Verhuisbedrijf Zoeterwoude

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit Zoeterwoude? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Verhuizen in, naar of vanuit Zoeterwoude

Gaat u verhuizen in, naar of vanuit Zoeterwoude? Dan zoekt u een professioneel, betrouwbaar en betaalbaar verhuisbedrijf om uw verhuizing te verzorgen. Mondial Verhuisbedrijf Zoetermeer verzorgt al sinds 1870 verhuizingen in, van en naar Zoeterwoude en behoort daarmee tot de verhuisbedrijven met de meeste ervaring. Met onze persoonlijke benadering maken onze verhuizers het verschil: wij denken met onze ervaring graag met u mee en onze gediplomeerde verhuizers zijn altijd netjes en beleefd.

Zoeterwoude

Werkt u in Leiden of Zoetermeer, maar woont u graag in een kleinere plaats? Dan is Zoeterwoude vast iets voor u! Zoeterwoude is een idyllische plaats met ruim 8.000 inwoners op een steenworp afstand van Leiden, uitstekend bereikbaar via de snelweg A4 en de N206, die Leiden en Zoetermeer met elkaar verbindt. Van de drukte van de stad is in Zoeterwoude echter niets te merken: in het karakteristieke veenweidelandschap staan diverse monumentale boerderijen. Deze natuurlijke omgeving is het decor voor de Groene Hard- en Wandelloop, die jaarlijks door de lokale IJsclub Zoeterwoude wordt georganiseerd. Ook de Leidse Marathon doet Zoeterwoude aan.

Verhuizen naar Zoeterwoude? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Internationale verhuizing naar of vanuit Zoeterwoude

Verhuisbedrijf-ZoeterwoudeGaat u internationaal verhuizen naar of vanuit Zoeterwoude? Mondial Verhuisbedrijf Henneken is specialist in internationale verhuizingen van Zoeterwoude naar EngelandSchotlandWales en Ierland en vice versa. Ook bij internationale verhuizingen naar of vanuit ieder ander land is uw verhuizing bij Henneken in goede handen. Of het nu om een complete inboedel gaat of om een bank of schilderij: bij grote én kleine internationale verhuizingen zijn de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken u graag van dienst.

Goedkoop verhuizen dankzij groupage ritten

Wist u dat een professionele verhuizing verrassend betaalbaar kan zijn? Eén van de geheimen zijn de groupage ritten die Mondial Verhuisbedrijf Henneken uitvoert. Hierbij worden uw spullen samen met de spullen van andere klanten vervoerd, zodat onze verhuizers niet voor iedere klant apart hoeven te rijden en de kosten verdeeld kunnen worden. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

Ervaring & expertise

Sinds onze oprichting in 1870 hebben we ons ontwikkeld tot een van de meest vertrouwde en ervaren verhuisbedrijven in de branche. Onze lange geschiedenis getuigt van onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid in elke verhuizing. Door de jaren heen hebben we een schat aan kennis opgedaan, waardoor we elk verhuisproces soepel en efficiënt kunnen laten verlopen.
Onze expertise strekt zich uit tot zowel nationale als internationale verhuizingen. We begrijpen dat verhuizen meer is dan het transporteren van spullen van de ene naar de andere plek; het gaat om het zorgvuldig beheren van uw waardevolle bezittingen en het waarborgen van een stressvrije ervaring. Ons team van professionals gebruikt een persoonlijke aanpak om verhuisstress weg te nemen, door nauw met u samen te werken en elk aspect van uw verhuizing te overzien. Van zorgvuldige planning tot uitvoering, onze expertise zorgt ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt, ongeacht de bestemming.

Zeer tevreden klanten

Just a quick mail to express our global satisfaction regarding our moving from Brussels to the UK. Your personnel has been very friendly and professional. Tanguy Carrabin
Benieuwd naar de overige ervaringen van onze klanten met onze verhuizers? Lees alle referenties van de klanten van Mondial Verhuisbedrijf Henneken!

Facilitaire diensten

Als u gaat verhuizen in, naar of vanuit Zoeterwoude moet er van alles worden geregeld. Daarom biedt Mondial Verhuisbedrijf Henneken een aantal handige facilitaire diensten aan die u een hoop stress kunnen besparen. Wat dacht u van een speciale verhuisconsulent die u assisteert bij zaken als adreswijzigingen en woningschoonmaak? Daarnaast helpen de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken u ook graag met het in- en uitpakken van verhuisdozen en / of het (de)monteren van meubels. Onze handyman kan desgewenst de lampen, schilderijen en gordijnrails voor u bevestigen.

Tijdelijke opslag voor uw inboedel

Bent u voor uw verhuizing op zoek naar tijdelijke opslag? Ook dan bent u bij Henneken aan het goede adres. In onze moderne loods in Zoetermeer (op een goed kwartier rijden vanaf Zoeterwoude) hebben wij uitgebreide ruimte voor inboedelopslag, archiefopslag en opslag van uw zakelijke inventaris.

Bedrijfsverhuizing Zoeterwoude

Naast particuliere verhuizingen verzorgt Mondial Verhuisbedrijf Henneken ook uw bedrijfsverhuizing in, naar of vanuit Zoeterwoude. Bij zakelijk verhuizen zijn organisatie en planning essentieel: alleen met een goede organisatie en een goede planning verloopt uw bedrijfsverhuizing vlot en soepel. Goed om te weten: onze verhuizers zijn gescreend door de KLPD en hebben de opleiding tot ‘Art Handler’ (voor het verhuizen van kunst) met goed gevolg afgerond.

Verhuistips voor uw verhuizing in, naar of vanuit Zoeterwoude

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Zoeterwoude? Henneken helpt u graag met een handige lijst met praktische verhuistips. Vraag deze verhuistips gratis aan!

Het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken in Zoeterwoude

Binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Zoeterwoude? Maak alvast kennis met de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken voor Zoeterwoude!

Video afspraak met het team van Henneken

Klik op onderstaande knop voor het formulier om een video taxatie afspraak in te plannen. Gebruik uw smartphone om een gratis offerte voor uw verhuizing te ontvangen, door ons uw inboedel te tonen via een video opname met uw smartphone.

Belafspraak maken zodat wij u terug kunnen bellen?

Klik op onderstaande knop om een een afspraak in te plannen zodat wij u bellen voor het maken van een afspraak voor een bezoek.

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

Verhuisbedrijf Zoeterwoude

Contact opnemen