Verhuisbedrijf Voorburg

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit Voorburg? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Voorburg

De faciliteiten van de stad en de rust van een dorp, dat is Voorburg in een notendop. Voorburg grenst aan de noordoostkant van hofstad Den Haag, van waaruit diverse stedelijke invloeden zijn overgewaaid naar Voorburg. De bereikbaarheid van Voorburg is bijvoorbeeld uitstekend: zowel per auto als per trein ligt Voorburg zeer gunstig. Aan de oostkant van de gemeente Leidschendam-Voorburg (waar Voorburg deel van uitmaakt) is van die stedelijke invloeden weinig te merken: hier geniet je van de rust en de vrijheid van het Groene Hart. Hoewel de sterke groei van Voorburg pas vrij laat op gang kwam, vind je in het sfeervolle oude centrum – met een gezellig terras in het midden van de centrale winkelstraat – nog veel verwijzingen naar de rijke historie van Voorburg.

Verhuizen in, naar of vanuit Voorburg

De dynamiek van Voorburg is voor veel mensen een reden om te verhuizen naar Voorburg. Gaat u ook verhuizen naar Voorburg, of verruilt u Voorburg juist voor een andere plaats? Laat uw verhuizing verzorgen door een professioneel verhuisbedrijf! Mondial Verhuisbedrijf Zoetermeer(Henneken) verzorgt al sinds 1870 professionele verhuizingen in, van en naar Voorburg en is daarmee één van de meest ervaren verhuisbedrijven van Nederland. Verhuisbedrijf Henneken is niet alleen professioneel en betrouwbaar, maar ook betaalbaar. Dankzij onze jarenlange ervaring met verhuizen weten wij als geen ander hoe we uw verhuizing in, naar of vanuit Voorburg efficiënt kunnen verzorgen, zonder dat dat ten koste gaat van de kwaliteit.

Verhuizen naar Voorburg? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Internationale verhuizing naar of vanuit Voorburg

Verhuisbedrijf-voorburgVerhuist u vanuit het buitenland naar Voorburg of gaat u internationaal verhuizen vanuit Voorburg naar het buitenland? Mondial Verhuisbedrijf Henneken verzorgt al geruime tijd internationale verhuizingen naar en vanuit Voorburg. Voor uw internationale verhuizing naar of vanuit ieder land kunt u bij Mondial Verhuisbedrijf Henneken terecht, maar onze specialiteit zijn internationale verhuizingen van Voorburg naar het Verenigd Koninkrijk en vice versa (vanuit EngelandSchotlandWales en Ierland naar Voorburg). Wilt u alleen uw piano verhuizen of bent u van plan om uw gehele inboedel te verhuizen? Grote én kleine internationale verhuizingen zijn bij de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken in goede handen.

Goedkoop verhuizen dankzij groupage ritten

Bij een professionele verhuizing zet u zich wellicht al schrap voor de prijs, maar wist u dat een professionele verhuizing ook verrassend betaalbaar kan zijn? De verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken verhuizen al anderhalve eeuw en daardoor weten we bij Verhuisbedrijf Henneken precies hoe we uw verhuizing in, naar of vanuit Voorburg zo efficiënt mogelijk kunnen verzorgen (uiteraard zonder daarbij concessies te doen aan de kwaliteit). Neem bijvoorbeeld de groupage ritten die de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken dagelijks uitvoeren. Hierbij worden kleine hoeveelheden goederen van meerdere klanten gezamenlijk vervoerd, zodat onze verhuizers niet voor iedere klant apart hoeven te rijden. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar scheelt u ook aanzienlijk in de kosten!

Ervaring & expertise

Sinds onze oprichting in 1870 hebben we ons ontwikkeld tot een van de meest vertrouwde en ervaren verhuisbedrijven in de branche. Onze lange geschiedenis getuigt van onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid in elke verhuizing. Door de jaren heen hebben we een schat aan kennis opgedaan, waardoor we elk verhuisproces soepel en efficiënt kunnen laten verlopen.
Onze expertise strekt zich uit tot zowel nationale als internationale verhuizingen. We begrijpen dat verhuizen meer is dan het transporteren van spullen van de ene naar de andere plek; het gaat om het zorgvuldig beheren van uw waardevolle bezittingen en het waarborgen van een stressvrije ervaring. Ons team van professionals gebruikt een persoonlijke aanpak om verhuisstress weg te nemen, door nauw met u samen te werken en elk aspect van uw verhuizing te overzien. Van zorgvuldige planning tot uitvoering, onze expertise zorgt ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt, ongeacht de bestemming.

Zeer tevreden klanten

De spullen zijn inmiddels al enige tijd geleden bij me afgeleverd. Bij deze wil ik u en Henneken nog enorm bedanken voor de service en de snelheid waarmee alles geregeld kon worden. Mocht ik ooit weer naar Nederland terug verhuizen dan zal ik zeker niet twijfelen om Henneken weer in te schakelen! Inge Giesolf
Benieuwd naar de overige ervaringen van onze klanten met de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken? Lees alle referenties van onze klanten – onder andere met verhuizingen in, naar en vanuit Voorburg – op de website van Mondial Verhuisbedrijf Henneken!

Facilitaire diensten

Als u gaat verhuizen in, naar of vanuit Voorburg komt daar van alles bij kijken. Er moet veel worden geregeld en het gevaar ligt op de loer dat u dingen vergeet. Bij Verhuisbedrijf Henneken begrijpen we dat. Daarom bieden wij u een aantal handige facilitaire diensten, die u veel werk uit handen nemen en u de ruimte te geven om uw verhuizing in alle rust te regelen. Onze verhuisconsulent assisteert u bijvoorbeeld het schoonmaken van uw woning en het doorgeven van uw adreswijzigingen. Verder helpen de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken u ook graag door uw verhuisdozen in en uit te pakken en uw meubels te (de)monteren. Uw lampen, schilderijen, gordijnen en gordijnrails kunt u netjes laten bevestigen door onze handyman.

Tijdelijke opslag voor uw inboedel

Bent u voor uw verhuizing op zoek naar tijdelijke opslag in de buurt van Voorburg? Dan is onze moderne loods in Zoetermeer echt iets voor u! Vanuit Voorburg bereikt u onze opslagruimte binnen een kwartier. Onze schone loods, die uitstekend is beveiligd en geklimatiseerd, biedt u alle ruimte voor inboedelopslag, archiefopslag en opslag van uw zakelijke inventaris.

Bedrijfsverhuizing Voorburg

Gaat u zakelijk verhuizen in, naar of vanuit Voorburg? Naast particuliere verhuizingen verzorgt Mondial Verhuisbedrijf Henneken ook uw bedrijfsverhuizing in, naar of vanuit Voorburg. Daarbij zorgen we voor een goede organisatie en een planning die zorgvuldig is afgestemd op de agenda van uw onderneming, zodat uw bedrijfsverhuizing vlot en soepel verloopt. Goed om te weten: de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken zijn gescreend door de KLPD en hebben de opleiding tot ‘Art Handler’ (voor het verhuizen van kunst) met goed gevolg afgerond.

Verhuistips voor uw verhuizing in, naar of vanuit Voorburg

Gaat u binnenkort verhuizen naar Voorburg of verhuist u juist vanuit Voorburg? Henneken helpt u graag met een handige lijst met praktische verhuistips. Bereid uw verhuizing zo goed mogelijk voor en vraag deze verhuistips gratis aan!

Het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken in Voorburg

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Voorburg? Maak alvast kennis met de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken voor Voorburg!

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

Verhuisbedrijf Voorburg

Contact opnemen