Verhuisbedrijf Zuidbuurt

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit Zuidbuurt? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Zuidbuurt

Tussen Leiden en Zoetermeer, onder de rook van Zoeterwoude, ligt het idyllische plaatsje Zuidbuurt. Zuidbuurt is een van oorsprong karakteristiek boerendorpje en die sfeer ademt het nog steeds. De markante huizen langs de doorgaande Zuidbuurtseweg en de vele bruggetjes over de naastgelegen Zuidbuurtse Watering doen zelfs een beetje aan Giethoorn denken. Pas in de jaren ‘60 en ‘70 van de vorige eeuw werd de buurtschap Zuidbuurt uitgebreid door de komst van twee kleinschalige nieuwbouwwijken. Desondanks wonen er in Zuidbuurt nog altijd slechts een kleine 500 inwoners, waarmee Zuidbuurt één van de kleinste plaatsen van Zuid-Holland is.

Verhuizen in, naar of vanuit Zuidbuurt

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Zuidbuurt? Dan bent u mogelijk op zoek naar een professioneel, betrouwbaar en betaalbaar verhuisbedrijf dat uw verhuizing geheel kan verzorgen. Mondial Verhuisbedrijf Henneken in Zoetermeer verzorgt al sinds 1870 verhuizingen in, van en naar Zuidbuurt en behoort daarmee tot de verhuisbedrijven met de meeste ervaring van heel Nederland. Met onze ruime ervaring en onze persoonlijke benadering maken onze verhuizers het verschil: onze gediplomeerde verhuizers denken graag met u mee en blijven onder alle omstandigheden netjes en beleefd.

Verhuizen naar Zuidbuurt? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Internationale verhuizing naar of vanuit Zuidbuurt

Verhuisbedrijf ZuidbuurtGaat u binnenkort internationaal verhuizen naar of vanuit Zuidbuurt? Ook dan zijn de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken u graag van dienst. Onze verhuizers zijn gespecialiseerd in internationale verhuizingen vanuit Zuidbuurt naar EngelandSchotlandWales en Ierland en vice versa. Ook bij internationale verhuizingen naar of vanuit ieder ander land is uw verhuizing bij Henneken in goede handen. Wat u ook wilt verhuizen: bij grote én kleine internationale verhuizingen zijn de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken u graag van dienst.

Goedkoop verhuizen dankzij groupage ritten

Wist u dat een professionele verhuizing in, naar of vanuit Zuidbuurt verrassend betaalbaar kan zijn? Eén van de geheimen zijn de groupage ritten die Mondial Verhuisbedrijf Henneken uitvoert. Bij groupage ritten worden uw spullen (waar mogelijk) samen met de spullen van andere klanten vervoerd, zodat onze verhuizers niet voor iedere klant apart hoeven te rijden. Dat scheelt u in de kosten en bespaart ook het milieu!

Ervaring & expertise

Sinds onze oprichting in 1870 hebben we ons ontwikkeld tot een van de meest vertrouwde en ervaren verhuisbedrijven in de branche. Onze lange geschiedenis getuigt van onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid in elke verhuizing. Door de jaren heen hebben we een schat aan kennis opgedaan, waardoor we elk verhuisproces soepel en efficiënt kunnen laten verlopen.
Onze expertise strekt zich uit tot zowel nationale als internationale verhuizingen. We begrijpen dat verhuizen meer is dan het transporteren van spullen van de ene naar de andere plek; het gaat om het zorgvuldig beheren van uw waardevolle bezittingen en het waarborgen van een stressvrije ervaring. Ons team van professionals gebruikt een persoonlijke aanpak om verhuisstress weg te nemen, door nauw met u samen te werken en elk aspect van uw verhuizing te overzien. Van zorgvuldige planning tot uitvoering, onze expertise zorgt ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt, ongeacht de bestemming.

Zeer tevreden klanten

Alles is goed gegaan! De verhuizers waren heel vriendelijk en bekwaam. Heel erg bedankt voor de goede service; mocht ik ooit weer terug naar NL willen verhuizen zal ik jullie zeker weer contacteren! Esther Pope
Benieuwd naar de overige ervaringen van onze klanten met onze verhuizers? Lees alle referenties van de klanten van Mondial Verhuisbedrijf Henneken!

Facilitaire diensten

Als u binnenkort gaat verhuizen in, naar of vanuit Zuidbuurt moet er de komende tijd van alles worden geregeld. Dat kan u een hoop stress opleveren. Daarom biedt Mondial Verhuisbedrijf Henneken een aantal handige facilitaire diensten aan die u deze stress bespaart, waardoor u ontspannen en zorgeloos verhuist. Wat dacht u bijvoorbeeld van een speciale verhuisconsulent die u assisteert bij zaken als adreswijzigingen en woningschoonmaak? Daarnaast helpen de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken u ook graag met het in- en uitpakken van uw verhuisdozen en / of het (de)monteren van uw meubels. Het bevestigen van uw schilderijen, lampen, gordijnrails en gordijnen kunt u aan onze handyman overlaten.

Tijdelijke opslag voor uw inboedel

Bent u voor uw verhuizing in, naar of vanuit Zuidbuurt op zoek naar tijdelijke opslag? Ook dan bent u bij Henneken aan het goede adres. In onze moderne loods in Zoetermeer (op een goed kwartier rijden vanaf Zuidbuurt) hebben wij uitgebreide ruimte voor inboedelopslag, archiefopslag en opslag van uw zakelijke inventaris.

Bedrijfsverhuizing Zuidbuurt

Naast particuliere verhuizingen in, naar of vanuit Zuidbuurt verzorgt Mondial Verhuisbedrijf Henneken ook uw bedrijfsverhuizing in, naar of vanuit Zuidbuurt. Onze verhuizers begrijpen als geen ander dat organisatie en planning bij zakelijk verhuizen essentieel zijn. Alleen als de organisatie en de planning goed zijn, zal uw bedrijfsverhuizing vlot en soepel verlopen. Goed om te weten: onze verhuizers zijn gescreend door de KLPD en hebben de opleiding tot ‘Art Handler’ (voor het verhuizen van kunst) met succes afgerond.

Verhuistips voor uw verhuizing in, naar of vanuit Zuidbuurt

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Zuidbuurt? Henneken helpt u graag met een handige lijst met praktische verhuistips voor een zorgeloze verhuizing. Deze verhuistips kunt gratis aanvragen!

Het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken in Zuidbuurt

Gaat u op korte termijn verhuizen in, naar of vanuit Zuidbuurt? Maak alvast kennis met het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken voor Zuidbuurt!

Video afspraak met het team van Henneken

Klik op onderstaande knop voor het formulier om een video taxatie afspraak in te plannen. Gebruik uw smartphone om een gratis offerte voor uw verhuizing te ontvangen, door ons uw inboedel te tonen via een video opname met uw smartphone.

Belafspraak maken zodat wij u terug kunnen bellen?

Klik op onderstaande knop om een een afspraak in te plannen zodat wij u bellen voor het maken van een afspraak voor een bezoek.

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

Verhuisbedrijf Zuidbuurt

Contact opnemen