Internationaal verhuizen

Gaat u internationaal verhuizen? Mondial Verhuisbedrijf Henneken is DE specialist bij uitstek als het gaat om verhuizingen naar en vanuit het Verenigd Koninkrijk!

Naar Engeland en Ierland

Mondial Verhuisbedrijf Henneken is DE specialist bij uitstek als het gaat om verhuizingen naar en vanuit EngelandLonden, Ierland, Schotland en Wales. Jaarlijks voeren wij circa 450 verhuizingen uit naar en vanuit deze bestemmingen. Verder geven we adviezen over zaken omtrent verhuizing waar u misschien niet direct aan denkt. Bijvoorbeeld over de schoolkeuze van uw kind na emigratie.

Een modern wagenpark, maar bovenal betrokken en ervaren medewerkers zorgen voor een constant hoge kwaliteit. Verhuizen is en blijft immers mensenwerk. Met name bij internationale verhuizingen komt er natuurlijk veel meer bij kijken dan wanneer u 2 blokken verderop verhuist. Verhuizen staat op nummer 3 van de stress-top-10, dus dan is het wel fijn als u kunt terugvallen op een team van prettige mensen.

Elke vorm van dienstverlening die u maar wenst is denkbaar. Een fauteuiltje van een overleden familielid naar Londen vervoeren of een complete inboedel vanuit Dublin inpakken in dozen, meubilair (de)monteren, verhuizen en weer uitpakken: wij draaien er onze hand niet voor om.

Zorgeloos internationaal verhuizen? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Gecombineerd internationaal transport

Door gebruik te maken van onze combinatiemogelijkheden kunt u ook nog eens aanzienlijk besparen op de verhuiskosten. Als u ietwat flexibel bent met de verhuisdata kunt u “meeliften” met een reeds geplande rit. Zo nemen wij bijvoorbeeld 3 verhuizingen mee naar Engeland en nemen er weer 1 terug naar Nederland. De kosten van brandstof en de ferry, maar ook de rijtijdkosten kunnen op deze wijze over de diverse klanten worden gespreid, waardoor het kostenplaatje behoorlijk kan meevallen.

Krijg een impressie van een buitenlandse verhuizing

Bekijk hoe een buitenlandse verhuizing bij Verhuisbedrijf Henneken er uitziet.

 

Meer informatie

Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u gebruik maken van “Offerte aanvragen“. Als u de gevraagde gegevens invult ontvangt u binnen 2 dagen onze aanbieding. U kunt natuurlijk ook even bellen voor meer informatie: 079-36 11 368. Als u wilt kunt u meteen een afspraak maken voor een vrijblijvend en kosteloos taxatiebezoek door 1 van onze verhuisadviseurs. Tegenwoordig is het ook mogelijk om een videotaxatie te laten doen.

Groupage ritten & Deelladingen

WeekLandStadVerhuizer
Week 12 (18 - 22 Mar)United KingdomLondon / Stafford / Manchester / Leeds
Week 13 (25 - 29 Mar)United KingdomLondon / Peterborough / Birmingham / Nottingham
Week 14 (2 - 5 Apr)United KingdomGloucester / London
Week 15 (8 - 12 Apr)United KingdomDurham / Aberdeen / Stirling / Liverpool
Week 16 (15 - 19 Apr)United KingdomGreater London Area
Week 17 (22 - 26 Apr)United KingdomManchester / Liverpool

Video afspraak met het team van Henneken

Klik op onderstaande knop voor het formulier om een video taxatie afspraak in te plannen. Gebruik uw smartphone om een gratis offerte voor uw verhuizing te ontvangen, door ons uw inboedel te tonen via een video opname met uw smartphone.

Belafspraak maken zodat wij u terug kunnen bellen?

Klik op onderstaande knop om een een afspraak in te plannen zodat wij u bellen voor het maken van een afspraak voor een bezoek.

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

img02

Contact opnemen