Verhuisbedrijf Leidschenveen

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit Leidschenveen? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Leidschenveen

In de oosthoek van het Prins Clausplein ligt de Vinex-locatie Leidschenveen, één van de jongste plaatsen rondom Den Haag. Tot 2002 was Leidschenveen onderdeel van Leidschendam, maar sinds de gemeentelijke herindeling in dat jaar vormt Leidschenveen samen met Ypenburg het gelijknamige achtste stadsdeel van Den Haag: Leidschenveen-Ypenburg. De infrastructuur rondom Leidschenveen is uitstekend: de snelwegen A4 en A12 liggen op steenworp afstand en per trein staat Leidschenveen direct in verbinding met omliggende stadscentra als Den Haag, Rotterdam, Gouda en Delft. De drukte even ontvluchten? Aan de noordoostkant grenst Leidschenveen aan een uitgestrekt weidelandschap met een schitterend uitzicht op het Groene Hart.

Verhuizen in, naar of vanuit Leidschenveen

De afgelopen jaren is Leidschenveen een zeer populaire verhuisbestemming gebleken. Werkt u in Den Haag en wilt u dicht bij uw werk wonen? Dan gaat u wellicht – evenals vele anderen – ook verhuizen naar Leidschenveen. Natuurlijk is het ook mogelijk dat u juist gaat verhuizen vanuit Leidschenveen. Verhuisbedrijf Henneken is een professioneel, betrouwbaar en betaalbaar verhuisbedrijf dat de afgelopen jaren vele verhuizingen in, naar en vanuit Leidschenveen heeft verzorgd. Ook uw verhuizing is bij onze gediplomeerde verhuizers in veilige handen. Wist u dat Mondial Verhuisbedrijf Henneken al sinds 1870 verhuizingen verzorgt en daarmee tot de meest ervaren verhuisbedrijven van Nederland behoort?

 

Verhuizen naar Leidschenveen? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Internationale verhuizing naar of vanuit Leidschenveen

Verhuisbedrijf-LeidschenveenVerruilt u Leidschenveen voor een bestemming in het buitenland of gaat u internationaal verhuizen naar Leidschenveen toe? In beide gevallen kunt u dan terecht bij Mondial Verhuisbedrijf Henneken. De verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken zijn specialist in internationale verhuizingen vanuit het Verenigd Koninkrijk naar Leidschenveen en vice versa, vanuit Leidschenveen naar EngelandSchotlandWales en Ierland. Ook als u naar of vanuit een ander land gaat verhuizen is uw internationale verhuizing bij de verhuizers van Henneken in vertrouwde handen. Of u nu uw piano of uw complete inboedel wilt verhuizen: bij grote én kleine verhuizingen – nationaal en internationaal – zijn de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken u graag van dienst.

Goedkoop verhuizen dankzij groupage ritten

Een professionele verhuizing in, naar of vanuit Leidschenveen hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij Mondial Verhuisbedrijf Zoetermeer(Henneken) hebben we zoveel ervaring dat we precies weten hoe we uw verhuizing zo efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren. Wat dacht u bijvoorbeeld van de groupage ritten die de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken dagelijks uitvoeren? Bij groupage ritten worden goederen van meerdere klanten – waar mogelijk uiteraard – in één vrachtwagen vervoerd. Zo hoeven onze verhuizers niet voor iedere klant afzonderlijk te rijden. Dat is naast het milieu ook goed voor uw portemonnee!

Ervaring & expertise

Sinds onze oprichting in 1870 hebben we ons ontwikkeld tot een van de meest vertrouwde en ervaren verhuisbedrijven in de branche. Onze lange geschiedenis getuigt van onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid in elke verhuizing. Door de jaren heen hebben we een schat aan kennis opgedaan, waardoor we elk verhuisproces soepel en efficiënt kunnen laten verlopen.
Onze expertise strekt zich uit tot zowel nationale als internationale verhuizingen. We begrijpen dat verhuizen meer is dan het transporteren van spullen van de ene naar de andere plek; het gaat om het zorgvuldig beheren van uw waardevolle bezittingen en het waarborgen van een stressvrije ervaring. Ons team van professionals gebruikt een persoonlijke aanpak om verhuisstress weg te nemen, door nauw met u samen te werken en elk aspect van uw verhuizing te overzien. Van zorgvuldige planning tot uitvoering, onze expertise zorgt ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt, ongeacht de bestemming.

Zeer tevreden klanten

Vanochtend zijn onze spullen tot onze verbazing / verrassing / blijdschap geheel volgens planning afgeleverd. Zo kan het dus ook! Hartstikke bedankt voor alles. Iemand die onlangs ook naar Londen verhuisd is vroeg me of ik nog een (goede) verhuizer wist. Ik kan en zal u zeker aanraden. Sjoerd Meijer
Benieuwd naar de overige ervaringen van onze klanten met onze verhuizers? Lees alle referenties van de klanten van Mondial Verhuisbedrijf Henneken!

Facilitaire diensten

Verhuizen in, naar of vanuit Leidschenveen is een hele happening, evenals verhuizen naar iedere andere plaats. Hoewel niet één verhuizing hetzelfde is, hebben alle verhuizingen één ding gemeen: er moet veel worden geregeld en de kans dat je iets vergeet, is groot. Bij Mondial Verhuisbedrijf Henneken begrijpen we dat en daarom kunnen we u bij Verhuisbedrijf Henneken een aantal handige facilitaire diensten aanbieden, waarmee we u veel werk uit handen nemen. Wat te denken van een deskundige verhuisconsulent, die u ondersteunt bij zaken als adreswijzigingen en woningschoonmaak? Ook helpen de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken u graag door uw verhuisdozen in en uit te pakken en / of uw meubels te (de)monteren. Voor het bevestigen van uw verlichting, schilderijen, gordijnrails en gordijnen is onze handyman de aangewezen persoon.

Tijdelijke opslag voor uw inboedel

Bent u op zoek naar tijdelijke opslag waar u uw inboedel rondom uw verhuizing kunt onderbrengen? Ook dan bent u bij Henneken aan het goede adres: vanuit Leidschenveen rijdt u via de A12 in slechts tien minuten naar onze moderne loods in Zoetermeer, waar wij u alle ruimte bieden voor inboedelopslag, archiefopslag en opslag van uw zakelijke inventaris.

Bedrijfsverhuizing Leidschenveen

Niet alleen voor particulieren is Leidschenveen een populaire verhuisbestemming. Ook voor bedrijven is Leidschenveen een perfecte vestigingsplaats: de snelwegen A4, A12 én A13 liggen letterlijk om de hoek en ook Den Haag ligt op een steenworp afstand. Ook uw bedrijfsverhuizing naar Leidschenveen is bij de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken in vertrouwde handen. Om uw zakelijke verhuizing gesmeerd te laten verlopen, zorgen we bij Verhuisbedrijf Henneken voor een gedegen organisatie en een planning die zorgvuldig op uw organisatie is afgestemd. De verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken zijn door de KLPD gescreend en hebben de opleiding tot ‘Art Handler’ (voor het verhuizen van kunst) succesvol doorlopen.

Verhuistips voor uw verhuizing in, naar of vanuit Leidschenveen

Gaat u binnenkort privé of zakelijk verhuizen in, naar of vanuit Leidschenveen? Henneken helpt u graag met een handige lijst met praktische verhuistips. Vraag deze verhuistips gratis aan voor een perfect voorbereide verhuizing!

Het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken in Leidschenveen

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Leidschenveen? Maak alvast kennis met de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken voor Leidschenveen!

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

Verhuisbedrijf Leidschenveen

Contact opnemen