotte en soepele bedrijfsverhuizing. Goed om te weten als u zakelijk gaat verhuizen: onze verhuizers zijn door de KLPD gescreend en hebben de opleiding tot ‘Art Handler’ (voor het verhuizen van kunst) succesvol afgerond.

Verhuistips voor uw verhuizing in, naar of vanuit Haagse Hout

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Haagse Hout? Henneken helpt u graag alvast op weg met een handige lijst met praktische verhuistips. Vraag deze verhuistips gratis aan!

Het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken in Haagse Hout

Bent u voornemens om binnenkort te verhuizen in, naar of vanuit Haagse Hout? Maak alvast kennis met het verhuisteam van Mondial Verhuisbedrijf Henneken voor Haagse Hout!

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

Verhuisbedrijf Haagse Hout

Contact opnemen