Verhuisbedrijf Henneken intensiveert samenwerking met Stork Interieurspecialist

Datum: , geschreven door Lauwrens De Jong. Laatst bijgewerkt op
Verhuisbedrijf Henneken & stork interieurspecialist

Wie zijn interieur een facelift wil geven, kan zijn spullen tijdelijk laten opslaan. Met meer gerichte publiciteit hopen Interieurspecialist Stork en Verhuisbedrijf Henneken in Zoetermeer deze handige service breder onder de aandacht brengen.

Verhuisbedrijf Henneken en Stork Interieurspecialist uit Zoetermeer werken al twee jaar samen om klanten zo veel mogelijk te ontzorgen bij de nieuwe inrichting van hun woning. Stork-klanten die opzien tegen het verplaatsen van spullen bij een kleine verbouwing of  het leggen van nieuwe vloerbedekking, schilderwerk of behangen, kunnen gebruik maken van Hennekens opslagservice. ‘Meubilair en andere spullen worden door ons opgehaald en opgeslagen in onze temperatuur gecontroleerde loods. Als de interieur facelift achter de rug is, wordt alles weer netjes teruggezet,’ zegt Henneken-directeur Lauwrens de Jong.

Gratis gebruik verhuisdozen

Stork Interieurspecialist attendeert haar klanten in de winkel op het bestaan van de handige opslagdienst van Henneken. Geïnteresseerden kunnen vervolgens hun gegevens achterlaten op een speciaal formulier, waarna Henneken contact opneemt. Stork-klanten die gebruik maken van de opslagservice krijgen van Henneken gratis verhuisdozen ter beschikking, die tijdens het op- en inmeten door Stork worden achtergelaten. ‘Vooral senioren willen graag op deze manier ontzorgd worden, maar ook jonge mensen zijn steeds vaker bereid om voor deze extra service te betalen,’ aldus De Jong. ‘Andersom bevelen wij Stork aan bij klanten die het interieur van hun nieuwe woning voor de verhuizing willen aanpakken.’

Kostenindicatie tijdelijke opslag

Om het bestaan van de opslagservice een grotere bekendheid te geven, gaan Stork en Henneken meer samenwerken op publicitair gebied. Zo is er een gezamenlijke winkelfolder ontwikkeld, waarin een prijsindicatie voor tijdelijke opslag staat opgenomen. Ook op de bedrijfswebsites wordt naar elkaar verwezen. Verder komt er een dubbelinterview in een Zoetermeers businessblad. De Jong: ‘Als oudste bedrijven van Zoetermeer met een trouwe klantenkring hebben we veel gemeen. Allebei zijn we familiebedrijven met wortels in de Zoetermeerse wijk Rokkenveen. Daarnaast opereren we beiden bovenaan de markt, leveren we een ambachtelijke kwaliteit en goede service en staan we bekend om ons beleefde en behulpzame personeel.’

Tekst: Emy Vesseur

Naast bovenstaand artikel is de samenwerking tussen Verhuisbedrijf Henneken en Stork interieurspecialist ook aan bod gekomen in het blad Zoetermeerse Zaken is. Samen-sterk-met-Henneken-en-Stork.