Verhuisbedrijf Benthuizen

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit Benthuizen? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Benthuizen

Bent u werkzaam in Den Haag of Zoetermeer, maar is zo’n grote stad niet uw ideale woonomgeving? Dan voelt u zich vast thuis in Benthuizen! In Benthuizen geniet u van de rust van een dorp (in Benthuizen wonen een kleine 3.500 mensen) met een wijds en landelijk buitengebied, terwijl u tegelijkertijd slechts op een steenworp afstand van Zoetermeer woont. Ook zit je vanuit Benthuizen binnen tien minuten op de snelweg A12. Hoewel Benthuizen tegen Zoetermeer aan grenst, maakt Benthuizen sinds 2014 deel uit van de gemeente Alphen aan den Rijn.

Verhuizen in, naar of vanuit Benthuizen

Gaat u verhuizen in, naar of vanuit Benthuizen, vanwege uw baan in Den Haag of Zoetermeer of om een andere reden? Dan bent u mogelijk op zoek naar een professioneel, betrouwbaar en betaalbaar verhuisbedrijf om uw verhuizing in, naar of vanuit Benthuizen tot in de puntjes te verzorgen. De verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken verzorgen al sinds 1870 verhuizingen in, van en naar Benthuizen. Daarmee is Verhuisbedrijf Henneken één van de oudste en meest ervaren verhuisbedrijven van Nederland, en dat merkt u: met hun ruime ervaring zorgen onze gediplomeerde verhuizers ervoor dat u zorgeloos en ontspannen verhuist.

Verhuizen naar Benthuizen? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Internationale verhuizing naar of vanuit Benthuizen

Verhuisbedrijf-BenthuizenOok als u internationaal gaat verhuizen in, naar of vanuit Benthuizen zit u bij Verhuisbedrijf Henneken gebakken. De verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken zijn gespecialiseerd in internationale verhuizingen van Benthuizen naar het Verenigd Koninkrijk (EngelandSchotlandWales en Ierland) en vice versa. Ook uw internationale verhuizing naar of vanuit ieder ander land is bij de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken in vertrouwde handen. Of u nu een complete inboedel wilt verhuizen of slechts een eethoek of stapelbed: bij grote én kleine internationale verhuizingen zijn de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken u met plezier van dienst.

Goedkoop verhuizen dankzij groupage ritten

Een professionele verhuizing in, naar of vanuit Benthuizen kan verrassend betaalbaar zijn! Eén van de geheimen zijn de groupage ritten die Mondial Verhuisbedrijf Henneken dagelijks uitvoert. Hierbij worden uw spullen (waar mogelijk) samen met de spullen van anderen verhuisd, zodat onze verhuizers niet voor meerdere kleine ladingen apart hoeven te rijden. Dat bespaart naast het milieu ook de nodige kosten, en dat is dan weer goed voor uw portemonnee!

Beste verhuisbedrijf 2016

Bij alle verhuizingen die de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken uitvoeren, staan kwaliteit en tevredenheid voorop. Bij Verhuisbedrijf Henneken zijn we pas tevreden als u dat ook bent! Onze focus op kwaliteit en klanttevredenheid heeft ons de titel ‘Beste verhuisbedrijf 2016’ opgeleverd en daar zijn we bij Mondial Verhuisbedrijf Henneken apetrots op!

Zeer tevreden klanten

Beste Lauwrens, Wellicht iets wat aan de late kant maar vanwege de enorme drukke na de verhuizing heb ik niet eerder een feedback kunnen geven over de service. Echter wil ik alsnog vertellen dat de ik de gehele verhuis service van Henneken in woord fantastisch vond. De zeer vlotte efficiënte & keurige afhandeling, het nakomen van de afspraken, zeer prettig personeel etc.kortom het compleet pakket hebben bijgedragen aan mijn vlotte overgang naar de UK. Waarvoor mijn dank & groeten aan de ”mannen”. Vriendelijke groeten, Wilma Morris”
Benieuwd naar de overige ervaringen van onze klanten met onze verhuizers? Lees alle klantervaringen met de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken!

Facilitaire diensten

Gaat u verhuizen in, naar of vanuit Benthuizen? Dan moet er van alles worden geregeld. Bij Verhuisbedrijf Henneken begrijpen we dat en daarom biedt Verhuisbedrijf Henneken u een aantal handige facilitaire diensten aan die u een hoop stress kunnen besparen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een ervaren verhuisconsulent, die u kan ontzorgen bij zaken als adreswijzigingen en woningschoonmaak? Daarnaast assisteren de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken u ook graag als het gaat om het in- en uitpakken van uw verhuisdozen en / of het (de)monteren van uw meubels. Onze handyman bevestigt graag uw lampen, schilderijen, gordijnrails en gordijnen voor u.

Tijdelijke opslag voor uw inboedel

Bent u op zoek naar tijdelijke opslag waar u uw spullen rondom uw verhuizing veilig kunt opslaan? Ook dan bent u bij Verhuisbedrijf Henneken aan het goede adres. Onze moderne loods in Zoetermeer (op een goed kwartier rijden vanaf Benthuizen) biedt uitgebreide ruimte voor inboedelopslag, archiefopslag en opslag van uw zakelijke inventaris.

Bedrijfsverhuizing Benthuizen

Wist u dat Mondial Verhuisbedrijf Henneken niet alleen particuliere verhuizingen verzorgt? Onze verhuizers helpen u namelijk ook graag bij uw bedrijfsverhuizing in, naar of vanuit Benthuizen. Bij Verhuisbedrijf Henneken weten we als geen ander dat organisatie en planning essentieel zijn voor een soepele en vlotte bedrijfsverhuizing. Ook goed om te weten: onze verhuizers zijn door de KLPD gescreend en hebben de opleiding tot ‘Art Handler’ (voor het verhuizen van kunst) met succes afgerond.

Verhuistips voor uw verhuizing in, naar of vanuit Benthuizen

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Benthuizen? Henneken helpt u graag alvast op weg met een handige lijst met praktische verhuistips. Vraag deze verhuistips gratis aan!

Het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken in Benthuizen

Binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Benthuizen? Maak alvast kennis met het verhuisteam van Mondial Verhuisbedrijf Henneken voor Benthuizen!

Video afspraak met het team van Henneken

Klik op onderstaande knop voor het formulier om een video taxatie afspraak in te plannen. Gebruik uw smartphone om een gratis offerte voor uw verhuizing te ontvangen, door ons uw inboedel te tonen via een video opname met uw smartphone.

Belafspraak maken zodat wij u terug kunnen bellen?

Klik op onderstaande knop om een een afspraak in te plannen zodat wij u bellen voor het maken van een afspraak voor een bezoek.

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

Verhuisbedrijf Benthuizen

Contact opnemen