Nieuw: videotaxatie bij Mondial Verhuisbedrijf Henneken

Datum: , geschreven door Lauwrens De Jong. Laatst bijgewerkt op
videotaxatie met telefoon of tablet voor verhuizing

Mondial Verhuisbedrijf Henneken breidt haar dienstverlening uit en geeft klanten vanaf nu ook de mogelijkheid om een videotaxatie uit te laten voeren. Een ideale optie voor mensen die overdag geen tijd hebben om een taxateur te ontvangen. Mondial Movers heeft, als eerste verhuisbedrijf in Nederland, hiervoor een samenwerkingscontract getekend met Gobuzzsurvey.

Dit bedrijf is gevestigd in Londen en ontwikkelde een app waarmee op klantvriendelijke wijze een professionele videotaxatie uitgevoerd kan worden. Gobuzzsurvey werkt hier in Engeland al een aantal jaar mee. Mondial Movers is het eerste verhuisbedrijf in Nederland dat nu ook met dit gebruiksvriendelijke programma gaat werken.

Verhuisofferte via videotaxatie

Hoe het werkt? Heel eenvoudig. Een taxateur stuurt via de mail en sms een link naar u waarmee u een app kan downloaden (via de App Store of Google Play Store). Er wordt een afspraak gemaakt voor een tijdstip waarop de videotaxatie plaatsvindt. Op dat moment belt de taxateur via deze app (uiteraard met een camerafunctie) met u en kan de taxatie beginnen. U loopt met uw telefoon (of tablet) door elke kamer van de woning en laat zien wat er allemaal verhuisd moet worden. De taxateur stelt vragen tijdens de rondleiding om alle benodigde informatie te krijgen. Aan het eind kan de verhuisspecialist het filmpje terug kijken en een inventarislijst invullen om het volume te bepalen. Vervolgens kan er vrij snel een offerte voor u gemaakt worden.

’s Avonds of in het weekend een taxatie voor uw verhuizing?

Een videotaxatie is een ideale optie wanneer u graag ’s avonds of in het weekend een afspraak in wil plannen. Maar ook wanneer u in het buitenland woont is dit dé manier om een goede indicatie te geven van het volume. Voor verhuisbedrijven is het ideaal omdat zij u sneller van dienst kunnen zijn. Bovendien is het na afloop mogelijk om via de app aanvullend foto’s door te sturen (mocht dat nodig zijn).

De videotaxatie is nadrukkelijk een toevoeging op de al bestaande dienstverlening van Mondial Verhuisbedrijf Henneken uit Zoetermeer. Dat betekent dat wanneer u graag persoonlijk bezoek krijgt, u daar uiteraard op kunt blijven rekenen.