Henneken BV ‘beste verhuisbedrijf’ 2016

Datum: , geschreven door Lauwrens De Jong. Laatst bijgewerkt op
Henneken BV ‘beste verhuisbedrijf’ 2016

Henneken BV uit Zoetermeer is door de Mondial Groep onlangs verkozen tot verhuisbedrijf van het jaar.

Het originele artikel staat op zoetermeersdagblad.nl

Henneken BV zag in 1870 het levenslicht en behoort daarmee tot één van de oudste verhuisbedrijven uit de regio. Naast opslag en verhuizingen voor particulieren verzorgt Henneken (kantoor)verhuizingen voor instanties en bedrijven zoals de gemeente Zoetermeer, Siemens, de bibliotheek, scholen, Parnassia.

Naast verhuizingen binnen Nederland is Henneken BV de Engelandspecialist met jaarlijks zo’n 350 verhuizingen van en naar Engeland, Ierland, Schotland en Wales. Dat zijn er gemiddeld circa acht per week. Verder verzorgt Henneken BV verhuizingen in de breedste zin van het woord. ICT-verhuizingen inclusief aan- en afkoppelen, het verhuizen van complete servers, kabelmanagement, verhuismanagement en handymanservice en speciaal liggend vervoer van personen voor de zorgsector in de verhuiswagen.

Lauwrens de Jong van Henneken BV is zeer content met de titel, maar geeft de credits ook aan zijn team van medewerkers. ,,Verhuizen staat in de stress-top-5. Mensen verhuizen vaak maar enkele keren in hun leven hetgeen het tot een stressvolle bezigheid maakt. Als je dan als verhuizers goed voorbereid voor de dag komt, afspraken nakomt en je werk goed doet, geeft dat voor de klant een stuk rust en vertrouwen. In control zijn en die rust overbrengen, dat is belangrijk.”