Verhuisbedrijf Rijswijk

Zoekt u een verhuisbedrijf naar of uit Rijswijk? Dan bent u bij Henneken op het goede adres!

Rijswijk

Rijswijk is één van de groenste gemeentes van Nederland. Hoewel Rijswijk in de afgelopen jaren veel groen heeft verloren aan bouwprojecten, bestaat 30% van Rijswijk nog steeds uit openbaar groen. Een groot deel hiervan ligt in de Landgoederenzone Rijswijk. De vele parken in Rijswijk maken van Rijswijk een geschikte plek voor recreanten. Anderzijds heeft Rijswijk ook volop bedrijvigheid te bieden: veel bedrijven die goed bereikbaar willen zijn in de regio Den Haag vestigen zich in de Plaspoelpolder, één van de grote kantorenwijken in Rijswijk langs de A4 tussen Den Haag en Delft.

Verhuizen in, naar of vanuit Rijswijk

Gaat u verhuizen in of naar Rijswijk, of verhuist u juist vanuit Rijswijk naar een andere plaats? Dan zoekt u een betaalbaar, professioneel en betrouwbaar verhuisbedrijf dat uw verhuizing tot in de puntjes kan verzorgen. Mondial Verhuisbedrijf Henneken verzorgt al sinds 1870 verhuizingen in, naar en vanuit Rijswijk en is daarmee één van de meest ervaren verhuisbedrijven van Nederland. Die ervaring komt uitstekend van pas bij iedere verhuizing die onze gediplomeerde verhuizers verzorgen: Verhuisbedrijf Zoetermeer(Henneken) maakt van iedere verhuizing een ontspannen en zorgeloze verhuizing.

Verhuizen naar Rijswijk? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Internationale verhuizing naar of vanuit Rijswijk

Verhuisbedrijf-RijswijkGaat u internationaal verhuizen naar Rijswijk of verhuist u juist vanuit Rijswijk naar een ander land? Mondial Verhuisbedrijf Henneken is specialist in internationale verhuizingen vanuit Rijswijk naar het Verenigd Koninkrijk (EngelandSchotlandWales en Ierland) en vice versa. Ook uw internationale verhuizing naar of vanuit ieder ander land is bij Henneken in vertrouwde handen. Wilt u een complete inboedel verhuizen of slechts een fauteuil of schilderij? Bij grote én kleine internationale verhuizingen zijn de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken u graag van dienst.

Goedkoop verhuizen dankzij groupage ritten

Wist u dat een professionele verhuizing in, naar of vanuit Rijswijk helemaal niet duur hoeft te zijn? De groupage ritten die Mondial Verhuisbedrijf Henneken uitvoert, maken verhuizen verrassend betaalbaar. Groupage ritten zijn ritten waarbij kleine deelladingen gelijktijdig worden vervoerd, zodat onze verhuizers niet voor iedere klant apart hoeven te rijden. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

Ervaring & expertise

Sinds onze oprichting in 1870 hebben we ons ontwikkeld tot een van de meest vertrouwde en ervaren verhuisbedrijven in de branche. Onze lange geschiedenis getuigt van onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid in elke verhuizing. Door de jaren heen hebben we een schat aan kennis opgedaan, waardoor we elk verhuisproces soepel en efficiënt kunnen laten verlopen.
Onze expertise strekt zich uit tot zowel nationale als internationale verhuizingen. We begrijpen dat verhuizen meer is dan het transporteren van spullen van de ene naar de andere plek; het gaat om het zorgvuldig beheren van uw waardevolle bezittingen en het waarborgen van een stressvrije ervaring. Ons team van professionals gebruikt een persoonlijke aanpak om verhuisstress weg te nemen, door nauw met u samen te werken en elk aspect van uw verhuizing te overzien. Van zorgvuldige planning tot uitvoering, onze expertise zorgt ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt, ongeacht de bestemming.

Zeer tevreden klanten

Inmiddels zijn wij langzaam gesettled in Londen. Wij willen jullie bedanken voor de perfecte verhuizing en de goede service. Rutger te Slaa
Bent u benieuwd naar meer ervaringen van onze klanten met de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken? Lees alle klantervaringen van onze klanten met de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken!

Facilitaire diensten

Bent u al eens verhuisd? Dan weet u vast dat er ook voor uw verhuizing in, naar of vanuit Rijswijk van alles moet worden geregeld. Bij Verhuisbedrijf Henneken begrijpen we dat. Daarom bieden wij u een aantal handige facilitaire diensten aan, waarmee u een hoop stress kunt besparen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ervaren verhuisconsulent die u ondersteunt bij het doorgeven van adreswijzigingen en het schoonmaken van uw woning? Daarnaast helpen de verhuizers van Verhuisbedrijf Henneken u ook graag met het in- en uitpakken van verhuisdozen en / of het (de)monteren van meubels. Onze handyman kan desgewenst de lampen, schilderijen en gordijnrails voor u bevestigen.

Tijdelijke opslag voor uw inboedel

Bent u in het kader van uw verhuizing in, naar of vanuit Rijswijk op zoek naar tijdelijke opslag? Ook dan zit u goed bij Henneken: in onze moderne loods in Zoetermeer (op een goed kwartier rijden vanaf Rijswijk) hebben wij uitgebreide ruimte voor inboedelopslag, archiefopslag en opslag van uw zakelijke inventaris.

Bedrijfsverhuizing Rijswijk

Naast particuliere verhuizingen verzorgt Mondial Verhuisbedrijf Henneken ook uw bedrijfsverhuizing in, naar of vanuit Rijswijk. Bij zakelijk verhuizen zijn organisatie en planning van essentieel belang: met een goede organisatie en een goede planning verloopt uw bedrijfsverhuizing vlot en soepel. Dat weten we bij Verhuisbedrijf Henneken als geen ander. Goed om te weten: onze verhuizers zijn gescreend door de KLPD en hebben de opleiding tot ‘Art Handler’ (voor het verhuizen van kunst) met succes doorlopen.

Verhuistips voor uw verhuizing in, naar of vanuit Rijswijk

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Rijswijk? Henneken helpt u graag alvast met een handige lijst met bruikbare en praktische verhuistips. Vraag deze verhuistips gratis aan!

Het team van Mondial Verhuisbedrijf Henneken in Rijswijk

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Rijswijk? Maak alvast kennis met de verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken voor Rijswijk!

Een offerte van uw verhuizing ontvangen?

Klik door naar het offerte formulier. Op basis van de door u opgegeven gegevens ontvangt u van ons een offerte voor uw verhuizing.

Verhuisbedrijf Rijswijk

Contact opnemen