Verhuisbedrijf Wassenaar

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit Wassenaar? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Wassenaar

Wassenaar staat bij uitstek bekend om haar bosrijke buitengebied, dat rijk is aan villa’s en landhuizen en zich uitstrekt tot aan de duinen bij de Noordzee. In dit bosgebied bevindt zich ook de misschien wel bekendste attractie van Wassenaar: Duinrell. Daarnaast geniet Wassenaar ook bekendheid vanwege Villa Eikenhorst, de woning van koning Willem-Alexander en koningin Máxima op landgoed De Horsten (tussen Wassenaar en Voorschoten). Wassenaar ligt langs de A44 tussen Leiden en Den Haag en telt als gemeente ruim 25.000 inwoners.

Verhuizen in, naar of vanuit Wassenaar

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Wassenaar en wilt u graag een zorgeloze en perfect geregelde verhuizing? Dan bent u bij Mondial Verhuisbedrijf Henneken aan het goede adres! Mondial Verhuisbedrijf Henneken is een professioneel, betrouwbaar en betaalbaar verhuisbedrijf met ervaring sinds 1870! Daarmee behoort Verhuisbedrijf Henneken tot de meest ervaren verhuisbedrijven van heel Nederland. Dat merkt u bijvoorbeeld aan de professionele werkwijze van onze verhuizers, die uiterst zorgvuldig met uw spullen omgaan en altijd netjes en beleefd blijven. Van begin tot eind verzorgen wij uw verhuizing in, naar of vanuit Wassenaar tot in de puntjes!

Verhuizen naar Wassenaar? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Internationale verhuizing naar of vanuit Wassenaar

Verhuist u internationaal naar of vanuit Wassenaar? Ook dan is Verhuisbedrijf Henneken u graag van dienst. Wij zijn gespecialiseerd in internationale verhuizingen van Wassenaar naar EngelandSchotlandWales en Ierland en vice versa, maar ook internationale verhuizingen naar of vanuit ieder ander land zijn bij Henneken in goede handen. Of u nu uw complete inboedel wilt verhuizen of slechts een dressoir of eethoek: bij grote én kleine internationale verhuizingen zit u goed bij Verhuisbedrijf Henneken.

Goedkoop verhuizen dankzij groupage ritten

Bij Mondial Verhuisbedrijf Henneken staat kwaliteit voorop. Toch hoeft een professionele verhuizing helemaal niet duur te zijn. Neem bijvoorbeeld de groupage ritten die Verhuisbedrijf Henneken uitvoert: waar mogelijk proberen wij verhuizingen zo efficiënt mogelijk te combineren, zodat onze verhuizers de spullen van meerdere klanten gelijktijdig kunnen verhuizen. Dat spaart niet alleen het milieu, maar scheelt u ook in de kosten.

Beste verhuisbedrijf 2016

Verhuizen is de passie van de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken. Bij iedere verhuizing die onze verhuizers verzorgen, gaan we voor topkwaliteit en maximale klanttevredenheid. Dat blijft niet onopgemerkt: Verhuisbedrijf Henneken is verkozen tot ‘Beste verhuisbedrijf 2016’ en daar zijn we als verhuisbedrijf best trots op!

Zeer tevreden klanten

Het was er de afgelopen dagen nog niet van gekomen, maar ik wilde jou en je collega’s nog eens hartelijk bedanken voor jullie hulp met onze verhuizing. Op 10 januari zijn onze spullen in Amsterdam opgehaald, en op 17 januari afgeleverd in Londen. Het was een vlekkeloze verhuizing. Helaas heeft onze kamerplant wel het leven gelaten (of heeft een langdurige winterslaap, wie weet), maar dat was het enige. Wat we vooral enorm hebben gewaardeerd is de hulp en inventiviteit van jouw collega’s om onze 3-zits bank boven – en vooral door de krappe deuropening  – te krijgen. Juist deze combinatie van professionaliteit, can-do mentaliteit en inzet is iets waar je op hoopt bij een ingrijpende gebeurtenis als een verhuizing. Dat geeft een groot vertrouwen. Nogmaals, veel dank en in de toekomst zullen we jullie zeker weer benaderen bij een volgende verhuizing. Rem Korteweg
De verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken hebben al vele duizenden verhuizingen verzorgd, waaronder deze verhuizing van dhr. Korteweg uit Amsterdam naar Londen. Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten met de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken? Lees alle referenties op onze website!

Facilitaire diensten

De verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken ontzorgen u zoveel mogelijk rondom uw verhuizing in, naar of vanuit Wassenaar. Bij uw verhuizing komt immers al genoeg kijken. Daarom biedt Mondial Verhuisbedrijf Henneken u graag de helpende hand met praktische oplossingen in de vorm van facilitaire diensten die u helpen om soepel, zorgeloos en zonder stress te verhuizen. Een speciale verhuisconsulent assisteert u bijvoorbeeld bij zaken als adreswijzigingen en de schoonmaak van uw woning en onze handyman hangt met plezier uw verlichting, schilderijen en gordijnen netjes op. Heeft u hulp nodig bij het in- en uitpakken van uw verhuisdozen of bij de (de)montage van uw meubels? Ook dan helpen de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken u graag!

Tijdelijke opslag voor uw inboedel

Wilt u uw inboedel tijdelijk opslaan voor uw verhuizing in, naar of vanuit Wassenaar? Verhuisbedrijf Zoetermeer(Henneken) beschikt over een moderne loods in Zoetermeer, waar wij uitgebreide ruimte bieden voor inboedelopslag, archiefopslag en opslag van uw zakelijke inventaris. Deze opslaglocatie is uitstekend beveiligd, geklimatiseerd en vanuit Wassenaar met de auto in een goed kwartier te bereiken.

Bedrijfsverhuizing Wassenaar

Gaat u zakelijk verhuizen in, naar of vanuit Wassenaar? Dan is het goed om te weten dat Verhuisbedrijf Henneken ook bedrijfsverhuizingen verzorgt. Goede organisatie en planning zijn daarbij cruciaal: dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we uw bedrijfsverhuizing vlot en soepel kunnen laten verlopen. Ook bij zakelijk verhuizen is kwaliteit gegarandeerd: onze verhuizers zijn gescreend door de KLPD en hebben met succes de opleiding tot ‘Art Handler’ (voor het verhuizen van kunst) doorlopen.

Verhuistips voor uw verhuizing in, naar of vanuit Wassenaar

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Wassenaar? Dan zijn er veel dingen die er moeten worden geregeld. Bij Verhuisbedrijf Henneken begrijpen we dat als geen ander en daarom hebben we onze ruime ervaring in verhuizingen samengevoegd in een handige lijst met praktische verhuistips. Vraag deze verhuistips gratis aan voor een soepele, zorgeloze verhuizing!

Het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken in Wassenaar

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Wassenaar? De verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken voor Wassenaar stellen zich graag alvast aan u voor!

Video afspraak met het team van Henneken

Klik op onderstaande knop voor het formulier om een video taxatie afspraak in te plannen. Gebruik uw smartphone om een gratis offerte voor uw verhuizing te ontvangen, door ons uw inboedel te tonen via een video opname met uw smartphone.

Belafspraak maken zodat wij u terug kunnen bellen?

Klik op onderstaande knop om een een afspraak in te plannen zodat wij u bellen voor het maken van een afspraak voor een bezoek.

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

Verhuisbedrijf Wassenaar

Contact opnemen